Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)
Raspunsuri - Pagina 21
alexa si mami spune:
sarbatoritilor de azi, Constantini si Elene si celor nascuti intr-o zi de 21! Nerantula, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun
haiducelul.
alexa, cipri si mami
ratonelu spune:
neata
la multi ani tuturor celor numiti Constantin, Constanta, Elena, Ileana..etc.
la multe ani pt
:Vlad, Vladut, Vladimir, Daria, Eric, Elena !!!
irina, cum sunteti?
am terminat si eu de citit ...am vazut ca vorbeati de "nu"....eu pot sa-i spun teroristului....de 10 ore...il trag si putin de ureche
si rade...crede ca ne jucam....
deci pot continua ca nu-i pasa.
in alta ordine de idei, azinoapte se gandi cochilu ca tot ma plang eu ca se trezeste el la o juma de ora....asa ca solutia a fost,...sa nu mai dormim deloc! de la ora 2....am stat toti trei...
si am urlat pe intuneric, ras de mami si tati pe lumina, uitat la tv....rostogolit si mers in 4 labute la 3dim..s avedem cum e...si la 5:30 s-a culcat baiatu'..ca doar il obosisem, parinti denaturati ce suntem.

eu nu m-am mai culcat de la 5:30 la 6:00
fetelor, babymom....
dis sa iau o cisterna de peritol...ca nu mai rezist....pot?
gata, m-am plans-victimizat...si in dim asta....sau seara/....
sau ce-o fiiiiii.
nerantula, de incaltaminte nu stiu ce sa zic....noi tre sa-i luam incaltaminte ortopedica, acum...cat de curand posibil.
alexa si mami spune:
Feli, cum stai cu corazonul, ca Vladut nu prea are grija de tine.
zbenguiciul mic.
alexa, cipri si mami
ratonelu spune:
feli, deci s-a dat sing jos din pat?????? frateeeeee.....
alina, neata.spune tu....ca esti mai experimentata..cu doi cochii....merge faza cu cisterna?
anca81 spune:
Buna dimineata!
Joy, imi pare rau ca micuta ta e bolnavioara
, sper sa fie bine cat mai curand.
Felicic, pupam exploratorul 
Irina
depresia 
Nerantula, si eu sunt in dubiu cu ce pantofiori sa-i iau Carlei. Ea mereu e desculta cand mergem afara si evident nu o las pe jos, doar pe iarba. De zilele trecute a inceput sa faca si pasi daca o tin de manute, pana acum nu vroia decat singura, se ridica ea in pat/mobila/canapea si se plimba. Aaa, si mie mi s-a spus prin parc sa incalt copilul ca nu e atat de cald incat sa-l tin fara ciorapi si pantofi. Gizaz, la 30 de grade
. Stiu ca trebuie niste pantofi din piele, care sa aiba sustinere pentru glezna. Daca gasesti ceva, scrie-mi te rog si mie
. Si felicitari pentru papacios, way to go Gruia!!!
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare
ratonelu spune:
babymom...ce tare e dragos si tu ce curajoasa esti ! eu curajos precum mamica lui.
sper sa-ti treaca supararea.
tzitziri spune:
Joy,Sumetrolim a luat si David ca o continuare a tratamentului cu antibiotic din spital pentru diaree.Dar nu a trecut diareea nici cu Sumetrolim (sau a trecut pe moment), ci scaunele dese si moi au trecut doar dupa o cura cu Biotics Baby....acum nu ma pronunt, dar la noi Sumetrolimul nu a functionat cum trebuia.Si intr-adevar si noua ni s-a spus ca e Biseptol.
Babymom, am salvat raspunsul despre pantofiori
.Nu am apucat sa iti spun cat ma bucur ca te-ai intors si ca esti activa pe forum iar!
Nerantula, la 'carte' scrie ca bebeii iau in prima luna 5 cm.David a luat 2, oricat 'trageam' eu de el la masuratori.Iti dai seama ca deja ma panicasem.Dar ei nu iau ca la carte mereu....el a recuperat pe parcurs...si diferenta dintre 2 si 5 la noi nu e intre 1 cm pe luna cat scrie la carte si 2/3 cm cat ati luat voi
.Deci...relax
.
Si ma bucur ca ati inceput sa papati bine.David mananca acum constant la masa in jur de 80-90 de ml(inclusiv fructe, pe care inainte le ura).Ieri la pranz a mancat 50 de ml iaurt simplu si vreo 70 ml de legume, alternand :o lingurita de una cu o lingurita de alta.Si el are tot in jur de 250 de 'altceva' pe zi, dar eu ma declar multumita.
Atata timp cat vedem progresul eu zic ca e foarte bine!Pentru ca inseamna ca odata si odata o sa manance si ei cat trebuie pentru varsta lor...si chiar...cat trebuie pentru varsta lor?![]()
_irina, sper ca sunteti bine!
Ca masura suplimentara de febra:Novocalminul....fetele zic ca trece febra garantat si abia apoi se merge la spital.
Ma bag la capitol nou.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
preety spune:
Neata si de la noi 
pentru toti sarbatoritii zilei si ptr toate Elenele si toti Constantinii (si derivatele lor)...
Irina, Joy sanatate multa pentru puiuti 
Mamidestefan te sustin si eu cu dieta 
Voiam sa intreb... ref la laptele dat de la 8 luni, la toate firmele sunt numai cu arome (vezi Humana)? Daca da, ramaneti pe 2 sau totusi treceti pe 3?
Cine schimba pampersu?
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
EvaF spune:
Salutare!
La Multi Ani celor cu nume Constantin sau Elena!!!
Ooooofff, Joy, sanatate multa piticutei, ce scumpa este
.Nu stiu sa ajut cu un sfat, nu ma pricep.
Am vazut pozele. E superba, draga de ea.
Ramane valabila plimbarea in Jardin de Luxembourg, vom fi in Paris atunci. Am cam stabilit data plecarii.
Felicitari pt « apa », parca si Razvanel al Claudinnei zicea apa de ceva vreme.
Ancule
, multumim, am rosit eu ca fi-miu nu e modest, rade cand i se fac complimente.
Nerantula, ma bucur ca face progrese Gruia. Mie mi se pare ok ca a crescut 2 cm, pai cat sa creasca lunar? Stiu ca la inceput e spectaculos, si noi luam inainte 3-4 cm pe luna, acum tot asa ca voi, cam 2-3 cm pe luna. Avem 77.
Felicitari pt papa !!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Io va anunt ca sunt ziua a 47 de ciclu , cine imi ia un test ca nu poci, mi e fricaaaa ( da nu cred ca e ceva ca am fost cuminte |
Laureta, si eu cred ca poti face test pentru linistea ta. Insa sa stii ca si la mine s-a intamplat ceva similar, au venit rusii in martie, dupa 6 luni de la nastere, fff putin ca nici nu eram sigura ca sunt rusi si apoi fix cand a facut fi-miu 8 luni, pe 8 mai. Adica dupa mai bine de 2 luni. Eu nu am facut niciun test, am zis ca ce-o fi o fi
Bitza, la multi ani impreuna cu Dl Sotz!!! Cum ati sarbatorit ?
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

( da nu cred ca e ceva ca am fost cuminte