Ingineri fosti, viitori...(29)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Mi-o iau in cap daca imi mai laudati mult fata cea mare, creste pipota, creste mandria si nu-i bine ca mandria-i unul din cele 10 pacate mari ![]() |
Si eu ce fac, Otilia, caci tot cu laude la adresa printeselor tale vroiam sa incep??? Mie sa sti ca-mi place foarte mult si micuta Elisa, care-i foarte vesela si are o fetisoara nostima si extrem de expresiva! Ma topesc toata cand ii vad rasul shmecher si, mai ales, cand le vad pe amandoua imbratisate sau dormind! ... Parca mai ieri erau si ai mei bebei ...
![](inlove.gif)
Nico, nu cred ca ti-am raspuns la intrebare, dar o voi face acuma: costumele, intr-adevar, sunt inchiriate de la o firma specializata in acest domeniu si care importa din Germania majoritatea tinutelor. La serbarea lui Vladi 80% din costume sunt inchiriate de la aceasta firma, iar la Ducu numai eu am avut de-acolo. Restul le-au inchiriat de la o croitoreasa celebra pe la noi, care lucreaza la teatrul de papusi si care, extra-job, mai face si costume pentru serbari. Pana la urma a participat Alex la serbare, sau a ramas ferm pe pozitie???
Cum a fost in WE la serbarea campeneasca??? ... Noi pe pitici ii ducem la sat, la ai mei, abia pe la sfarsitul lui iulie, iar pana atunci, in afara de mare, stau in Timi, cu noi.
![](icon_smile.gif)
Ioana, ... no coment! As avea doar o rugaminte: posteaza cat mai multe poze din Turcia, sa ne spalam si noi ochisorii si, eventual, daca-ti place, vino si cu o recomandare, ca poate ne-om baga si noi la anu' ... daca invat engleza suficient de bine, desigur, pana atunci!
Doamne ajuta la "banuieli", sa fie cu "ochisori"!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cristinica, imi pare rau ca te chinuim cu serbarile noastre si de aceea te pupic pe sufletel, ca sa-l mai pansezi putin! ... Trece el si greul asta si-o sa te bucuri de fiecare secundita alaturi de Ruxyta cea frumoasa si isteata! ... Chiar, cum sunt nuntile pe acolo, prin tarile ploioase???
![](pupic.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
![](iubesc cafeaua.gif)
![](papica.gif)
![](papica.gif)
![](papica.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Dori, mami de Vladuc
![](bonjovi.gif)
![](auto.gif)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
iepumic spune:
Salutare!
Eu de ieri sunt Betty cea Urata pt urmatorul 1 an si ceva. Mi-am pus aparat dentar permanent, deocamdata doar pe arcada de sus si peste 2 luni imi voi pune si pe cea de jos. Nu este foarte vizibil pt ca este ceramic si, deci, in culoarea dintilor, dar totusi se vede si, mai nasol, ma incomodeaza barbar. Nu ma asteptam sa fie atat de incomod si deja mancatul a devenit o problema...o data ca ma dor dintii si nu pot manca decat chestii foarte usor masticabile, a doua ca ma deranjeaza la mestecat si in al treilea rand imi ramane mancarea foarte nasol printre chestiile alea de pe dinti. Evident, umblu cu periuta de dinti in geanta si dupa fiecare masa trebuie sa ma spal. Altfel nu mai mananc, fiindca pot sa imi stric dintii foarte rau. Sunt un pic socata psihic de aceasta schimbare....Iepu nici nu m-a vazut inca...ma tem un pic ca nu va fi prea incantat. Oricum, exclus alune, pizza crocanta, fierbinte, rece (mai ales inghetata
), carne tare... si deocamdata am si dureri. A durat 2 ore jumatate montarea si n-a fost tocmai cel mai distractiv lucru. Mda.
Scuze ca ma lamentez pe aproape o pagina...dar chiar sunt un pic debusolata si trista. Sper sa ma obisnuiesc repede si sa treaca timpul repede, sa scap de asta.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xerxe2005/xerxe2005.jpg)
xerxe2005 spune:
Offf, Ancuta, fetita mica, o sa fie bine.
Cum a reactionat sotul?
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna dimineata!
Azi fac eu cinste cu o .
La noi e furtuna si mie imi e frica de fulgere . Mai bine mai stateam in pat. cand eram mica m-a prins o furtuna in padure cu bunica (la 7 km de casa). Era noapte, inundatii, mers la lumina fulgerului.
Anca e greu pana te obisnuiesti, dar merita. Ti-am spus ca si pe mine ma bate gandul dar ma gandesc ca sunt cam batrana . de fapt imi tot caut eu scuze ca nu ajung la medic sa imi fac programare.
Pisi a mers Alex la serbare dar a stat destul de incruntat. Era tare suparat ca trebuie sa danseze cu Irina, iar ea nu stie sa danseze si il face de rusine . La dans au fost tare simpatici, eu am incercat sa nu rad. Dupa ce m-am stresat putin cu costumul am descoperit ca sunt la un magazin. Mi s-au parut cam scumpe, dar macar scap de un stres. Pe viitor sper sa fie si la noi de inchiriat.
La serbarea campeneasca a fost frumos. Cum era sfarsit de an scolar au venit copiii de la scolile din apropiere pt serbare. Mi-au placut mult costumele lor, dar si dansurile. Alex s-a indragostit de carusel. Ar fi stat acolo toata ziua. Nu a rata acest moment nici surioara. Din pacate nu am avut aparatul foto la noi.
Cristina de anul viitor nu mai ratezi nici o serbare. sa ne pui poze de la nunta.
M-am intins cat o zi de post. Acum s-a oprit ploaia asa ca ma apuc de lucru
O zi frumoasa.
Va pup
Pisicuta spune:
Morning, trupa!
Nico, multumesc de cafeluta ! Este senzationala! Eu plusez cu
, sa nu roada cafeaua pe stomacelul gol! Sa sti ca nici cu inchirierea costumelor nu iesi mai ieftin, ca eu am platit destul de mult pentru a folosi costumele. In total au costat 70 lei noi (cel de vanator a fost 30 si cel de clovn 40, sau invers), asa ca ... mie nu mi se pare prea ieftinut! ... sau o fi de la criza???
Ma bucur ca Alex a fost la serbare, pana la urma, si sa sti ca nici ai nostri nu-s prea breji cu dansul, desi cica fac de la grupa mijlocie antrenamente. Ne-a trebuit multa stapanire de sine ca sa nu dam pe spate de ras cand au prestat piticii dansurile .
Ancuta, sper ca te-ai mai obisnuit cu aparatul si-ai sa vezi ca un an trece destul de usor! Nu are rost sa te necajesti, ca destul te chinuie durerea de dinti, nu-ti mai da si dureri de sufletel! puiu' mic si nu uita ca "ratusca cea urata" ascunde, de fapt, o lebada minunata!
trupa si o zi minunata va doresc!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
iepumic spune:
Salutare!
Nico, asa am tot amanat-o si eu...si mai bine rezolvam problema acum 10 ani, cand ma apucasem. Incep sa cred ca nu ma voi obisnui deloc. Mancatul este un cosmar...ma gandesc ca asa sufera batranii care nu mai pot manca. Ma dor dintii de-mi sar ochii, nu pot sa musc, sa mestec si pana la urma mananc un pic si renunt. Sper sa treaca chestia asta rapid, mi-au zis ca nu dureaza decat cateva zile aceste dureri.
Pisi, mda...dar saraca ratusca ce mai sufera pana ii creste gatul si i se albesc penele....
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
Pisicuta spune:
'Neata la amiaza!
Daca tot am ratat micul dejun, poftiti la un pranz copios si-o
mai slabuta, sa nu ne dam hertzurile peste cap!
Eu azi sunt ... zunia-zunia, asa ca, daca tot ma chinui, haide sa va bag si pe voi in iures! Deeeeci, sa vina:
http://www.youtube.com/watch?v=xx-Ia0kO-fk trupa apasat si-o zi perfecta va doresc!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Care veniti maine la Moeller?
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tuinea/tuinea.jpg)
tuinea spune:
Buna dimineta fetelor!
Si eu dupa multe fapte si razboiase...
Am avut prezentarea, a iesit perfect si chiar am primit si feleicitari. Ieri am avut niste discutii incomode despre bani in proiect dar ca deobicei seful nostru local s-a strecurat printre intrebari cu niste raspunsuri in coada de peste...
Asta este...
Pisi, Nico asa este ma doare ca nu am ce sa va povestesc mai mult decat ca ieri Roxy mi-a spus doua poezii superbe prin telefon si erau asa de lungi ca parca nu mi-a venit sa cred ca le turuie asa...
Pozici de la nunta or sa vina, promit.
Ancuta ai sa te obisnuiesti - nu stiu cum este - dar asa este si cand ai o plomba ceva iti trebuiesc cateva saptamani bune sa asdimilezi portiunea respectiva.
Va pupic si sa aveti o zi super!
Cristina
iepumic spune:
Ancadragoman,
probabil o sa te intalnesti cu fostul meu sef pe acolo.
Cristinica, FELICITARI si LA MAI MARE!
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007