Gravidute si mamici de Constanta (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Crisis, muzica ca muzica, da' cand s-au bagat tromboanele si tubele din Tannhauser ... ca la un moment dat l-am surprins pe sotul tau intr-o consternare generala: " o nebunie atatia copiii in curte".. bineinteles vorba spusa cu dragoste. Revenim, ca si noua ne-a placut, mai ales acum ca am probat si patutzul

Adina, Dandus ma bag ca musca in lapte (ca-i dulce, sic!): da' nu pot frate sa se intoarca in Ro ? Poate ca asta le lipseste... (remarca categoria "din putzul gandirii" )
Dandusa, adorabil Claudiu al tau! Si tot n-am inteles faza dintre voi doi.. adica va mai si certati cu spume (sau ma produc eu intr-o gafa de mari proportii acum, dar asta am inteles)? Greu de crezut...

Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)

My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/

Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Banc apropos' de ce spunea Dandusa:

Doi indragostiti pe o banca in parc:
EA: iubitule cand ne vom casatori vom avea doi copii, o fata si un baiat.
EL: foarte frumos, dar de unde sti?
EA: pentru ca sunt amandoi la mama la tzara!

AndreB lui i-a picat fatza cand a vazut atatia copiii in curte. Nu se astepta dar e indragostit de copii.
Mokika ... se face

Pai poate ne vedem pe 30 Mai? Iar? Va bagati?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna seara!

Crisis multumim mult pentru invitatie! Stii ca ne-am simtit foarte bine la tine Gratarul a fost excelent(dupa cum s-a vazut am mancat de-am rupt) Complimente bucatarului si data viitoare poate sa mai stea si el cu gasca! (ori s-o fi speriat de atatea "nebune")

MAi Monica...azi ati serbat aniversarea casatoriei?/? si n-am aflat nimic la intlnireori n-am fost pe faza te pup si iti urez La multi ani! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti impreuna!

Angi, Mav...ce trist e sa te certi dar ce placuta e impacarea!!!! Sunteti extraordinare amandoua si ma bucur ca va cunosc!

Dandusa si Claudiu Bravo!

Isidora nu renunt la lupta asa usor! Vreau nepoti cu ochi albastri ca ai lui Ioan! (si iahtul promis)

Irina cum te mai simti? Alaptezi? Bebe e bine? sa ne mai pui poze!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Crisis...mai nu ti-a ajuns pe luna asta atata tambalau?

Andre...cum a fost Mateiut...s-a linitit, ca nu mai stiu cand ma plecat noi parca nu erati

Simona, Sara ce face? sper ca s-a linistit si ea. Poate ca era doar obosita. Sa ne scrii de voi!

Super bancu!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Andreb,NU POT SA SE INTOARCA ;sunt medici amndoi si de aceea au plecat In plus vor sa emigreze din Canada in Sua ,ea are deja viza pe 10 ani...

Crisis,tare bancu'!

Vi-l imprumut pe Ioan dar cu sor'sa la pachet!
Deci sotul tau s-a speriat asa un pic...
A,si gratarul a fost de nota 20 !
menajerei ca ne-a suportat! N-o imprumuti?

Creem,las' ca nici noi nu renuntam,doar mentionam ca e crai deja ...si pesti...deci toate sansele sa faca copiii cu fiecare care doreste...

Chiar Ina ,unde esti? Sau ti-ai luat costum de baie si ai taiat-o in Bahamas?

Irina,poze,poze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui AndreB

Dandusa, adorabil Claudiu al tau! Si tot n-am inteles faza dintre voi doi.. adica va mai si certati cu spume (sau ma produc eu intr-o gafa de mari proportii acum, dar asta am inteles)? Greu de crezut...

'certat cu spume',in nici un caznici de-as vrea,n-as avea motive.daca ne vezi certandu-ne,te vei distra iti garantez...eu vorbesc serioasa,critic,amentint si restul de-ale femeilor,iar el ma priveste amuzat,ba ma mangaie,ba-mi spune ce apetisanta sant...,nicicum sa-mi raspunda serios sau sa ma asculte macareu ma enervez ca nu ma asculta,el ma priveste cu bale
bine nu-s toate certurile tip...,azi asa a fostalteori schimbam rolurile...,cand este el nervos,eu il iau in gluma etc,dar nu,nu-i spun ce apetisant este,ca nu mai scap teafara
of,il iubesccccc,aseara intr-un moment de tandrete ii spuneam cat sant de indragostita...si cu toate ca eu l-am impins la berea de azi cu baietii,azi as fi vrut sa renunte singur si nesilit de nimeni.femeile astea...,cine sa le mai inteleaga?!alte femei,probabil!

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Lasa-l, Dandusa si cu baietii, ca la cat a stat azi cu "fetele" si copiii lor...merita! Imi place cum va certati...inseamna ca impacarea e mai ceva ca la "iarta-ma". prima parte a filmuletului n-o pui?

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

aaa,pai asa se explica statul pe forum pan' la ora asta?
Il astepti de la berica? Tztztz...nu cred ca scapi teafara...

Elene si Constantini!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Elene si Constantini!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

Bine ca mi-ai adus aminte! Maine e ziua mamei mele si uitam!

La multi ani! de Sf. Imparati Contantin si Elena tuturor celor care le poarta numele!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Elene si Constantini!

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

am fugittttt la somnnnnnnnnnnn

..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput