*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*
Raspunsuri - Pagina 13
Hera25 spune:
Otilia si eu cred in teoria ta. Si fata mea ma trezeste de 2 ori pe noapte sa suga. De ex dupa ce au scris fetele ieri pe forum ca nu treb sa le dam la bebei sa suga noaptea, am zis si eu gata cand se trezeste o iau in brate si o adorm. Ce crezi ca a adormit? S-a chinuit saraca...de-mi venea si sa plang. Ma cauta, scancea...Si sa nu mai zic ca azi noapte s-a trezit din 2 in 2 ore, parca stia ce am eu de gand...asa ca mi-a aratat cine e sefa. Deci, eu nu pot sa nu-i dau sa suga noaptea. Se trezeste si ori plange ori se foieste de nu mai pot de mila ei....Ea se culca la 9,30 se trezeste pe la 2.30-3.00. Deci cam 5 ore legate tot le doarme. Apo se trezeste la 5.30-6.00. Si se culca iara si la 9.00 gata scularea. In schimb i-a f prost in greutate, desi am inceput diversificarea cam dela 4luni jumate cu cereale si pe la 5 luni cu legume fructe si diverse alte chestii. Nu ii place sa pape. Asta e. Ma tot gandesc sa nu fie bolnava sau alte chestii...
Azi am vazut in caca ei niste firisoare negre ca si mararul.Ce credeti ca paote fi?
Asa ca Amalia, Corina va tinem si noi compania la treziri. Eu am crezut ca dc incep dive nu se mai trezeste dar nu e asa. Si totusi e slabuta....cu toate cerealele pe care i le dau si dimineata in fructe cu branzica si seara...

Deci v-am zapacit da?
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
Hera25 spune:
Anca si eu ma simt la fel. Super obosita, dc nu iau vitamine e jale. De o sapt iau fier si magne b6, parca e mai bine. Eu mananc de toate...dar tot slabesc...Si sigur Lorenei nu-i mai ajunge numai lapte de la un supt la altul.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_27 Hm, Otilia, spui tu ceva... Prima tura de somn e de vreo 5 ore, apoi pana pe dimineata tot la o ora . Cred ca incep azi cu suculetz de morcov daca se trezeste bine dispusa. Asta e. Sunt aproape 6 luni, dar cred ca nu mai merge doar tz. Am si slabit bine dar ma simt si slabita eu, dimineata de-abia ma tin pe picioare, uneori ma ia cu ameteli si transpiratii reci, tb sa ma intind. Si iau si vitamine, n-am intrerupt materna deloc. www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor ![]() Mami de Sara (8 dec 2008) Poarta-ma, mami! _ www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
lorellay spune:
Hera in primul rand la multi ani de ziua numelui printesei tale!(zana scuze)

Si ..ziceai de firicele mici negre in kk...i-ai dat cumva banana?
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Hera25 spune:
Mirtha sanatate multa. Te inteleg ca ti-ar fi greu s-o intarci pe Eva dc ar trebui, asa am simtit si eu cand mi-a fost rau...multa frustrare, dar a trecut. Sa o alaptezei cat mai mult timp iti urez.
Va oferim si noi
si sampanie virtual. ![]()
![]()
![]()
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
Hera25 spune:
Da i-am dat ieri banana. Sa nu zici ca de la asta e...ca mi-am facut o 1001 de ganduri...
Si multumim pt urari.
| citat din mesajul lui lorellay Hera in primul rand la multi ani de ziua numelui printesei tale!(zana scuze) ![]() ![]() Si ..ziceai de firicele mici negre in kk...i-ai dat cumva banana? Sorana ![]() de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way! ![]() www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] ![]() www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui bertha Am uitat sa va spun ca Darius e fan Daniela Crudu, in fiecare dimineata se trezeste cu gandul la ea, sa vada cum e imbracata si, mai ales, cum e pieptanata. Mi-a zis f serios ca "e o fata frumoasa".![]() |
Asa zici, sa vada cum e pieptanata?
Ce tare! Ce sa mai incolo-ncoace, Darius are gusturi, si nu orice gusturi, de vedete chiar 
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
| citat din mesajul lui Olivia26 Oceanborn, Isa, gata calcatul? Si eu il urasc |
Si eu, si eu.
Sau i se trage de la spirat nasucul, si tot asteapta sa vin cu tubul si eu nu mai apar....

Of, pup dolofanelu` dulce, poate-poate iese ceva!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor 
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
lauramiron spune:
Ce draguta esti, Miky
Multumesc mult
Astazi am ridicat-o in picioare la marginea patului si s-a tinut singura de pat cateva momente bune. Intr-adevar, am bebe mare![]()
| citat din mesajul lui Miky-ea Felicitari,Lauramiron pt acrobatiile Caterinei ,are mama o fata mareMamica fericita a printesei Bianca Alexia http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy |
lorellay spune:
| citat din mesajul lui Hera25 Da i-am dat ieri banana. Sa nu zici ca de la asta e...ca mi-am facut o 1001 de ganduri... ![]() |
ba exact de la asta e!
prima data si eu m-am speriat...sgarmam kk cu scobitoarea...sa ma lamuresc ce e cu firicelele alea negre...Si mi-a trecut prin cap "banana"...dupa vreo 3 zile i-am dat iar..si kk iar cu firicele...Da tot nu am fost sigura...si dupa o sapt iar...si kk la fel.Deci SIGUR banana!
Sorana

de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]