Ingineri fosti, viitori...(29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!
Oti imi pare rau sa aud ca a picat dar macar mai are doua sanse deci nu este totul pierdut.
Si eu ca si Ancuta si tu zic ca proful a fost corect. Eu fac parte din categoria 'la catedra' si am avut parte o singura data de o plangere de la un student al meu cum ca as avea ceva cu el de il pic... A venit si cu taticul lui si i-am spus omului sa vina cand este odrasla gata cu cele 25 subiecte de teorie si cu problemele dar sa vina si el la examen nu doar bebelusul. Asa ca i-am avut pe amandoi in sala i-am dat sa traga bilet, s-a dus in banca n-a scris nimic si ca sa nu zica ca sunt chiar a dracului i-am spus sa scie el doua subiecte de teorie care le doreste si sa scrie un model de problema pe care-l stie. Crezi ca a iesit ceva? Nope... I-am dat lucarea lui taticu sa puna nota si eu i-am zis ca doar semnez. I-a pus 1! Nu l-am mai vazut de atunci pe mandru pe acolo.
Ei nu se uita la ei ca nu vor sa miste nimic se uita la tine ca esti rau si exigent zic ei.
Ancuta pai chiar ca tb sa dai inainte cu tupeu ca numai maine nu-i poimaine si vine iulie acus - acus.
Eu tot ca si voi pana peste urechi de ocupata. Eu repar la aparate si altii le folosesc. Deja am un car de draci - Doamne iarta-ma - ca azi i-am zis unuia de ce a pus mostre intr-o masinarie si zice pai daca merge... Deci nu numai in Ro gasesti nesimtiti! Merge negiobule ca ieri am lucrat la ea pana la 8.30 si am reparat-o ca sa o folosesc de dimineata!
Va pupic fetelor si sa aveti o zi usoara!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Otilia imi pare rau ca a picat examenul dar bine ca a fost profesorul dragut si ii mai acorda o sansa. Sper ca data viitoare sa reusasca.
Cristina si la praid e foarte frumos. Copiii nu se plictiosesc acolo. Cand ai timp sa arunci o privire www.salinapraid.ro/ro/description.php/Galeria-mare/20/" target="_blank">aici.
La mine viitorul suna bine ... nici gand de vacanta la mare . Iau partea buna a lucrurilor si ma bucur ca am ce proiecta. in schimb am remarcat ca atunci cand sunt foarte obosita plec la cumparaturi si ... ma intorc fara un leut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Salutare si de la mine!

N-am venit dimineata cu cafelul, dar vin cu pranzelul, asa ca poftiti la masa: !

Ieri a fost si serbarea lui Raducu, asa ca am mai creat un album nou-nout, in care sa admirati si-o serbare de grupa mica, nu doar una de veterani de grupa mare! Raducu a fost bestial, ca a trompetzit din a trompetzica ori-de-cate ori a avut chef, spre disperarea educatoarelor si deliciul asistentei, bashca faptul ca l-au apucat nevoile fiziologice in plina serbare ... de-ale piticimii, de! Una peste alta, serbarea a fost deosebita si copiii fabulosi, asa cum numai ei stiu sa fie!

Nico, am pus AICI si cateva poze de la Gyula, asa cum m-am laudat zilele trecute, dar, daca tine vremea cu noi, vrem ca we urmator sa mergem in Ungaria la alt strand pe care l-a descoperit cumnatu' si care cica ar fi la fel de frumos ca cel de la Gyula, dar la jumatate de pret intrarea. ... Om vigea! Imi pare rau ca nu mergeti nicaieri in concediu, dar poate ca se mai modifica alinierea planetelor si s-o intrevedea ceva bun si pentru voi!

Otilia, imi pare rau c-a picat examenul sotul tau, dar ma bucur ca nu-i verdictul dat definitiv si irevocabil!

Claudia, iti voi trimite pe PM nr meu de telefon, sa ne-auzim, daca zici ca vi pe la Timi!

Cristinica, sti cum este vorba aceea: "temeti-va, caci mama tampitilor este permanent gravida!" asa ca ia tampitii ca atare, de oriunde ar fi ei!

Ioana, iar ai disparut??? De data asta pe ce meleaguri mai colinzi, oare???

As mai povesti eu multe, dar am un raport de ispravit!

trupa vesela si-o zi minunata va doresc!!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dorina, ce-am admirat piticii costumati unul mai frumos ca altul. Asa-i la grupa mica, e prima lor serbare.
Ieri a avut si Ana serbare, prima si ultima cred in Ro. Unii nici nu au spus poezia, e normal la varsta lor sa aibe emotii. I-am incropit in mare graba o coronita cu flori ramase de la rochia mea de mireasa , norocul nostru ca a fost Zana cea Buna.
Am pus si eu poze de la serbare si inca unele din iunie in album.

Eu sunt de principiul un sut in fund un pas inainte. Numai sa se mobilizeze omul si sa-si recunoasca greselile.
Pe la 20 de anisori am renuntat la a fi profa de mate , norocul elevilor.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am vazut multe poze frumoase. Otilia ce frumoasa e Ana! banuiesc ca sti ca e frumoasa dar .... cred ca am mai spus ca imi e tare draga.
Pisi mi-au placut tare si pozele voastre. Foarte frumoase costumele la serbare. Nu mai stiu daca mi-ai raspuns, sunt facute sau inchiriate?
Imi plac mult comentariile la poze. Le e frica de apa? Ai mei erau de mult in bazin. le place foarte mult in apa. Pozele cu ei doi pe scaun mi-au placut tare mult.
Eu maine cred ca ii trimit pe strumfi la tara la fosta bona. ma tot roaga sa ii las ca ii e dor de ei. O sa fie si ceva petrecere campeneasca asa ca duminica vom merge si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Ete ma s, pe la munci....pana marti ..... cand plecam in Turcia. Ce sa fac daca nu mi place tara asta asa de mult. Am luat si eu bilete la noi, ca vreau un concediu si cu mama si Vladi. In rest totul e bine....am o banuiala......stiti voi ma simt f ciudat si am dureri jos. Astept sa ma intorc de la turci...si om vedea.
Va pupppppppppp tare pe obrajori!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Frumoase poze si eu geloasa ca deobicei ca nu vad iar serbarea Roxanei care nu stiu cand este. Stiu doar ca sambata ar fi trebuit sa se duca la circ si ea nu a fost pentru ca a fost bolnava.
Frumoase pozicile voastre Otilia si Pisi. Sa vedem daca o sa fie si la Roxy. Ei au avut serbare mare de tot in martie cu costume cum au cei mici ai vostri acum.
Nico sarut mana de detalii. Am sa arunc un ochi si cred ca o sa ne ducem acolo.
La mine munca ca deobicei. Maine este weekend si ma duc la o nunta.
Va pupic si sa aveti o zi superba!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ahaaa, Ioana, umbli cu banuieli....UNde la Turci mergeti? Si noi am vrea sa mergem in septembrie dar inca nu e hotarat.
Nico, si eu sunt de parere ca Ana e foarte frumoasa si eu, in plus, sunt socata de cat de mare s-a facut!!!!!!!
Eu sunt tot in focuri, cum ma stiti, azi nu prea am apucat sa mananc asa ca am venit acasa si am bagat repede cate ceva la ghiozdanel..."foarte sanatos": cartofi prajiti si inghetata.
Cristina, distractie faina la nunta. SI noi am fi avut una maine dar nu o sa mergem.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Mi-o iau in cap daca imi mai laudati mult fata cea mare, creste pipota, creste mandria si nu-i bine ca mandria-i unul din cele 10 pacate mari .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!
Eu sunt inca cu ochii lipiti chiar daca am facut o ora si trei sferturi de sport...
Sper sa ma trezesc pe parcurs...
Maine am prezentare in proiect si avem doua zile de meetinguri. sa vedeti ce ma plictisesc. Eu sunt prima la prezentare deci dupa aceea pot sa-mi iau o perna si sa dorm.
La nunt a fost chiar super. Mi-a placut. Mult mai lejer decat nuntile pe la noi. Un simplu bufet si atat. Bautura si-a cumparat fiecare ce a vrut de la barul din local si dulciuri o bucatica de tort.
Cred ca este super asa nu prea mult stres pentru miri, parinti, etc, etc.
Otilia poti sa te mandresti. Ai si cu ce si cred ca nu faci nici un pacat daca esti mandru de copilul tau sau de copiii tai.
Eu chiar daca este pacat nu pot sa nu o laud si sa ma mandresc cu Roxy mereu. Fac ca in poveste: puiul berzei - al meu este cel mai celmai poate sa fie si cel mai urat pui din galaxie.
Va pupic si sa aveti o zi super de tot!

Cristina

Mergi la inceput