*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Woow, mi se pare extraordinara viteza lui Rares pentru varsta lui Tare grabit sa ajunga si el la pian
Iar Ana-Maria o dulceata Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!!

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Buna mamici!

Am reusit si eu sa mai intru pe forum si sa mai scriu. Rares a inceput sa mearga ca o "rama" de pe la 5 lunutze si acum are o viteza..... uitati www.flickr.com/photos/10374193@N02/3548843142/" target="_blank">aici cum cotrobaie prin toata casa.

Mami fericita de Ana-Maria (22 august 2006) si Rares Andrei (21 noiembrie 2008)

www.flickr.com/photos/10374193@N02/sets/72157615582648389/" target="_blank">Poze cu noi

www.dropshots.com/Annemari" target="_blank">FILMULETE mai vechi
www.dropshots.com/flory79" target="_blank">FILMULETE noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo Petrecere frumoasa si LA MULTI ANI de ziua numelui.

Olivia eu constipatia lui Raphael o rezolv mereu cu suc de mere nediluat cu apa. La noi are rezultat garantat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Eu il adaug la legume la final si mai las 2 minute sa fiarba, apoi il mixez impreuna cu legumele. Inca nu i-am dat separat, ca mi se pare destul de nasol la gust, asa fara sare, fara smantana etc

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Neata!
Am de calcat!urasc treaba asta..
Vreau sa-i dau spanac la pitic...cum sa-l fac? il oparesc il mixez si apoi? pun o lingurita de ulei? sau sa-l bag intr-un piue cu mai multe legume?
pls hepl !
Mirtha fugi la doctor ca nu-i de glumit!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Mie imi place la nebunie parmezanul, mai ales pe paste. Eu il adaug si la orez si l-as papa si gol (in general iubesc lactatele, branzeturile in special).
Dar stiu ca parmezanul este foarte gras, iar daca mai adaugi si ulei in pireu si parmezan...oare nu e prea mult?? Sau ma insel eu?

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn

Aici parmezanul se recomanda in diversificare pentru concentratia mare de calciu, fosfor si de proteine usor asimilabile.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele,
Avem si noi un dintorrrr azi l-a vazut tati, incisiv central stg jos, superrr fff fericita. Are 5 luni si 3 zile, Ilincai i-au dat la 6 luni jumate

Firicelele negre sunt de la banana cum a spus si Sorana
Sorana cum mananca fata acum dupa tratamentul pt viermisori?
Mirta sanatate multa

Am cump si eu ieri un aparat de gatit la aburi as vrea sa=l incerc maine, o sa ii introduc si lui legumele, in afara de morcov a papat doar fructe
sper sa nu imi prind urechile si sa ma descurc
A mancat azi un borcanel mare de Humana mix de fructe pt 4 luni nu imi venea sa cred, din ala de 190 de gr pana la ultima lingurita

Am vrut sa ma zic mai mult dar am uitat

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am luat ieri o gargarita contra insectelor.Se pune pe carut, sau pe patut si cica nu se mai apropie insectele...azi, la tara a fost ok, nu erau muste in preajma carutului.Pt. casa as vrea totusi altceva, ca asta e cu baterie si daca merge non stop, va trebui sa fac stoc de baterii.Voi ce folositi in casa pt. tantari?Am plase la geamuri, dar mai tinem usa de la sufragerie deschisa si mai intra cand deschidem usa de la intrare.

de unde ai luat gargarita?

de ce nu folosesti acumulatori?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Olivia, hai nu te descuraja asa de repede!! Ai sa vezi, usor usor se va regla.
Eu am patit asa cu Ecaterina cand i-am bagat cereale cu orez, doua zile a fost constipata, am reglat-o cu para, iar orez simplu nu i-am mai dat, ci am cumparat cereale cu orez, porumb si nu mai stiu ce ...
De asemenea, eu nu-i dau doar piure de morcov, intotdeauna il combin sau cu dovlecel sau cu cartof, plus ca adaug si praz care ajuta in sesnsul asta.
Regleaza-l putin cu para/pruna/piersica sau cu putin ceai de musetel. Apoi luati-o de la capat Pup grasul

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Eu is cam varza azi. S-a constipat grasul si se screme si plange tot timpul mititelul. Of urasc diversificarea asta am stiut eu de ce am amanat atat, ca sa nu spun ca nu am avut semnele gen "nu se mai satura", "doarme mai prost" ba chiar isi rarise mesele si era un vesel spre deosebire de acum cand il doare burtica Uf, mama ei de dive, ma enervez indata si revin pe san exclusiv O fi si de la dinti...noaptea doarme cat de cat ok, s-a trezit la 1 si apoi dimineata la 6.

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Firisoarele negre in kk sunt de la banana, am gogalit si asa am citit, ca si fii-mea a prestat asa ceva si m-am speriat Deci, nimik ingrijorator.

In fundululetz o asez de cateva ori pe zi, atunci cand ne jucam. Si sta pana se plictiseste si se intoarce spre mine cu manutele, sau pana oboseste si se lasa intr-o parte. Ca si timp, nu sta mai mult de 10 minute odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Laura, nu inteleg de la ce s-a constipat, orez nu i-am dat deloc, morcovul i l-am dat impreuna cu dovlecel, cartof, ardei gras si praz iar banana i-am dat-o cu mar. Mai inainte i-am dat suc de morcov crud poate se regleaza asa. Daca tot nu merge, ii dau suc de mar cum zice Isa ca asta am in casa. Aseara i-am dat mango in speranta ca se regleaza dar tot n-a mers. Am vrut sa iau aseara pere dar erau tari, aaaa stai ca mi-am amintit ca am un borcanel de la Hipp cu piure de pere Williams. Hai ca vad ca am remedii, pana diseara sper sa rezolvam si sa umplem un scutec ca dimineata a facut un kk mic si tare ca un bolovan si ala dupa ce s-a scremuuuut o gramada Cand eram numai pe san facea 3-6 kk pe zi, nu inteleg cum cateva lingurite de legume/fructe pe zi i-au putut schimba digestia in halul asta.
Pupam grasunica fortoasa, e precoce tare, indata merge singurica. Bravo, Cati

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annemarie06 spune:

[quote]citat din mesajul lui lauramiron

Woow, mi se pare extraordinara viteza lui Rares pentru varsta lui Tare grabit sa ajunga si el la pian

Multumim pentru aprecieri.
Da, e foarte grabit si ma alearga prin casa toata ziua . Inca sunt foarte mirata cand il vad cum merge si asta pentru ca Ana-Maria nu a mers deloc de-a busilea ci direct in picioare. Oricum diferentele intre ei sunt foarte mari de la greutate, primele sunete pe care le-au scos, pana la miscarile pe care le fac. Si asta pentru ca fiecare copil are propriul sau ritm de dezvoltare.

Mirtha iti tin pumnii ca totul sa se rezolve si sa te insanatosesti repede.

Mergi la inceput