Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

bag capitol nou.

putintica rabdare, mon cher!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Buna fetele, noi suntem mai bine. Multumesc pentru sfatul cu biotics, era pe reteta dar am uitat complet de el... uof. Am citit cat de bine face la burtica si vad ca l-a acceptat f bine in laptic. Noi numai avem scaun moale de doua zile, a fost cred reactia la antibiotic, dar eu am dat smecta, mucilagiu de orez in loc de apa cand am preparat lapticul, crema de radacinoase - mai mult morcovel si pilafior cu branzica. Dolores, incearca sa combati diareea prin alimentatie, are efect sa stii, plus ca nu trebuie lasat asa copilul se deshidrateaza f mult si nu e ok ca sa nu mai vorbim de cat sufera . Ti-au spus fetele si de hidrasec si smecta, eventual rogi pe coneva din Romania sa-ti trimita sa ai e f important in astfel de cazuri.Can am avut noi probleme cu diaree pe la 2 luni jumatate asa am reusit sa ne vindecam, plus ceiut de menta.

Fetele mi-au venit ieri banii- la usa ca n-au acceptat contul de card de la raiffeisen si nu am mai avut timp sa fac alt cont. Cand am deschis usa postarita era la telefon cu diriginta sa se asigure ca vede bine cati bani sunt acolo... ce m-am distrat. Si de emotii era sa greseasca numai cu 4000 de roni, noroc ca era fata pe receptie.
Nu am mai facut febra si am inceput sa papam binisor, Doamne ajuta ! Daca totul e ok poate iesim nitel mai pe seara si maine sigur ca nu mai pot in casa, zau ca nu.
Tare as vrea sa ajungem si noi la intalneala, poate totul o sa fie ok si o sa ne vedem.
Simona, suntem mai bine scumpa, sper sa ne vedem sapt viitoare in parc,satamana asta suntem cu curatenie si cu pregatiri pentru mot, noi o sa facem acasa, r4strans cam 10 persoane iar pregatirile le voi face eu, mama o sa stea cu Lizuca.
Mergem sa facem nani, va pupam, multa sanatate copiilor bolnaviori !

Elenuca mami de Lizuca 29 Mai 2008
uite ce mare sunt !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

va invit AICI

nu poa gresi si omu (woama) ca repede -ochi critic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

cleo noul capitol e 104, nu 102

Edit: multumim pt noul capitol

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput