*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Ne-au dat dintiiiii!!!!!!!!!!!!!

Felicitari, care dintre ei?

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, mie nici pe paste nu imi place. singurul meu compromis cu branzele e mozzarella rasa si bagata la cuptor pe paste sau pizza

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Aici parmezanul se recomanda in diversificare pentru concentratia mare de calciu, fosfor si de proteine usor asimilabile.

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Eu is cam varza azi. S-a constipat grasul si se screme si plange tot timpul mititelul. Of urasc diversificarea asta am stiut eu de ce am amanat atat, ca sa nu spun ca nu am avut semnele gen "nu se mai satura", "doarme mai prost" ba chiar isi rarise mesele si era un vesel spre deosebire de acum cand il doare burtica Uf, mama ei de dive, ma enervez indata si revin pe san exclusiv O fi si de la dinti...noaptea doarme cat de cat ok, s-a trezit la 1 si apoi dimineata la 6.

Oceanborn, Isa, gata calcatul? Si eu il urasc In schimb, imi place sa aspir

Eu mi-am trezit memoria involuntara...nu, nu cu madeleine, cu un cartof dulce mucegait care m-a teleportat fix in beciul bunicilor, ce amintiri frumoaseee

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Olivia nu m-am mai apucat ca e prea cald si fara ...mai pe seara cand se racoreste putin nu scap...in schimb m-am pus sa fac o prajitura...cuptorul nu incalzeste prin casa...nuuuu...
eu nu-i mai dau lui thomas crema de orez, in piureul de legume morcov putin putin si il servesc cam o data la 2 3 zile cu piure de pere...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Nu ma mai certati ca nu ma duc la medic. Nu ma duc azi.
Maine am programare , maine ma duc.
Iau acum antibiotic permis in alaptare din categoria cefalosporine - Cefuroxim. Am rugat-o pe mama sa imi aduca de la farmacie. Avem o farmacie aproape , linga bloc.
Tineti-mi pumnii sa se amelioreze pina maine . Nu vreu sa o intarc pe Eva.
Initial ma gandeam sa merg pina la 9 luni apoi m-am razgandit si am zis ca merg cu ea pina cind am lapte. Si am , am lapte. Mult . Am sanii plinii iar dimineata sunt congestionati si durerosi. Si Eva suge bine si cu pofta. Nu renunt asa usor.
Trebuie sa dea rezultat cefalosporina asta.

Va pup. Merg sa ii pasez legumele.

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

draga mirtha..felicitari pentru ambitie....da chiar daca iti trece pana maine mergi totusi la dr...
Olivia cei doi incisivi de jos...aia dau primii.Apoi cei de sus...si mai departe nu mai stiu..e o ordine.
Vai Bertha..si COdrin se uita la ea...cand prinde putin din emisiune...da mie nu-mi place de ea deloc deloc...
breee...voi cum calcati azi...e sarbatoare!
Chiar La Multi Ani ELENELOR< LENUTELOR, CONSTANTINELOR>...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

I-am adaugat dovlecel la pireul de legume cu carnita de pui!
Nu-i placeeeeeeee!

A luat 3 lingurite dupa care a inchis gurita si asta a fost. Am mai incercat dupa 5 minute si tot n-a vrut. Sper sa nu semene cu taica-sau la mofturi la mancare, ca el nu se atinge de chestii gen dovlecel, conopida, spanac si lista e lunga rau.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

saluttttttttttttt

nu am mai intrat vreo cateva zile, ca am avut-o pe mama la mine, si in loc sa fie totul mai usor, parca s-au complicat toate, desi, mama, chiar m-a ajutat, mi-a facut mancare, mi-a schimbat pamantul la flori, etc. Dar, uite ca suntem iar singuri pe mosie, prin urmare venim sa va salutam.

Ieri am facut vaccinul de 6 luni.David a plans f putin, dar a fost mai agitat dupa. Eu il suspectez caii mai dau ceva dinti, ca baga toate jucariile in gura, strange cu putere si tipa.Are 8100 gr si 68 de cm.

Azi m-am intalnit cu 2 frumosi: Darling si Eduard.Va transmit salutari si numai bine.

Ma duc sa mai citesc din urma.

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Resusesc si eu sa intru...dau de baut ca sunt Elena.
Ne-am trezit la 10, asa facem de vreo 2 zile, am iesit o ora afara, ne-am jucat si cat ii faceam eu supa a adormit.Cand se trezeste o sa fie foame mare.
A papat la 10:0 mar cu branzica vreo 250.
Maine dupa amiaza o las cu mama ca ma duc la epilat, manichiura, pedichiura.Duminica avem un botez si trebuie sa ma fac frumoasa.Maine o sa exerseze mama...ca duminica o ducem la ei si o luam luni dimineata....Cred ca o sa fie foarte ciudat sa venim acasa si sa nu fe si ea.Sper sa fie ok si sa doarma bine cu mama.
Mitha, ai grija de tine, vezi ce faci maine la dr. Sanatate multa!
Lorellay, felicitari pt. dintisori!
Fetelor, acum la aproape 6 luni cat ar trebui sa-i tinem in fundulet?Eu o pun f putin...1 minut, paote 2 ca mi-e cam frica.Si de cand avem voie mai mult?

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput