Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete dragi,

In 1 rand la multi ani : DARIA! Sa fii sanatoasa fetitza scumoa si frumoasa, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si o viata senina!

Am fost prinsa cu vizita unui unchi din America de-a lui Stef.....s-a adunat tot familionul....si bineinteles acum nu pot dormit de rau ce imi e ca am mancat de-am spart,

LAURITA, scumpa mea iubita, iti multumesc ca te gandesti asa mult la noi, nu parcurgem un moment prea placut dar incercam sa-i facem fatza. Miercuri plecam la BARCELONA, plec cu sufletul indoit. Off

Am citit ca a venit Simonix, mai stai pana pe 5 iunie? Noi atunci revenim in tara, mi-ar placea mult sa ne vedem

Sanatate multa puiutilor bolnaviori, am citit de puisorii lui Doloress si Elenuca, asa pe scurt si tare rau imi pare de asemenea vesti.

Gabitzam, daca te consoleaza cu ceva si eu l-am uitat pe Vlad in magazine cand avea 3 saptamani si eu inca nu eram obisnuita ca am copil......l-am uitat de vreo 2 ori

Am niste crampe si greata.,...si n-am nici un chef sa vomit.....URASC sa vomit

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Elenuca off! prin ce ati mai trecut si voi! Macar ai un tratament, un raspuns, aici...

Noi am scapat de una si dam in alta, acum are diaree bietul bebe. Macar bine ca nu mai are deloc febra. E letargic in continuare, nu mananca nimic, l-am pus azi putin in patut ca sa iau ceva si a incercat sa se ridice de vreo doua ori si nu a reusit, nici nu se poate ridica in piciorute. Sta numai in bratele noastre si geme. Sau la tzatza. Deja nu-mi mai simt sfarcurile, nici la inceput nu ma dureau asa. Acuma pe seara a stat vreo 2 ore numai cu sanul in gura. Cum i-l luam, cum urla.

Asa ca maine la servici ma duc ca la inmnormantare. Ce aveam eu inima indoita, acuma si mai si.

"Trebuie sa ne iubim copii asa cum sunt, nu sa le substituim propria noastra vointa " Francoise Dolto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Doloress tot nu mananca? PAi nu poate avea saracutul de el putere numai de la tzitzi. Ca e baiat mare acum.

Noi nu am reusit cu punga. Adica a cazut de la frecus ca nu sta locului un minut.
Mai incercam ca n-o fi foc. O sa il imbrac sa il duc ca banuiesc ca tb sa fie nemancat. Sa vezi scandal ca e fomist. Of, Of, Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

neata
Ne-am trezit si noi mucosi, sper sa nu fie nasol si sa treaca repede
Doloress ooof, nasol cu ca dadurati in altele. SI MIrcea e numai cu sanul in gura, nici la baie nu pt merge, bine, eu nu merg la serviciu ca tine. Reacomodare plactura la serviciu!!! Sa nu uiti sa ne vizitezi Sanatate puiului
Socrate succes cu punguta. la mine a mers imediat...in somn, ti-am spus
Alyshuca bine ca ai aparut si ca sunteti relativ ok. Si eu am mancat ca sparta zilele astea, ooof, ce sa facem, lacomia!! Distractie frumoasa la BArcelona daca nu mai apuci sa intri pana pleci!!Abia astept poze. Cu pozele retraiesc si eu fiecare moment!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

neata
Ne-am trezit si noi mucosi, sper sa nu fie nasol si sa treaca repede
Doloress ooof, nasol cu ca dadurati in altele. SI MIrcea e numai cu sanul in gura, nici la baie nu pt merge, bine, eu nu merg la serviciu ca tine. Reacomodare plactura la serviciu!!! Sa nu uiti sa ne vizitezi Sanatate puiului
Socrate succes cu punguta. la mine a mers imediat...in somn, ti-am spus
Alyshuca bine ca ai aparut si ca sunteti relativ ok. Si eu am mancat ca sparta zilele astea, ooof, ce sa facem, lacomia!! Distractie frumoasa la BArcelona daca nu mai apuci sa intri pana pleci!!Abia astept poze. Cu pozele retraiesc si eu fiecare moment!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

asa am incercat si eu
dar el se freaca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

ca azi nu mai da nimeni un tort, o parajitura, etc.

Io speram sa mai slabesc...dar de unde. AMR 8 zile pana la conecdiu. Bine ca am costum de baie marimea 40

multa multa sanatate la Patrick, pui de Doloress, si Sara lui Elenuca, si Mirciulica lui Reallaura, si pe cine am mai uitat.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

MsBB, gabitzam, iulia83, inais, Lorich, Nicole1980,aimee79, socrate, Magnetism79,Reallaura, elenuca, emycorimi cer scuze daca am omis pe cineva-fara intentie, va asigur), va multumesc pentru urarile frumoase si....ca nu ne-ati uitat...Nici noi nu v-am uitat, sa stiti..din cand in cand am mai "rasfoit" mesajele voastre, insa din pacate tot nu suntem la curent cu ultimele noutati...fetelor, toata admiratia mea pentru voi ca aveti timp de forumeala...poate sunt eu cam comoda sau lenesa, dar zau ca nu pot scrie nici 2 randuri macar pe zi ...si voi scrieti muuuuult, mai fetelor...si eu nici macar n-apuc sa va citesc...eu mereu cu "temele nefacute" ce sa scriu?
in fine, eu am avut o perioada stresanta..nu stiam daca o sa reusesc sa ma transfer la domiciliu...a dat bunul D-zeu si am reusit...voi preda la liceul din localitate, din toamna sper...asa ca dau la toata lumea...
Cat despre Daria....n-a plecat in picioare...e fricoasa si nepregatita inca, macar un degetel sa-i dau...danseaza si e cu mainile pe sus chiar si pe muzica funerara
...mananca de toate...avem inca probleme cu constipatia, am descoperit ca avem giardia in urma analizei copro si am facut tratament toti, ea cu zentel, noi cu tinidazol..chin a fost cu zentelul ala..oribil la gust!!...deja s-au conturat cateva trasaturi de personalitate: e incapatanata ca un catar, ambitioasa, vesela, comunicativa (ultima, ohoooo, nu-i tace gura)...ce mai, e mare si nu mai merge cum vream noi..
Am sarbatorit ziua ei simplu, doar cu mosii ei, restul nefiind din localitate nu si-au permis sa vina la noi...am comandat un tortulet si am facut gratar..atat...fara copii, fara mare tam-tam...am facut si niste poze..o sa le pun cand am timp...
...acum nu promit nimic, dar chiar as vrea sa pastram legatura...numai bine va doresc...

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Cleo, multumim pt. cafea -- lasa prajiturile, la ce torturi visezi? apoi zici ca ai costum baie nr. 40

Elenuca, ce aventuri cu antibioticul ala!
Va doresc multa sanatate!

Doloress, sa treaca repede-repede ziua de azi, sa te intorci la puiutul mic, bolnavior!
Incearca sa-l hidratezi cat mai mult - e naspa si cu diaree, mai ales ca e asa apatic.
Lui ii plac grisurile? - eu ii dadeam Annikai la diaree un gris facut din orez, il lua f. bine, e bun pt. stomacel + un picut ceai de menta.
Nu e bine, ca e asa slabit, incearca cu de toate, stiu ca nu-i bine sa-l fortezi, da trebuie sa se mai intremeze.

Alsyh, Barcelona - wow, frumos! sper sa va simtiti bine!

socrate, succea cu analizele!

Laura, sa nu fie decat un muc raslet!

LA MULTI ANI, Andrei! (puiut de Gabi)

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata si multam de kofi!

Elenuca , Doamne prin cate ati trecut! Uite ca ai invatat ceva si multumim ca ne-ai spus si noua - viral ca viral, dar cand e ceva bacterian si e asa febra mare e foarte periculos...ufff...sper sa-si revian cat mai repede Lizuca, neaparat biotics baby, posibil ca antibioticul sa o fi dezechilibrat. Sanatate multa!

Laura muci? Sper sa nu fie nimic serios.

Socrate tinem pumnii sa fie ok cu analizele!

Doloress mi-e groaza ce-o fi in inima ta! Hai Patrickutule , fa-te bine cat mai repede, macar pt mami a ta!

Desiree superbe pozele cu printesa mumoasa!

Gabi sa aveti the best time la munte, sa fie copilasii cumintei, sanatosi si sa vii relaxata, odihnita si gata de noi plimbari kilometrice la Roata . Andrei, pui, la multi ani, sa fii fericit si sanatos!

Noi ne pregatim de iesit, va doresc o zi minunata cu copii foarte sanatosi!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

'Neatza,

dupa un uikend ultra plin...si totusi relaxant.

Deci...s-a intamplat intamplarea si cum totdeauna intamplarile se intampla altfel decat te-ai astepta asa a fost si la noi.

Ce ziceam de tort cu un etaj de-un fel si unul de altul...ghinion de nesansa mi-a murit un blat de cacao in focurile cuptorului pe cand eu modelam biscuiti.

Edit:"Si ganacheul de ciocolata alba a murit pe foc de am crezut ca ma impusc noroc ca imi mai ramasese suficienta ciocolata alba cat sa fac peretele tortului...sub perete nu am avut de ales si a trebuit sa folosesc crema de vanilie...iar noroc ca facusem mai multa."

Asa ca s-a transformat totul intr-un tort vanilie cu capsuni (care zic eu a fost bine primit). Acu' ce sa zic, ma simt super nasol ca n-am facut mai mult, unu la mana fiindca trei persoana am ramas complect fara tort (eu, al meu si colega mea) si doi la mana fiindca au venit prietenii sa ceara supliment si nu era maica de unde...

Copii au mancat si ei bine tortul lor special insa am auzit ca si unii adulti au mancat din tortul copiilor...dacaa stiam .

Si dupa toata povestea asta sa o luam cu inceputul...

Vremea a fost exact ca fata mea, blonda cu ochi albastri...adica super senin si un soare stralucitor. Multumim pentru pumnii stransi!

Fata mea de regula doarme in uikend in doua ture de cate doua ceasuri, doua ceasuri jumate. Chestie pe care noi am mizat pentru terminarea treburilor. Ca nu era sa fac salatele de vineri...in plus si torturile se orneaza cel mai bine in ziua servirii. Dar dupa cum probabil deja v-ati prins, mishcotzel si-a spus ca nu doarme si pace...asa ca toate treburile s-au intors pe dos. Eu imi pregatisem de dimineata fusta si bluza pentru party...am ramas defapt in echipamentul de scandal pe care il folosisem in timpul pregatirilor...si nimeni nu mi-a atras atentia ca arat ca muma lu' padurea. Salatele de paste si de cartofi am reusit sa le fac cu copilul pe jos insa la aia de rosii nu a mai avut rabdare asa ca am facut-o abia dupa ce a venit lumea ...cand am trimis copilul afara si l-am dat in grija "strainilor". Balaurul verde nu era nici dansul decorat...iar castelului ii lipaseau fructele si florile...flori pe care am uitat sa le mai pun.. Am uitat sa aduca din camera verde si marele balaur verde datorta caruia a luat tortul acea forma...

Fetelor le-am spus ca pentru copii daca vor am diverse dar nu le-am scos la soare ca nu voiam sa se strice prin urmare nimeni nu a cerut nimic...

La tort am uitat sa scoatem si sampaniile, chestie care nu cred ca m-a suparat foarte tare pana la urma, fiindca am baut una pe seara cu prietenii nostri burlaci si unul dintre vecini care si-a trimis femeia (moasa mea) si fiica acasa si inca una ieri cu vecina Suzy care nu a venit la petrecere insa a venit sa ii aduca cadou fetei. Si bune sampanii au fost...mai sunt doua...una speram sa o mai avem cand vine Robert data viitoare in vizita.

Lorelei a primit cadouri exceptionale! Dana cum sa-ti spun cat de tare ne-a bucurat cadoul de la voi? Cochetam cu masuta aia deja de la Pasti de cand i-am luat prima serie de cuburi din alea. Apoi am primit o multime de jucarii de lemn...noi suntem mari prieteni cu jucariile de lemn, un xilofon care pare a fi acum preferatul ei, cuburi cu litere, impingatoare cu balaur verde , masuta de activitati (tot de lemn), o turma de jucarii fisher price, rochite, sandalute, cercei, bani gramada, carti foarte multe, si spre incantarea tuturor copiilor prezenti "groapa de nisip cu jucarii" si "casuta de gradina" defapt un soi de cort. Cred insa ca au venit jucarii pentru groapa de nisipi si de la alti copii si au ramas acolo...ca am gasit jucarii necunoscute in nisip . asa multe au fost cadourile ca si azi dimineata am deschis un cadou, fiindca efectiv nu il vazusem pana azi, aseara am deschis vreo trei...si deschidem de sambata intr-una .

Acestea fiind spuse noi credem cu convingere ca lumea s-a simtit bine!
Acu' petrecerea a durat de la 14.30 pana pe la 19.30 pentru oamenii cu copii ...insa burlacii si parintii sarbatoritei au stat la cioace, mancare si sampanie pana catre miezul noptii. Copilul a facut o baie rapida dupa cea u plecat toti copii si apoi a fost parcat la somn dupa care petrecerea a continuat. Personal duminica n-am simtit nici o umbra de oboseala.

O parte din poze sunt aici restul inca nu sunt puse ca mai trebuie triate. Va rog sa imi scuzati tinuta si colaceii de care de azi incepand am sa scap...daca nu da iar ceva angina in mine .

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput