*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (52)*
Raspunsuri - Pagina 15
bertha spune:
Olivia, si Ioana face mai rar de cand cu diversificarea, o data/zi sau la 2 zile si ea presta inainte cate 2-3 kk/zi. F Ciudat, pe Darius l-a ajutat diversificarea sa aiba scaun, la Ioana le rareste. Deci, diversificarea e buna in ambele cazuri.
Pupam grasu' si-i facem galerie, sa se screama puternic.
Hera, nici Ioanei nu-i place sa manance...nici nu stiu cum sa tratez problema pt ca , vorba Alrei, nu stiu cume sa ai copil care sa nu vrea sa pape. Darius, cum inghitea, cum deschidea singur gurita...eeee, ce vremuri, dsoara e simandicoasa si sclifosita, asa ca ma bucur de fiecare lingurita pe care o inghite. Mie mi-a placut mult cum arata Lorena si cred ca nu trebuie sa ne facem griji decat daca o sa persiste problema. Deocamdata, incerc sa o invat ca la masa primul pas e sa deschida gurita.![]()
Mada, felicitari si voua pt dintisor!
Annemarie, m-a topit Rares, ce vitezoman e!
Bravo, piticule!
Spiridus, unde ati fugit?
Malinas, chiar vroiam sa intreb de voi. Nici eu nu stau la calc cand vine mama, pt ca prefer sa stau de vorba cu ea cat mai mult.
Io depun eforturi sustinute sa conving fata sa bea apa. Lupt pe 3 fronturi: biberon, lingurita, canuta cu cioc. Inca se disputa batalia, nu stiu cum sa o conving, of, suzeta o trage in gurita imediat ce o simte pe buze, tetina de la biberon o rontaie intre gingii.
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
bertha spune:
Mirtha, tin pumnii sa-si faca efectul medicamentele cat mai repede si sa nu mai suferi atat. Hai ca o sa fie bine!
Cat despre alaptat, eheee, cat ai client serios cum e Eva, sigur o sa fie si laptic!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
BraveGirl spune:
Lorellay, noi mergem la dna dr Topor. O gasesti la Euroclinic si la Grigore Alexandrescu. Felicitari pt primul dintisor!
Isa, noi avem si Zapp, si Orange. Orange-ul merge mai bine. Noi suntem disperati cu net-ul, ca noi din internet traim. in iune vine Romtelecom 
Mirtha, sper sa dea rezultate noul antibiotic.
Zanica mea a papat 85ml de piure de morcov si dovlecel. La sfatul Alrei am zis sa nu mai pun apa asa multa si am pus doar 2 linguri, cd sa fie mai moale. Surprinzator, l-a acceptat. Pana acum nu vroia decat dc curgea din lingurita, adica era o supa mai cremoasa. Vreau sa va zic ca ea s eplictiseste fff repede. Mananca doar cat apuc sa-i indes in primele 10 minute, apoi in 20 de minute mai papa cu cantec, cateva lingurite. Asa ca azi in primele 10 minute i-am dat cu 2 ligurite. Avantaj je ca sunt ambidextra
Ii bagam cu o mana si cu cealalta luam din castron, scoteam lingurita si var cealalta. Am zis ca trebuie sa filmez faza, numai ca am doar 2 maini ...poate invat sa filmez cu piciorul
...cu care reusesc sa ridic diverse chestii de pe jos cd o am pe zanica in brate.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
Albumul meu
POZE CU PRINTESA
Olivia26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Olivia, si Ioana face mai rar de cand cu diversificarea, o data/zi sau la 2 zile si ea presta inainte cate 2-3 kk/zi. F Ciudat, pe Darius l-a ajutat diversificarea sa aiba scaun, la Ioana le rareste. Deci, diversificarea e buna in ambele cazuri. ![]() |
Yeees, multumim, scremutul merge puuuuush

...asteptam si rezultatulI-am mai dat si cateva lingurite de suc de mar, era sa mi-o incasez ca nu ma miscam destul de repede
, de unde la inceput facea
Am observat la mai multe asa, cand i-am dat la inceput nu i-au placut dar cand am revenit dupa cateva zile, nu se mai putea opri
Prima data e mai greu
Ioana e domnisoara
, nici nu tb sa se indoape prea mult, desi uitandu-ma la tine, oricum n-are cu cine semana grasa, chiar daca s-ar indopa. Tare frumosi sunt amandoi, frumuseti rare intr-adevar

Apropo de incasat, deja mi-am luat un cap in nas, un picior in gura
, ai vostri sunt mai pasnici sau tot asa? 
Olivia
de
www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 
Made in the Holy Land

Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">
Asa poti salva o inimioara!
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
mamiseli_11 spune:
Olivia26 si Miruna e constipata de cand cu dive. Doua zile scoate numai boabe apoi, nu stiu de ce, trage unul normal cat pampersul de mare. In ziua urmatoare e la fel de constipata, ca si cum n-ar fi facut nimic. Am senzatia ca para merge cat de cat la noi, restul vax albina. Cat despre busit, am invatat sa ma feresc ca o iau in freza imediat ![]()
Mihaela
de
Miruna Cosmina (13.11.2008)
Pozele mele
Mirunica
Ramo2007 spune:
Malinas, gargarita am luat-o de la w w w. b a b y c o m f or t. r o
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Hera25 spune:
Si noi luptam cu biberonul, canuta cu cioc, lingurita si cescuta. Invingatoare iese cescuta. Dar dupa aia trebuie sa o schimb de la piele. Ce fac cu ea in parc? Intrebarea e.
Ca nu pot cara cescuta dupa mine, ca sa se ude ea leoarca....Deci tot luptam. Cu canuta Avent nu pricepe cum sa bea si pace, din canuta Nuk ii place ca o stropeste in cap, in ochi, pe fata, numai de baut nu vrea, iar biberonul e cahhh. Asta e. Experienta, la al 2 lea o sa stiu sa-i bag si biberonul...pt a se obisnui cu el.![]()
| citat din mesajul lui bertha Io depun eforturi sustinute sa conving fata sa bea apa. Lupt pe 3 fronturi: biberon, lingurita, canuta cu cioc. Inca se disputa batalia, nu stiu cum sa o conving, of, suzeta o trage in gurita imediat ce o simte pe buze, tetina de la biberon o rontaie intre gingii. ![]() Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Fericita mamica de
Lorena Elena 07.11.2008
Zana mea
loren@ spune:
Pup Hera si La multi ani tizei!
Vad ca merge greut la voi diversificarea, dar incet, incet o sa accepte ea de toate! Cu apa Lari prefera bibe si cana obisnuita. Noi cu laptele tot jale, adica maxim 200ml/zi. In schimb la capitolul mincare papam nene, nu gluma..fructe:pere, mere, banana, capsuni, piersici, cereale cu de toate, brinzica de vaci facuta de mine, mincare: morcov, telina, pastirnac, patrunjel, dovlecel, ardei gras, brocolli, cartof, pui, vita, ficatel, iaurt Activia de la Danone si gustam biscuiti! Sapt. viitoare cred ca incercam oul..sper sa nu ne iasa bube..Asta e, Lari e invers decit Bia, La Bia mergea greu diversificarea dar papa la greu lapte, acum e tocmai pe dos...Ii dau vitamine, vigantol, calciu sirop si fier!
Bianca Andreea si Larisa Elena
lauramiron spune:
Si inca ceva, Olivia. Primele 2-3 saptamani de diversificare au fost haotice si la noi, in sensul ca facea cand tare, cand moale, cand o data pe zi, cand de 4-5 ori pe zi si se scremea destul de tare. Incet incet am revenit la normal, acuma face cam de 3 ori pe zi, in general imediat dupa masa sau chiar in timpul meselor.
Asa ca rabdare multa
Borcanasul de pere williams pe mine m-a salvat de multe ori si cu prima fetita (apropo, Rebeca intotdeauna a fost mai constipata, adica scaun de consistenta tare, oricate am incercat, asa este ea).
| citat din mesajul lui Olivia26 Laura , nu inteleg de la ce s-a constipat, orez nu i-am dat deloc, morcovul i l-am dat impreuna cu dovlecel, cartof, ardei gras si praz iar banana i-am dat-o cu mar. Mai inainte i-am dat suc de morcov crud poate se regleaza asa. Daca tot nu merge, ii dau suc de mar cum zice Isa ca asta am in casa. Aseara i-am dat mango in speranta ca se regleaza dar tot n-a mers. Am vrut sa iau aseara pere dar erau tari, aaaa stai ca mi-am amintit ca am un borcanel de la Hipp cu piure de pere Williams. Hai ca vad ca am remedii, pana diseara sper sa rezolvam si sa umplem un scutec ca dimineata a facut un kk mic si tare ca un bolovan si ala dupa ce s-a scremuuuut o gramada Cand eram numai pe san facea 3-6 kk pe zi, nu inteleg cum cateva lingurite de legume/fructe pe zi i-au putut schimba digestia in halul asta.Pupam grasunica fortoasa , e precoce tare, indata merge singurica. Bravo, Cati![]() Olivia de www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008 ![]() Made in the Holy Land ![]() Asa cresc eu www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website Poze de la 3 luni 4 luni 5 luni www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank"> Asa poti salva o inimioara! Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present! |
malinas spune:
| citat din mesajul lui bertha Io depun eforturi sustinute sa conving fata sa bea apa. Lupt pe 3 fronturi: biberon, lingurita, canuta cu cioc. Inca se disputa batalia, nu stiu cum sa o conving, of, suzeta o trage in gurita imediat ce o simte pe buze, tetina de la biberon o rontaie intre gingii. ![]() |
OOOOoooooooffff,si noi ne chinuim rau cu apa. La noi a avut succes canuta de la primii pasi de la care am scos, insa, supapa.Astfel ii curge apa direct in gura, iar el trebuie doar sa o inghita.Daca ii pun supapa nu reuseste sa scoata apa si se enerveaza.Daca e criza mare atunci ii dau apa cu seringa de la nurofen si in felul asta bea destul de multa si de bine, doar ca eu vreau sa-l invat sa bea singur apa, dar ca solutie de hidratare pt perioada asta calduroasa eu zic ca e f bine si asa.
Un gand bun pt Ginye

si Stefanut 
._
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

ca dimineata a facut un kk mic si tare ca un bolovan
si ala dupa ce s-a scremuuuut o gramada