Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Va poftesc la gustere, cafeluta, etc, etc.
La mine ploua ca deh asa este aici. Am avut pe cineva care era prin Oman si a vrut un pachet cu ploaie si am trimis dar tot nu am scapat de ea.
Ancuta sarut mana de felicitari!
Cum este cu aparatul? Ce a zis soata ta?
Va pupic si sa aveti o zi buna de tot!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Buna dimineata, trupa!
Cristinica, numai ploaie nu vor ochii mei sa vada.
M-am mai obisnuit cu aparatul si durerile nu mai sunt atat de mari insa cu mancatul tot nu-i bal. Senzatia ca mi se misca toti dintii din gura o voi avea tot timpul (ca de fapt ei chiar se misca). Este absolut exclus si imposibil sa mananc alune, inghetata pe bat, carne un pic mai tare, ciorba fierbinte si lista e luunga. La unele am oricum interdictie, pe altele pur si simplu nu le pot manca. Insa cel mai trist moment dintre toate a fost ieri cand am vrut sa-mi pap inghetata preferata (Nirvana cu cafea) si am constatat ca exact ce era mai bun nu puteam papa: alunele trase in cioco. . Eu credeam ca pot sa fentez putin dar de unde.
Sotul a facut intai putin misto de mine dar apoi mi-a zis "zambeste, esti frumoasa!". Mi-a facut foarte bine asta. COlegii de servici au fost foarte draguti ba chiar sunt vreo 3 care m-au luat la intrebari ca voi si ei sa-si puna! Le-a venit curajul cand au vazut ca nu se vede atat de tare.Ba chiar m-a distrat o colega f. draguta dar un pic plinuta care cand a auzit ca nu prea mai poti manca a zis ca sigur isi pune, ca asa o sa aiba si dintii drepti si o sa si slabeasca.
Cred ca deja v-am zapacit!
Vestea buna e ca pe 3 iulie plec in concediu in Thassos, vestea proasta e ca pana atunci trebuie sa finalizez o predare. Tb sa trag tare, mai ales ca seful meu intentioneaza sa ma bage pe un alt proiect cand ma intorc din concediu si sa ma promoveze intr-o alta functie si anume Project Manager. Trebuie sa imi gasesc un curs la care sa ma duc.
Va pup si va doresc weekend placut!!!!!!!!!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

salut fetele, ce faceti?
Pisi draga mea acum am descoperit nr de tel al tau, am ajuns ieri acasa, eu nu mi-am mai verificat adresa de email, numai pe mess am intrat sa vad daca mi-a mai scris cineva, asa ca am dat prea tarziu de nr de tel, dar il tin pt data viitoare. multi

nu am citit nici din spate ca acum sunt in criza de timp, dar am sa revin, acum e casa vraiste, m-am pus numai la comp pana se termina barbatu-meu ca plecam la cumparaturi si sa-mi iau masina ca mi-am lasat-o in fata casei la socrii...a, am primit prima amenda, am depasit cu b km viteza permisa si m-au pozat.

va tzuc pe toate, weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepumic

Ancadragoman,
probabil o sa te intalnesti cu fostul meu sef pe acolo.
Cristinica, FELICITARI si LA MAI MARE!

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

cine ma?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Poftiti la tratatia de dimineata.
Ancuta ma bucur ca te-ai mai obisnuit. Era de asteptat s anu poti sa mananci tot dar asta este. PiseaZA SI TU CU DOSUL LINGURII CE ITI PLACE MAI MULT SI IA CATEVA INGHITITURI ASA MAI NEMESTECATE. FACE mult pentru creier sa stie ca a primit ceea ce isi doreste.
Cat despre sotul tau eram sigura ca va zice asa. Parca nu mai era tot tu cu aparatul dentar. Frumoasa esti oricum.
Despre project management pot eu sa-ti spun ce sa faci daca vrei sa pasesti pe drumul asta. Cel mai bine este sa faci o certificare care este recunoscuta oriunde in lume si care este cea de la Institutul Mondial de management. Primul pas este examenul pentru CAPM care inseamna certificated associate in project management dupa care la ceva ani de experienta poti sa faci PMP care este cel profesional. Iti trebuiesc 26 ore de management si apoi stabilesti data pentru examen. dac vrei mai multe detalii iti spun.DEtalii aici:
http://www.seeklearning.co.uk/pmi-training/capm-project-management-certification.asp
Eu sa plec acum la trebusoara ca am destula.
Pupici!

Cristina

Mergi la inceput

Sarutmana Cristina de info, e super!
Chiar asa ceva voiam sa fac si eu, ceva cu valoare internationala nu cine stie ce curs scump si nerecunoscut de nimeni.
Eu am intrat practic pe PM dar nu cu "acte in regula". Sefii mei au zis ca sunt "very talented" si vor sa ma impinga mai departe pe linia asta, daca sunt si eu de acord, bineinteles. Si, bineinteles, sunt. Acum trebuie sa incep sa fac fundatia si sa pun caramizile unei noi directii profesionale.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Buna dimineata!
La mine vreme frumoasa azi. Chiar cald afara. Parca nu imi vine sa cred dar sa nu deochi ca vine ploaia iarasi.
Eu sunt tare suparata ca aparatul meu de care depinde toata munca mea s-a decis sa nu mai mearga de loc. Ieri am reparat vreo 5 ore la el si tot nu am scos-o la capata... Nu stiu ce sa mai fac...
Macar daca puteam sa schimb biletul si sa plec acasa nu era asa o pierdere de timp dar pana pe 10 este cale lunga...
Ancuta ma bucur ca iti este de folos daca vrei pot sa-ti imprumut si cartile. Sunt 2 de baza si eu le am deja. Ti le dau sa te pregatesti de examen, iti dau si cateva ponturi despre examen ( nu stiu daca este la fel de greu in Ro ca aici a fost teroare...).
Va pupic fetelor si sa aveti o zi super!

Cristina

Mergi la inceput

Neata!
Cristina, m-au sunat ieri cei de la PM Institute. Mi-au spus pretul cursului si durata, aprox. 17 saptamani. M-au intrebat daca exista vreo filiala sau asa ceva in Romania...n-am inteles prea bine ca era cam galagie in jurul meu si nu auzeam f. bine. Ziceau ca tb sa aloci intre 5 si 10 ore pe saptamana pt curs. Examenul se plateste separat.
Poate imi povestesti mai mult din ce ai facut tu.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ancuta eu am facut 32 de ore de project management:
Introduction to Project Management 6
Knowledge Ownership I (Block Training course) 1.5
Knowledge Ownership II (optional Block Training course) 1.5
Managing Projects Using MSProject [CAPM -optional] 6
Practical Management Skills for Project Managers (A) [CAPM-optional] 6
Practical Management Skills for Project Managers (B) [CAPM-optional] 6
Techniques for More Effective Estimating in Projects [CAPM - optional] 3
Systematic Innovation - creative thinking [CAPM -optional] 3
Managing Change [CAPM] 3
Business Analysis Skills[CAPM -optional] 3
Project Risk Management [CAPM - compulsory] 6
Cele la care vezi CAPM in paranteza sunt obligatorii pentru a te inscriela examen. O sa trebuieasca de oriunde faci cursurile cu pricina sa ai o scrisoare in care sa spuna ca ai facut 24 de ore de management preparation relevante pentru examenul cu pricina.
Examenul a costat in decembrie cand m-am inscris eu aproape 200£. Daca il pici trebuie sa platesti din nou nu intreaga suma dar aproape la fel. Ca sa inveti pentru examen iti trebuiesc cam 2 luni poate una si jumatate. Sunt doua carti cruciale pe care trebuie sa le visezi:
A Guide to the Project Management Body of Knowledge (Third Edition)”
si CAPM Exam Prep, Premier Edition: Rita's Course in a Book for Passing the CAPM Exam, 3rd Edition (Paperback)- http://www.amazon.com/CAPM-Exam-Prep-Premier-Passing/dp/1932735062

Cartea Ritei este foarte buna ca este mai usor de digerat si de inteles dar sa nu crezi ca intrebariel de acolo sunt totul. Noi asa am zis pana 2 saptamani inainte de examen cand am aplicat pentru o zi trial on line in conditii de examen. Bine am facut ca asa am vazut la ce tb sa ne asteptam. Am platit apoi 30£ si am luat o sapatamana de on line preparation cu intrebari pe capitole, amestecate, simulare de examen care au fost foarte folositoare.
Cam asta este.
La mine muca multa, nebunie curata ca nu merge tot asa cum as vrea eu din pacate...
In schimb azi este vreme buna macar deci un plus pe ziua de azi.
Va pupic si sa aveti o zi superde tot!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mai suna foarte interesant ce povestiti voi despre PM. Continuati cu info ca poate ma convingeti si pe mine care somez profesional de ceva timp. Adica n-am facut nici un curs de vreun an.

Anca, fuse de folos utrogestanul? Sper ca nu esti invadata.
Mi-as pune si eu aparat numai sa slabesc. Si-a pus si cumnata mea de curand si a dat jos 2-3 kilograme.
Xerxe pe unde ai fugit? a venit vacanta?
Cristina, ce faci cu aparatul, cand se rezolva?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput