*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Ne-au dat dintiiiii!!!!!!!!!!!!!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Ne-au dat dintiiiii!!!!!!!!!!!!!

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Felicitari!!!

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani celor care-si sarbatoresc astazi ziua de nume!

La multi ani Andreea, Tudor si Daria!

Amalia si Ioana se trezeste de 3-4 ori/noapte si suge considerabil, dar m-am obisnuit. Si Darius a facut la fel...probabil nu fac eu ce trebuie, dar nici nu ma mai stresez. Ioana e f diferita de Darius, el nu m-a refuzat niciodata cu sanul, macar 2-3 gurite si tot tragea. Ea papa numai daca vrea, daca insist sa-i dau sa suga, plange. E mofturoasa si cu diversificarea, mananca f putin si cu mare greutate. Asa ca nu am gasit o metoda sa-i indesesc mesele ziua.

Otilia, cu regret infirm teoria cu grasimea, eu nu-s slaba si tot ce trezeste galusca.

Mirtha, du-te la dr!!!!! De ce te chinui si risti ceva serios cum e auzul? Mai ai rezerve in congelator? Chiar daca n-ai, Eva poate papa cateva zile formula, ea are nevoie ca tu sa fii sanatoasa! S-ar putea sa gresesc, dar nu ziceai ca vrei s-o intarci la 7 luni? Mai bine bb cu formula si cu mami sanatoasa, decat alaptat si cu mama bolnava. Du-te la dr cat mai repede! Sanatate multa!

Ioana a facut azi-noapte febra 38.3 in fundulet...i-a trecut repede cu Panadol, am fost la dr, nu are nimic, mai vedem, zice ca poate fi de la eruptia dentara...nu stiu ce sa cred.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea
Astazi m-am intalnit si cu Monicus.Atasez poze ca sa vedeti ce parere au avut fetele noastre de intalnire.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Ce scumpeleeeee, dulci tare

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Ma declar in "Silentio stampa" !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

Eva in concurs http://concurs.pampers.ro/profile/31201

Oooof, nu se poate! Sper ca ai ajuns deja la doctor, te asteptam cu vesti bune, sa ne spui ca ti-a revenit auzul!

Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land
Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara!

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annemarie06

Buna mamici!

Am reusit si eu sa mai intru pe forum si sa mai scriu. Rares a inceput sa mearga ca o "rama" de pe la 5 lunutze si acum are o viteza..... uitati www.flickr.com/photos/10374193@N02/3548843142/" target="_blank">aici cum cotrobaie prin toata casa.

Ce dragalasaaa ramutza ta Vitezoman, nu gluma si surioara, dulce foc!

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mirtha, ce a zis doctoru? sper ca ai suficient bun simt si materie cenusie sa ai grija de tine si sa nu surzesti. crezi ca e vreo smecherie daca te nenorocesti pe viata?

oceanborn, eu am zis de parmezan ca citisem ca voi puneti parmezan in orice. astia aici nu pun. si mi nu imi placeeee, brrrr (in paranteza zis eu nu mananc nici un fel de lactate )

edit: si eu cred ca teoria otiliei are un sambure de adevar - am tot citit ca mama natura ne ingrasa in sarcina deoarece laptele se formeaza din grasimile stocate in corp. cat despre mine, v-am mai zis: eu copii cresc si imi plac si nu am exclus inca pe al treilea. dar am un mare respect pentru mine si vreau sa ma simt si eu bine pe langa ei, asa ca nu tin prea tare la principii. acuma pe asta mica o alaptez cu mai mult succes ca pe sora-sa, sunt mandra de asta, sunt constienta ca se putea si mai bine, dar ... asta e. eu incerc sa vad partea pozitiva - ca ia de la mine 3-4 mese sanatoase de san pe zi la aproape 6 luni si nu stiu pe nimeni in situatia asta in jurul meu.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Ieeeeeeeee, a papat 3 linguritze de suc de morcov ca un om mare. Draga mamii draga! Sunt asa de happyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!! De-abia astept ziua de maine....

Bravoooo, Saraaaa

Made in the Holy Land

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Miki-ea, Monicus, ce dulci sunt "gemenele"!

Lorellay, felicitari!

Am uitat sa va spun ca Darius e fan Daniela Crudu, in fiecare dimineata se trezeste cu gandul la ea, sa vada cum e imbracata si, mai ales, cum e pieptanata. Mi-a zis f serios ca "e o fata frumoasa".

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

alra, ii sanatos, eu mananc doar razalit si doar! pe paste.. altfel mi se pare puturos rau! pe paste e perfect!

mami de Thomas

Mergi la inceput