Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

La Baby Expo nu merge nimeni ??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Giulianna dar nu-l strange la burta orezul??? Mie mi-e frica de chestia asta... de-aia nu bag inca orez...

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Moni... ba da... majoritatea
burtica!

Ticker Sorina Gabriela
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Giuli ai reusit sa faci folderul cu retete?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Uite acum ma pun pe treaba, si-asa ma cam plictiseam, Edi doarme de la 9, treaba nu pot sa fac ca-s zgomotoasa... Dupa ce se trezeste ii dau fructele si mergem la o plimbarica cu bicla.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

In legatura cu alocatia, am discutat cu o prietena de-a mea care e jurista si ea spunea ca nu exista inca lege care sa spuna asta, dar se pare ca nu vor mai primi alocatia doar mamele care au venituri mari, peste 4.000 Ron/luna. Cum o fi, cum n-o fi... tot aiurea e. Ce vina are copilul ca mama "isi permite" sa castige mai mult decat pot accepta astia care ne conduc? Pana la urma, alocatia e dreptul copilului, nu?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Pt. mamele cunoscatoare/vorbitoare ale limbii franceze, sau pt. cele care vreti sa va invatati bebeii poligloti de mici, iaca niste versulete dragute in limba lui Moliere, cu care sa va amuzati voi si copiii vostri:

Tourne, tourne, petit moulin,
Frappent, frappent, petit mains,
Vole, vole, petit oiseau,
Nage, nage, poisson dans l'eau.

Versurile se insotesc de gesturi in timp ce le recitati copiilor.

Eu sunt inca f. supi si nu stiu cum sa ma mai inveselesc... Se vede, nu? Am dat in mintea pruncilor...

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Giulianna dar nu-l strange la burta orezul??? Mie mi-e frica de chestia asta... de-aia nu bag inca orez...

Ticker Sorina Gabriela

Nu, la Edi n-am observat nicio schimbare a scaunului. Pe langa orez, mai mananca si o banana pe zi

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

gaia, cu locul de parcare e cam aiurea. imi povestea un vecin de parcare ca cineva caruia i se ocupa locul de parcare in mod repetat a sunat la 112 si a venit politia, s-au dus la usa omului si si-a mutat masina. Noi am pus o placa cu nr. masinii si ca este loc platit ... s-au linistit pana la urma. Cred ca solutia este de fapt sa vina Rosalul sau alta firma de ridicat masini si sa-si faca datoria.

Eu ii dau Sofiei orez si nu o constipa, dar difera de la copil la copil ...

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

prety, baga si un sw....ca sunt la birou....si-mi chioraie ..ceva prin burtoi.
ma bag si eu la un baby expo..desi doar sa ma uit...ufffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna dimineata fetelor.

Eu iar am ramas in urma si n-am mai apucat sa raspund pe la intrebari. O sa incerc asa...din amintiri.

Decalotare: am reusit ceva partial dupa parerea mea...se vede putulica putin-putin...asteptam cu interes continuarea.

Capsuni: eu nu ii voi da anul asta. Cirese, visine...abia astept sa-i dau.

Felicik: nu esti paranoica. Mi se pare normala reactia ta. Nu am mai auzit de asa ceva...mersi mult ca ne-ai spus si noua...sa avem mai multa grija. Sper sa nu existe nici un fel de urmari si sa fie doar o sperietura.

Am vazut pozele din IOR: numai bebei frumosi... si nu doar bebei. Pot sa ma mandresc si eu ca am vazut-o pe Tina si pe David si pe frumusica lor mamica (apropo felicitari pt MAMA).

Am vazut-o ieri pe Nausica si pe cumintica, frumusica Ania.
De, ma mandresc si eu...ca am vazut copii frumosi live...

Si pentru ca mi-ati facut pofta azi nu ma duc la serviciu si ma duc cu Matei in Herastrau sa stam toata ziua sa ne jucam...abia astep.
CD, daca mergi in Herastrau si ai chef de companie da un tar...ai nr meu pe mailul comun.

Babymom, sunt sigura ca se vor rezolva problemutzele cu sotul...aveti multe pe cap acum cu casa si tot...dar vor trece... Sper ca Dragos se simte mai bine azi...

Ada, multa sanatate lui Teo si sper sa nu ia si Oadu. Si tie iti urez muuuulta putere si rabdare... Am avut o discutie cu sotul zilele trecute, daca sa mai facem sau nu un bebe...pana sa faca 2 ani Matei...a ramas in coada de peste. Oricum acum nici daca vreau nu pot ca nu au aparut inca rushii...dar mai vedem. Si mereu cand ma gandesc la asta ma gandesc la tine si la Mamidestefan...

Mai vroiam sa mai scriu ceva cred...dar nu mai stiu ce.

Ma duc sa fac papa de pranz, astept sa se trezeasca puishorul si am plecat la parc

O zi excelenta sa aveti.

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput