Mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (103)
Raspunsuri - Pagina 18
Lilly79 spune:
La multi ani! pentru Andrei lui gabitzam 

Foarte frumos tortul si cred ca a fost si gustos.
Fetelor eu am citit pe net ca de la 1 ianuarie exista o noua schema de vaccinare, conform careia primul rapel pt DTP e intre 13-15 luni, nu la 12 cum era pana acum.
Voi la ce varsta ati facut copilasilor vostri rapelul de DTP?
Eu nu-i voi face ROR-ul, sa vedem cum va reactiona doctorita ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 La multi ani! pentru Andrei lui gabitzam ![]() ![]() ![]() Foarte frumos tortul si cred ca a fost si gustos. Fetelor eu am citit pe net ca de la 1 ianuarie exista o noua schema de vaccinare, conform careia primul rapel pt DTP e intre 13-15 luni, nu la 12 cum era pana acum. Voi la ce varsta ati facut copilasilor vostri rapelul de DTP? Eu nu-i voi face ROR-ul, sa vedem cum va reactiona doctorita Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
DTP- e Infarix? difterie, polio, etc?
io am zis pediatrei de ROR: nu. Mi-a explicat ca de fapt vaacinurile nu sunt obligatorii, si voi semna pe propria mea raspundere ca sa aiba ea la dosar.
Si ca riscurile sunt doar la rujeola - ca ar exista cazuri de pneumonie rujeolica. Dar ca am inteles ca exista doar vaccin pt rujeola. I-am zis ca nici intr-un caz nu vreau sa fac vaccinul acum - cand planuim sa plecam din localitate, si tre tinut copilul izolat 2-3 sapt.
oricum, eu sunt convinsa: vaccinurile sunt studiate pe termen scurt, mediu. Nici unul nu are studii pe termen lung.
Elenuca, vai ce ati tras... o sa il trimit si pe tati sa duca o proba de kk.
Care analize anume ati facut din degetel si la ce laborator?
ylari, unde esti? io renunt la abonamentul la Medicover. O sa le scriu un meil, cu argumentare ca noua locatie ma dezavantajeaza, si ca de 2 sapt nu au adus un vaccin care e inclus si pe care il voi cumpara din farmacie, etc. Adica am pretexte.
Ce analize ati facut voi din degetel? vreau sa le cer sa le fac inainte de a intrerupe abonamentul
voiam sa mai pun aniversatii:
-de ieri

Lorelei+Gabriel-de azi:

DARIA MARIA-mamica de aziPUPUTI
Sa fiti sanatosi- pt ca asta e cel mai important, sa fiti fericiti, si impliniti, si senini ca ziua de azi, si calzi la suflet ca soarele de mai!!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
socrate spune:
Deci am reusit sa culc copilul cu punga la putza. Sa vedem ce iese. A fost o zi frumoasa dar obositoare, am fost la plimbare, restaurant, soacra toate bune si frumoase.
Am niste emotii pentru maine.
Doctorul spune ca il intepam degeaba, ca nu stiu cat la suta din pop*ulatie are chist sau hemangiom pe ficat. Eu nu stiu daca procedez bine, dar...parca as sta mai linistita sa stiu ca totul e ok. Pe de alta parte si sa il intep..uof.
Elenuca imi pare tare rau de ce am citit. Prin cate ati trecut...vai vai
fetele curajoase.
socrate spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui socrate Deci am reusit sa culc copilul cu punga la putza. Sa vedem ce iese. A fost o zi frumoasa dar obositoare, am fost la plimbare, restaurant, soacra toate bune si frumoase. Am niste emotii pentru maine. Doctorul spune ca il intepam degeaba, ca nu stiu cat la suta din pop*ulatie are chist sau hemangiom pe ficat. Eu nu stiu daca procedez bine, dar...parca as sta mai linistita sa stiu ca totul e ok. Pe de alta parte si sa il intep..uof.Elenuca imi pare tare rau de ce am citit. Prin cate ati trecut...vai vai fetele curajoase.edit: oare ce mai face aelita? Ca nu a mai scris de mult. |
inais spune:
Elenuca am citit cu sufletul la gura. Doamne! Bine ca v-au trimis la analize. Ff bine. La ce lab. ati facut analizele?? Si dr de care povestesti e super. Intreb pt ca vrem si noi sa-i facem analize (de rutina ce-i drept) Iasminei. Vreau la Medsana din motive de abonament, stii tu. Doamne sper sa isi revina Lizuca si voi! Offf...ati invatat atatea in zilele astea...asa-i cu copiii. Si noi suntem docti in anumite subiecte...desi nu-mi doream! Of, bine ca-i mai bine acum!
de la noi!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Oof, Elenuca, mai cit v-ati chinuit, nici nu m-am mai gindit ca s-ar puteacomplica...am crezut ca a fost un virusache mic si gata...dar voi bietii de voi ati tot tras. Oof, imi pare rau ca n-am dat si eu un elefon, dar cu sis ieri toata ziua, azi cu amindoi si cu sot plecati pe la diverse..uite ca n-am mai apucat
...Sper sa ne vedem saptamina care vine in parc.
Va pupam dulce de tot si multa sanatate, sa va puneti repede pe picioare, si te rog mult sa dai si Biotics fetei. Un plic pe zi timp de 5 zile la 3 ore dupa antibiotic in lapticul delactozat.
OOf, va pup iar
Simona, mami de baieti 
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Victoria_mami spune:
Doarme printesuca mea de amiaza, asa ca acum pot scrie, in timp ce mananc si eu ceva. Aseara am avut party, a fost o zi superba, cu soare, dar nu prea mult incat sa arda si vant, dar nu prea mult incat sa deranjeze.
Am avut vreo 16 invitati si 2 fetite frumoase foc. Victoria cred ca a ajuns la o varsta la care nu e confortabila intre atata lume ca a fost cam maraita. Sau poate o durea si burtica ca de 2 ori a oprit kk ieri si intr-un final, pe la 9 aeasra a facut si apoi a fost mai vesela.
Vreau sa va multumesc din suflet ptr. urari si ptr. complimente la filmulete si scuze ca nu am apucat pana acum, dar vineri am bucatarit toata ziua si ieri cam la fel. Sunt super incantata de tortul Victoriei, am vrut sa il comand, dar nu mi-a placut umplutura, asa ca le-am facut eu acasa. Toata lumea l-a laudat ca e bun, inclusiv daddy care nu mananca dulciuri, dar eu nu am apucat nici sa gust din Barbie, am mancat doar din partea de jos, care a fost putin diferit.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori.
Va pup, am terminat si de mancat, fug la o tigara si apoi la un nanic mic cu Victoria.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
emycor spune:
Matei,Teodora Maria, Daria Maria, David , David Andrei si Teodora Larisa 
PUPUTI 
emycor mami de RARES-SEBASTIAN
http://picasaweb.google.ro/emycor/Rares3#
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI DARIA MARIA!!!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
Buna seara si de la noi, adunati de prin MAlluri.
Abia l-am adormit, adica de adormit adoarme, dar ma simte cum ma scol de langa el...
Socrate succes maine, lasa ca e bine sa stai linistita. SI eu l-as fi intepat, pentru linistea mea - si evident, sanatatea lui!
Elenuca scumpa mea, ce ati mai tras! Ma bucur ca Lizi e bine acum!!
Lily acelasi mesaj, ca si Cleo am avut si eu de la doctorita, asa ca vom face doar rujeolicul.
Gabitzule imi place tortul sa stii! Eu am vrut cu figurine si nu aveau decat o varianta destul de incarcata, asa ca nu am fost prea multumita! Bine ca a fost gustos! LA multi ani pentru Andrei
Ai dreptate cu puiut de Aimee seamana cu Mirci cand era mai mic si avea ciuful valvos. Aduce si la gurita nitel!
Aimee frumoase pozici cu Alutu! S-a facut mare!
Desiree ce tort frumos ati avut s ivoi, cu printesa! VAd ca s-a lins pe degete Victoria!!
IUlia tu ne-ai pus poze de la nunta unde ti-ai rupt condorii???
K nu-mi amintesc.
Sis
hai ca nu ne-am prins azi. Vb maine sis
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008