Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pupici speciali pt mamicile suparate, Ada si Babymom. Ada la noi in astfel de cazuri isi fac f bine treaba politistii comunitari.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

AAAAAAA..si sa va zic:

Azi Matei s-a ridicat si a mers toata sufrageria tinandu-se doar cu manutele de mainile mele...stiam eu de ce nu ma duc la munca azi...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Fetita mea a facut ochi si a ras la mine.

Babymom, vad ca esti suparata. Curaj! Timpul si rabdarea fac minuni... dar mai ales dicutiile, fie ele cum or fi. Imi pare rau ca esti suparata.

Ada, multa sanatate la bebei! Ai grija sa mananci consistent ca altfel te mananca oboseala. De somn nu mai zic nimic .

Vorbeati maid emult despre AC. eu nu-mi feresc copilul nici de AC< nici de geamuri deschise, in sensul ca am stat cu doua geamuri deschise in casa, desi pe aceeasi parte. Nu a patit nimic. Noaptea doarme in scutec si tricou. Eu nu i-am datniciodata body pe sub bluze sau tricouri, le-a primit fie doar body fie doar bluza. Body maieu nici nu am.

Am luat un ketonal ca muream de durere. Astept sa se raceasca fructele, sa papam si sa pot s-o intind si eu cu matza la dentist. Mie nu-mi vine deloc sa pap si e groasa ca fac urat la nemancare. Of...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

alexa...moamaa..ce mari suneti, superrrr
babymom....discutiile ajuta, vorba lu' RAMO.
dar nu discutiile gen "balacareala"...cum am avut eu ieri cu sotu'.

oricum...sper sa treaca.sa avem rabdare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

intrebare..
sasha nu mai suporta...sub nicio forma...sa-l schimb
daca il pun pe spate sa-l schimb...pur si simplu....explodeaza..incepe sa urleeee...nu suporta sa steaaa....are niste msicari...se ridica de fundulet in sus(e pe spate)...si urlaaa..si urla...si se agita si urlaaaa...
nu mai stiu cum sa fac sa-l pot schimba. degeaba ii dau zeci de jucarii etc...inclusiv telecomanda, mobil etc.
poate stie vreo mama mai experimentata...ca io-s varza.

Mergi la inceput

La multi ani sarbatoritilor de azi, de ieri, de alaltaieri ...de cand n-am mai intrat. La multi ani si multa sanatate!!!

Ratonelu'....da' mai avem putin si facem 9 luni...ce repede a trecut timpul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

intrebare..
sasha nu mai suporta...sub nicio forma...sa-l schimb
daca il pun pe spate sa-l schimb...pur si simplu....explodeaza..incepe sa urleeee...nu suporta sa steaaa....are niste msicari...se ridica de fundulet in sus(e pe spate)...si urlaaa..si urla...si se agita si urlaaaa...
nu mai stiu cum sa fac sa-l pot schimba. degeaba ii dau zeci de jucarii etc...inclusiv telecomanda, mobil etc.
poate stie vreo mama mai experimentata...ca io-s varza.

carla,mami de putoiu sasha

Eu am ajuns sa il schimb si sa-l imbrac pe Matei inclusiv cu el stand in picioare sprijinindu-se de mine...din acelasi motiv...nu prea te-am ajutat...nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ratonelu, daca-i dai o jucarie nu sta?
Sofia se intoarce pe toate partile dar daca-i dau o jucarie sta cuminte si se joaca cu ea

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

oooo, bravoooo!!!! Matei! Matei! (cred ca a fost o demonstratie speciala pentru mami, ca a stat acasa )
iii, ce-as baga si eu un herastrau, un babyexpo si un IOR mic asa...

Ramo, imi pare rau ca te doare maseaua... e taaaare naspa!!!
Doamne ajuta sa te refaci repede! Cred ca si tu trebuie sa mananci bine inainte de dentist, exista posibilitatea sa nu poti manca dupa - pana la trei ore...

Carla, si eu am trecut cu Teo prin acest fenomen... Am folosit o vreme pampers chilotel, pentru ca nu mai puteam. De nervi. Il tineam in picioare, rezemat de mine, si-i trageam chilotii.
Ca sa nu ne murdarim de kk peste tot, le rupeam marginile cand ii scoteam, exact ca si cum ai desface aricii la scutecele obisnuite.
Acum vad ca e mai bine, adica sta sa il schimbi, numai ca a inceput Radu, fatz pe-oparte... fatz pe cealalta... abia apuc sa-l schim si el nici nu sta in picioare.

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

la cat va duceti in Herastru si pana la cat stati???As veni si eu, dar in jur de 3, caci la 2 sunt in Baneasa la doctor.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput