Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

Edvin Sebastian

emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI ELENA CRISTIANA!
LA MULTI ANI RADU!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor urata zi a mai fost astazi! Tare e greu sa te intorci la servici, mai ales cand ti-e piticul bolnavior. Am plecat cu inima stransa cat un ghemotoc.
Patrick a papat azi mai binisor, daca nu a mai avut tzatza si normal. A mai facut doar de doua ori diaree, imi pare bine ca spre seara si=a mai revenit si chiar s-a jucat un pic.
Soacra-mea l-a tinut numai in brate, cum il punea jos se punea pe urlat. Nici n-a mancat saraca nimic toata ziua. Am gasit-o moarta de foame.
L-am vazut inca din tren caci trenul trece aproape de casa, era pe balcon si ma astepta si imi facea din manuta. Cand am ajuns in fata casei, erau deja iesiti pe peluza si urla de mama focului. Cu buzuta in jos, si ochii plini de lacrimi L-am luat in brate si s-a lipit tot de mine suspinand si nu mi-a mai dat drumul. L-am dat oleaca soacra-mii sa ma dezbrac si sa ma spal si eu pe maini si a facut iar criza. Apoi am stat toata seara cu el lipit de mine si bineinteles el cu tzatza in gura. Of, greu!

La servici atmosfera naspa de tot, lume concediata, nu se vorbeste mai deloc, nu se mai glumeste, toata lumea cu nasurile in calculatoare. Nu mai vorbesc ca nu mai am pe nimeni cu cine schimba o vorba, n-aveam nici o prietena : una era intr-un proiect in afara serviciului, una in delegatie, jumate din echipa noastra lucreaza de acasa, una au dat-o afara, una in concediu de maternitate si tot asa.
De maine insa o sa am treaba ca nu o sa-mi vad capul si nu o sa mai am timp oricum de cautat prietene. Oricum m-am simtit destul de bine sa incep sa-mi pun capul la contributie si pentru altceva in afara de lucruri bebelicesti, insa cu gandul am fost numai la pitic. Am sunat de 10 ori cred acasa. La un moment dat soacra-mea a iesit cu el la plimbare vreo doua ore, am innebunit cat am sunat, cred din 5 in 5 minute.

Am fost si la farmacie sa vad daca nu gasesc vreun remediu pentru diaree la bebei, am zis ca e inuman sa-i lasam sa se chinuie asa saracii. Cica nu exista absolut nimic. Saruri de hidratare si atata tot.

La multi ani Andrei, pui de Gabitam pentru 25!
La multi ani Cristiana!
[La multi ani Radu!

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Noi am dat-o in raceala. Muci si tuse.
ooof Imi pare rau ca asta ne cam strica socotelile cu intalnelile.
Simonix pana cand stai, iubita??? ca eu sper sa-l fac bine in 3 zile, daca il iau din timp!! Crezi ca dupa masa poti iesi la poarta sa-mi dai si supozitoarele , poate il fac bine cu ele sau macar il mai ajut sa respire...speram sa nu le folosesc atat de repede... Spusesei tu cat costa poate, dar eu n-am retinut, ca sa fiu pregatita...LAs ca te sun dupa masa sa vad ce si cum, cand vine B sa-l las pe Mircea cu el..
Doloress vai, saraca de tine ce bine ma pot pune in pielea ta si plange sufletul in mine...Lasa ca macar e cu soacra si daca papa bine inseamna ca se pune pe picioare. MAnanca de regim da? Morcovi , orez, banane...banuiesc ca stii tu mai bine.
Spor la lucru la job, sper sa mai intri sa ne spui despre PAtrick.
IUlia sunteti doua frumooooase! Dar nu am reusit sa vad decat prima poza, ca nu pot derula mai departe. CUm fac?
sarbatoritilor zilei, Elena Cristina si Radu Sa fiti sanatosi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Fetelor,
Mai sa leshin acum vreo ora . Dormeam toti 3 si la un mom dat am deschis oki si ma uit la mandra ii curgea laptik din gura, se vedea cum prin somn ii vine lapte inapoi si apoi am vazut cum parca i se strangea stomacul asa . Noroc ca am deschis ochii ca dadea sa se inece . Nici n-am zis ca nu urmeaza vreun jet de ... a mai dat afara un pic si apoi am vazut ca s-a linistit si de la stomac.
Aveam impresia ca acum-acum vomita tot tot tot, exact sunetul si mimica (,) caracteristica .
Intrebare intrebatoare : este posibil sa vomite de la lapte praf? Mi se termina Milumilul si am zis sa incerc sa o trec la Nestle junior treptat , asa ca aseara am facut 3 masuri de Nestle si 4 de Milumil. Nu stiu sa fie vreo contraindicatie, nu o fi permis sa se amestece 2 tipuri diferite de lapte praf?
Sunt un pic cam mmm intre 2 luntrii pt ca astazi la 10 suntem programate la vaccin. Nu vreau sa o duc cu cine stie ce altceva.
Aseara a facut si un kk mai moale => ma gandesc sa nu fie Doamne fereste vreo entero .
Duminica am si fost in compania a unui bb care tocmai a scapat de un episod de entero si bunica-sa in plin episod , si raciti si tot tacamul .
Daca era sa fi luat se vedeau oare semne de ieri sau e posibil doar astazi sa-si faca aparitia?
Sa vedem ce zice si doctorita dar parca nu as vaccina-o pana nu imi dau seama care e treaba .

Urez si eu un calduros LA MULTI ANI pt ELENA CRISTIANA si RADU sa fiti sanatosi, voiosi si norocosi !

Mda, am vb prea repede Tocmai a vomat o gramada Mama ei de treaba , s-a umplut si pat si tot ...uffff

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Doloress, biata de tine...auzi ai incercat sa tii tu putin regim d elactate? Uite ca ai spus ca i-a mers mai bine ieri si m-am gindit ca poate datorita faptului ca n-a mai papat tzitzi...Cind a avut Mati enterocolita si eu ii provocam diareea, cu laptele meu, pina n-am tinut regim d elactate si nu l-am alaptat doar seara si dimineata...nu a fost bine..Of, naspa mai la voi acolo...Eu as ruga pe mama sa-mi trimita colet cu medicamente, sa am pentru orice eventualitate in casa, niste hidrasec (care stringe la burtica, sau smecta)...Of, sanatate multa.
Elenuca, cum mai sunteti/
Fetelor eu v-am mai citit va pup pe toate, nu reusesc insa sa mai scriu...Timpul asta..

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mssbb mama ce nasol! Bine ca te-ai trezit la timp
eu stiu ca asa se si chimba laptele, inlocuind treptat o masura, doua trei. nu cred sa fie de la combinarea laptelui...nici eu nu as vaccina-o inca
Sanatate multa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

MsBB...si voi? Of, sa nu o vaccinezi. Sa stii ca ti-am citit povestea nasterii...mi-a placut f tare!!
Sanatate fetei, pune-o pe regim.

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Simo, Laura , multumesc pt raspuns. Tare nu-mi place , e apatica rau, e moale asa... palida ... si parca nu o recunosc. Astept sa se faca 9 jumate sa sun pediatra . Nici nu stiu ce sa fac? Sa-i dau sa pape? I-am dat un pic de apa si iar i-a venit sa vomite .
A facut un kk si e normal, inchegat si nu miroase aiurea ... bine cat de aiurea poate mirosi un kk .
Uf, mai bine sa nu incerc sa-i dau lapte si papa? Dar nici flamanda nu o pot tine . Am sa incerc acusi cu o banana sa vad cum reactioneaza, sper sa nu mai vomite .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

msbb daca nu a vomitat in jet, nu cred ca-i vb de vreo enterocolita. probabil stomacelul a scos surplusul, a papat ea mai lacom. trecerea la alt laptic, mai ales la alta marca, se face cu o singura cupa de lapte 2-3 zile apoi maresti cantitatea. dar milupa n-are laptic junior? de ce-i schimbi marca? nu-i face vaccinul daca zici ca a avuit si scaun mai moale. mai asteapta, ca nu-i bai. hai curaj si sanatate printesei

laura te-ai logat? cu parola (aceeasi de pe contul comun) apoi faci next in dreapta - sus.

ELENA CRISTIANA si RADU sa fiti sanatosi si sa aveti o aniveresare de vis!!!

eu ma trezii cu durere in gat, fata dadu vreo 2-3 stranuturi si cateva reprize de tuse seaca, asa si ne "doftoricii" cu albastru de metil, eu imi dadui singura, cascai gura bine, dar fata e mozolita, albastra toata parca-i martian

Mergi la inceput