Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
gaia.nevia spune:
Buna dimineata!
Babymom, imi pare tare rau ca treci prin discutii si stress, Doamne ajuta sa treaca repede!!!
Multumesc pentru raspuns. Deocamdata situatia este: Teo are mucusori foarte fluizi, care ii curg din nas aproximativ singuri.
Il mai ajut cu batista bebelusului, dar e asa de suparat si plange incat se umple imediat la loc de muci
Aseara dupa ce am vb cu pediatra i-am dat Sinupret. Rezultatul, ghici care... SI MAI MUUULTI MUUUCI!
Io in prostia mea adanca m-am gandit asa: e bine sa curga nasul, ca se curata, DAR natural. Daca are secretii fluide si ii mai dau si eu fluidizant, Doamne fereste, daca i se aduna ceva la plamani?!
Asa ca m-am hotarat sa nu-i mai dau decat Coryzalia (Muhh
ca mi-ai amintit, si noroc ca aveam prin casa!!!) si Nurofen/Panadol de 3 ori pe zi ca sa nu-i creasca febra, si daca pana maine nu-i mai bine sau aud ceva haraieli noaptea, il bag pe Eurespal.
Gandesc ok?
Altfel e ok, plin de energie. Aseara am invatat sa vorbim in soapta.
Am adormit pe la 12, m-am trezit la 12.20, 12.50, 1.20, 2, 3, 4.30, 5.30, 7... si apoi la 9 cand s-a urcat Teo calare pe mine ca sa sara din pat...
E mult mai greu singura cu ei asa, acum, decat era cand era Radu nou-nascut... pe vremea aceea Teo dormea mult mai bine, ce-i drept nu era bolnav, iar Raducu se trezea numai pentru papa, altfel dormea bustean...
Cred ca acum sunt si mult mai obosita... in alta ocazie cand a fost tati plecat, am dormit cu Radu iar Teo singur, si doar cu monitorul aprins. Acum mi-a fost frica, nu mai aud, nu ma mai trezesc... sunt varza.
Bineinteles ca discutii cu tati am avut, ne-am injurat oleaca prin telefon, inutil dealtfel, ca placa lui e "acu ma sui in... (tren, masina, avion) si vin, imi dau demisia si stau acasa!!!!"
Buuuuuuuuuuuuna solutie...
Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Buna dimineata,sunt acasa cu amandoi pruncii![]()
Alina ma bucur ca nu a mai facut febra
Babymom imi pare rau ca aveti probleme,vor trece si astea sper
.
Claudinna ce faceti?Cum e cu conjunctivita?Sper ca mai bine
Giuli ai reusit sa faci folderul cu retete?![]()
Lumi am vazut hunii frumosi foc da si mamica
Pozele din IOR sunt superbe..vazut Iza frumoasa,frumoasa si extrem de fotogenica
,soricel de Babytza superb ca si mami si surioara de altfel,Anda si KArinutza la fel frumoase foc...Nikolici supla si Ramo slabutza![]()
Babytza felicitari ptr MA_MA

Baby boy frlicitari ptr papacios
Carla,Anca
Bitza aniversare frumoasa!!!!

Izabella si Sergiu
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nikolici spune:

IZA MICA

LA MULTE LUNITZE!!!
PT Lidia o mamica incercata tare
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
ratonelu spune:
hai ,mai , alina...potoliti-va...! mai lasati febra, bubite etc....si pe la altii.
cristina...pai, da, nenica,....acu' va laudati toti![]()
glumesc...sper sa fie "pe vine"...si la noi
eu..i-am fgacut orez+morcov+ardei+pipet de pui...fierte toate (am facut si fierte separat legumele )...si esec total. apoi am pus si branzica...si a papat baietelul.
300 spune:
Buna dimineata!
Ma doare o gingie de mor, am ceva, ma duc la dr azi ca nu mai merge. Credeam ca-mi da maseaua de minte dar nu e asta.
Eu sunt la cap 124 pag 17. Andy_galro cu scuzele de rigoare ti-am trimis niste info pe PM despre blocare situri.
Pup toate fetele. Si daca imi iau alocatie sa cotizeze ei aia 2 milioane la banca mea lunar ca eu ii includeam in rata si chiar ma bazam pe ei lunile astea :)) Ta-su ia salariul pe 1, eu pe 20 banii - sper - asa ca pe-ai lui ii cheltuie mami si ce ramane plus banii mei merg la banca luna de luna. Cred ca ma angajez la negru bagatoare de seama. Daca stiam ce lege cu 85% apare la orizont procedam altfel, dar noi sa fim sanatosi si voiosi. Eu de-abia mai inghit, ma doare gingiaaaaaa....
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
preety spune:
Neata si de la noi 
Va invit la
si
daca nu a dat nimeni pe ziua de azi ![]()
pentru sarbatoritii zilei:
Izabella Cleopatra de Mamidestefan
Sergiu de Lucutta
Luminita si noua ne e dor de voi... sper sa va vedem cat de curand 

Babytza felicitari ptr ma-ma! Super 
Fetelor am vazut Mikul cum papa el frumos acolo si pozele intalnirii din IOR... mai ca imi pare rau ca nu am fost si noi acolo
... Va
pe toate !!!
Poate se mai face intalneala mare si in Tineretului ca in ultimul timp multe fete lipsira la apel ...
ca de obicei toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui baby_boy Giulianna, orezul il fierbi cu legumele si carnita si le blenduiesti pe toate? sau cum? Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez |
Le fierb separat apoi le blenduiesc impreuna.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu gaia, chiar ca tre sa fie greu sustinem mamica curajoasa.laura, neata ![]() carla,mami de putoiu sasha |
si io va pup pe toate si va multumesc de sustinere!
Preety, cu iesitul meu in parc, complicat nene, complicat.
In curand, de la calduri, vom schimba ora. Si ori voi iesi dimineata de tot, de la 8-9 pana cand se poate sta, ori seara dupa 5.
Asta cu seara dupa 5 da mai bine la lenea mea, dar apare o alta problema.
Cate cineva se gaseste sa-mi ocupe locul de parcare, desi e loc platit, cu primaria, daca vin dupa 8.30 acasa gasesc mereu pe cineva si nu mai pot parca. Nici nu stiu ce sa-i fac... ca nu stiu cine e... si mor de nervi ca loc nu e si nu am unde sa bag masina deloc. Deci nervi, degeaba.
Ce pot sa fac? Sa devin prizoniera locului de parcare?!?!
Sa le iau numerele si sa-i reclam? La ce ajuta? ca tot nu am unde parca in seara aia

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
preety spune:
Ada sanatate multa ptr Teo !!! si curaj mamico ca toate te admiram pentru cum te descurcii cu baieteii tai !!! 

Ref la intalneala... inteleg... dar ne era dor de tine
... ce sa facem?!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!