Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mokika spune:

Poza asta http://picasaweb.google.com/dandussa/IntalnealaValu#5337982352196436258 este grozava!

Doc, petrecere frumoasaaaaaa!

Mergi la inceput

Isidora .... asta incercam dar nu mai vrea la olita si pace ..... si nu mai vrea nici pampers .... PURCELUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

Maaaaai nu stiam despre care Monica vorbiti.......spuneti si voi pe intelesul nostru al tuturor....
Doc la multi ani cu bine inainte....
AndreB ii dau fier simplu....dar pt asimilare trebuie suc de citrice....Eu luam cu vitamina C dar ea e mica mica.......am si lipsa de inspiratie la combinat .....ca mi-e epuizat resursele privind combinatul in ale mancarii..
Crisisbucura-te ca e vara......noi in octombrie stateam cate 5 ore afara unde dormea si manca de rupea...iar in casa.... prindea 15 minute de somn si mancare daca se putea nimic ...am dus-o asa pana a venit gerul....si isi revenise cu pofta de mancare si cu somnul .....21 de minute in 3 reprize pe zi plus trezit la 6 dimineata....Dar acum si-a facut un program relativ stabil.....
Asadar cred ca piticul tau a vazut ca asa e modelul si face si ea...
Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Dandusa,ehei da' mie asa nora?

Am vazut pozele ;multumim frumos!

Adryana,ia incearca sa vii ,sa vezi ce bine ai sa te simti si ia-o si pe cealalta Adriana! care arata trasnet in calitate de nasica 2 .

Si mie imi pare tare bine ca v-ati impacat ,Angi si Mav!

Crisis,ne-am simtit excelent la tine,dar daca stateai mai mult cu noi era si mai bine.Oricum era mancare cat pt. o armata acolo...

Doc,la multi ani cu bucurie si multa iubire!

Pe mine m-a sunat finul din Canada sa se planga de nevasta'sa,ca nu se mai inteleg si ca se cearta de 2 ori pe saptamana pe putin.Vestea buna ca se mai iubesc;asta conteaza ca sa poate merge inainte.Astept sa ma sune ea ca cica plecase de acasa.....Of.of ,mai ,mai ,ale tineretii valuri...

Mamacita,eu tot de acolo am comandat omida initial dar am ramas fara ea de vreo patru ori
Cine face comanda :vreau si eu ! + cartea nou aparuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Poza asta http://picasaweb.google.com/dandussa/IntalnealaValu#5337982352196436258 este grozava!

Doc, petrecere frumoasaaaaaa!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
poze

Subscriu! Dandusa,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mokika

Isidora .... asta incercam dar nu mai vrea la olita si pace ..... si nu mai vrea nici pampers .... PURCELUL!

Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
poze

Nu e ,mai copilul purcel! E precoc! E semn de inteligenta;vrea liber in chilotei ,ca sa poata scapa de scutec.Si tu mami nu te prinzi? Cica cu cat reusesc sa-si controleze mai devreme sfincterul cu atat sunt mai dastepti!
La noi nu se pune ;e chiar invers ...
Uite sa-ti zica Lulu,care are baiatul cam de o seama cu Theo.

Pe wc ai incercat cu colac de protectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Eu sunt complet de acord. Facem mai des dar fara partea cu grataru' ca sa stau si eu cu voi. Sau vorba sotului, faceam sambata ca sa fie si el pregatit cu toate din timp (m-a intrebat de 100 de ori dc v-a placut gratarul)
AndreB sunt masochista cu acte in regula dar azi nu a fost cazul. Eu ma stresez daca urla Teo, altfel..... e muzica. Asa ca va mai asteptam cat mai curand.
Mocutza am un mare noroc ca e vara, stiu.
Dandusa ...prea tare faza cu "ii dam doua palme si mai filmam o data", m-am stricat de ras. Eu nu am sunet ca am boxele jos si nu pot vedea filmuletul asa... oricum ideea minunata.
Adriana sa sti ca pe unele fete le-am vazut pt prima oara in viata mea AZI si totusi m-am simtit foarte bine cu ele. Asa ca.... te asteptam si ai sa vezi ca de fapt.... le cunosti pe toate
Doc LA MULTI ANI! Sti ca sunt dusa.....
Irina si eu abia astept sa ne cunoastem.
Isidora s-a indragostit sotul meu de Ioan. Il imprumuti?
Mokika cam ai de lucru

Ma bucur ca v-ati simtit bine si abia astept sa repetam experienta. Saptamana viitoare e bine?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Pe mine m-a sunat finul din Canada sa se planga de nevasta'sa,ca nu se mai inteleg si ca se cearta de 2 ori pe saptamana pe putin.Vestea buna ca se mai iubesc;asta conteaza ca sa poate merge inainte.Astept sa ma sune ea ca cica plecase de acasa...

explica-i finutei cum ajunge la meciul mult urmarit de sotul meu si pretenii lui...si da-mi mie adresa finului sa-i explic eu niste treburi,socoteli
ps:anunt-o pe finuta ca are deja doi copii,unul de 6 luni si unul de doi ani juma'

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandusa

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Pe mine m-a sunat finul din Canada sa se planga de nevasta'sa,ca nu se mai inteleg si ca se cearta de 2 ori pe saptamana pe putin.Vestea buna ca se mai iubesc;asta conteaza ca sa poate merge inainte.Astept sa ma sune ea ca cica plecase de acasa...

explica-i finutei cum ajunge la meciul mult urmarit de sotul meu si pretenii lui...si da-mi mie adresa finului sa-i explic eu niste treburi,socoteli
ps:anunt-o pe finuta ca are deja doi copii,unul de 6 luni si unul de doi ani juma'

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Of ,daca ar fi asa simplu ...Sunt de 2 ani acolo,nu prea au prieteni ,sau cel putin nu atat de apropiati ca sa le impartaseasca oful intim,ea e prietena mea cea mai buna,din liceu si uite ca nu-mi mai spune nimic...Noroc cu el,saracu' ca nu stia incotro sa o ia...Sa dea Domnul sa le vina mintea la cap;sa divortezi e cea mai simpla cale.Greu e sa lupti,sa iubesti ,sa ai rabdare,sa te jertfesti pe tine pt. celalalt.Ca altfel,cum il iubesti? Doar daca ii de acord cu tine,daca aveti puncte in comun? Nu-i deajuns.
Zic si eu, mare teoreticiana ...

Mergi la inceput

Crissis - daca ar fi intr-un we, sambata cum zici tu, ar fi perfect si pentru noi! In cursul saptamanii ... e greu ...
Adryana .... ne-ai cunoscut pe unele dintre noi ... asa ca sigur te-ai simti foarte bine .... curaj!
Isidora - mai, daca iti spun ca avea opt luni si imi spunea cand facea kk si pishu ... acum consumam mai multi pampersi ca atunci ... il las in pace o perioada ... sunt sigura ca dupa regresul asta se vor arata si "satisfactiile". Acum ca a venit caldura, o sa il las prin curte fara pampers, poate ii vine mintea la cap ...
Irina - bine ai revenit! Sa ne pui poze .... sau ai pus si am ratat eu?

Ina - pe unde esti?

Eu ma duc la somnic .... oooooo! Noapte buna!

Mergi la inceput