Gravidute si mamici de Constanta (55)
Raspunsuri - Pagina 4
dandusa spune:
poze de azi
Cris,
am pierdut si noi o bucata chilotel cu pinguin.daca mai este ok,daca nu,nu-i prb.sa stiu sa fac pinguinul disparut din timp,ca de si-o aduce aminte si nu l-o gasi,nush' cum scot camasa![]()
ne-am simtit superrr azi.multumim mult pt tot.data viitoare,te rog sa nu mai pregatesti asa mult si sa stai cu noi,ok?eventual,tu oferi locatia si noi venim care cu ce are,ca la revelion
si-o sa petrecem...
mii de scuze mamicilor si copiilor pe care nu i-am pozat.n-a fost cu intentie.m-a luat valul,capul sau atentia vreunui copil.n-am nici o poza cu micuta Teodora
efectiv,nu mi-am dat seama...
..................................................
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
isidora spune:
Meeeey,chilotelul,chilotelul ghici unde-i? La 2 ochi albastri! Nu la fratesu' ci la Ioan !
Deci Creem,ne pare rau ,dar ne-ati prins in flagrant cu chilotei de Crinuta la purtator...nu cred ca o sa ne mai vreti ;deja e crai!![]()
P.S:eu i-am luat ca stiam ca ne vedem sambata,dar treci oricand sa-i recuperezi,maine pana in 13 nu sunt .Sau ti-i aduc eu cand plec de acasa ...pe la 10? Da un semn.
Ma uit acu la poze.
dandusa spune:
uitasem de filmulet...,doamne ce emotii am avut...a fost asa,ca si cum as fi facut cu adevarat emisiunea
.si reporterul avea un tremurici in glas,l-am vazut...cate tel am dat,cate planuri ne-am facut,am stabilit,am contramandat...am stabilit iar etc.la un mom dat ne-a trecut prin cap situatia in care Angi ar fi refuzat categoric buchetul...si-am zis "ce-o sa facem?!"...Claudiu raspunde calm "inchidem aparatul ii dam doua palme si mai filmam o data" 

serios acum...Mav,Angi...intr-un timp ATAT de scurt mi-ati devenit ATAT de drage,incat n-as mai fi fost in stare sa scriu ca pana acum,la acest subiect.acum ma simt ATAT de bine...,vb Adinei,mi-am luat portia de energie din univers si din dragostea pentru voi...si pentru asta va multumesc fete dragi

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
Mokika spune:
Sa va spuuun .... sa nu va spuuuun ..... dar mai bine vedeti!
http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/3549761704/#preview
Sigur a treia oara nu se va mai intampla!
Adryana_4u spune:
Fetelor, superb filmul pe youtube, felicitari celor care le-a dat prin cap asa ceva. BRAVO! Frumoasa idee!
Frumos v-ati mai distrat la intalnire, imi pare tare rau ca nu vin si eu cand se organizeaza, dar efectiv, sa va spun sincer, pentru ca nu activez asa des pe forum, ma simt de parca as fi o nuca in perete acolo
, pe langa voi toate, care deja va cunoasteti bine....
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
docdecap spune:
pe fuga va multumesc mult de urari, sa fim cel putin la fel de fericiti ca acum si sa ne iubim in fiecare an mai mult, ceea ce va doresc cu drag si voua!!
fug-fuguta, ca mergem sa sarbatorim..
pupam!
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mokika Sa va spuuun .... sa nu va spuuuun ..... dar mai bine vedeti! http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/3549761704/#preview Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
M-ai innebunit! Bravo piticului

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
dandusa spune:
| citat din mesajul lui isidora Meeeey,chilotelul,chilotelul ghici unde-i? La 2 ochi albastri! Nu la fratesu' ci la Ioan ! Deci Creem,ne pare rau ,dar ne-ati prins in flagrant cu chilotei de Crinuta la purtator...nu cred ca o sa ne mai vreti ;deja e crai! P.S:eu i-am luat ca stiam ca ne vedem sambata,dar treci oricand sa-i recuperezi,maine pana in 13 nu sunt .Sau ti-i aduc eu cand plec de acasa ...pe la 10? Da un semn. Ma uit acu la poze. Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
sambata recuperam

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
isidora spune:
| citat din mesajul lui Mokika Sa va spuuun .... sa nu va spuuuun ..... dar mai bine vedeti! http://www.flickr.com/photos/12207142@N08/3549761704/#preview Sigur a treia oara nu se va mai intampla! Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007) poze |
Vaaai,Monica si ce frumos e covoru'....
irina81 spune:

Sunt si eu pe aici,am citit tot,dar mai greu cu scrisul.
Teo s-a facut deja baiat mare,frumos si cuminte; papa f bine si doarme noaptea de la 22 la 5.Ne pregatim de botez care va avea loc duminica.
Sa ne linistim si noi,apoi vom fi preagtiti sa iesim si noi la intalniri.
Cris,te felicit si eu pt micuta si frumoasa Teodora.Avem multe de povestit cu bebelusii nostri si sper sa ne cunoastem in curand.
Monica,la multi ani,sa fiti fericiti!
Angi,Mav,ma bucur sincer pentru voi!

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)