Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata, neata,
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Constantin si Elena, precum si sarbatoritilor de 21!!!!
Tocmai cand ne pregateam sa ne intram in clubul stirbilor am zarit pe gingiuta Evei, umflata ca o gogosica, o urma de dintisor. Asa ca, in curand ne inscriem si noi in clubul dintosilor!!!!
Nerantula, ma bucur ca Gruia a facut progrese cu papica, deja 200 ml/zi inseamna ceva, fata de nimic. Bijuteriile le-am remarcat si eu mai demult, mi-au facut cu ochiul mai multe modele, insa in perioada asta nu prea am la ce sa le port avand in vedere ca ma imbrac sport si nici daca nu m-as imbraca asa nu cred ca as putea sa le port din cauza de copil atras de orice accesoriu: ceas, cercei, colier, etc. Pe unde ai gasit incaltaminte cu talonete? Intreb pt. ca si noi trebuie sa-i luam Evei, care usor, usor se pregateste de mers.
Feli, Falkone e demential!!! El tace si le face. Cat despre povestea cu babeta, mie nu-mi miroase a bine, ar trebui investigat ce si cum. Noroc ca d-na. Vio a fost pe faza.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Daca va place de mine mozolici, votati-ma www.infobebe.ro/galerie/displayimage-42.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

salutare bobocime...

hop si noi, o zi tare ciudata pana acum si mai urmeaza.... fuseram la Baby Expo, scurt din pacate, ca sotul are program aiurea vreo 2 saptamani de-acum, dar tot am facut ceva terapie prin shopping, hainute, jucarii, ma declar multumita. Am papat in parc, de fap Edi, ca Robi a lins doar ceva fructe si apoi ceva iaurt.... L-am lasat cum a vrut el... apoi am mers acasa, urlete pe drum, au dormit doar vreo 15 min... de cand sunt acasa sunt veseli vad, au papat acum la 14.00 vreo 200gr de iaurt fiecare si ceva din urechile mele. N-am apucat sa le fac legumele in timp util... ah, si n-am mai gasit nici cartea de la Adevarul, desi o caut de la 08.00 dimineata...... si pentru asta imi pare tare rau, ca am deja vol I din 'Idiotul'... asta e! Nu-i asa ca viata e totusi frumoasa...?

Mai rau e ca mi s-a intors raceala, ca nu m-am tinut de tratament.... sotului inca nu i-a trecut si azi dimineata Edi avea muci. Adica era infundat. Am trecut iar pe oscillo si stodal, ca am obs ca si tuseste putin.......

Am ramas singuri azi, n-am mai chemat-o pe mama, daca am fost in plimbari deja, si e mai bine oricum, aveam nevoie de o pauza...!

Ma bate un gand sa ies singura afara cu cupii, pe la 17.00-18.00... o sa las carutul jos, singur, pana cobor cu hunii. daca mi-l fura, asta e, poate e mai bine, scap de hardughie si iau ceva mai bun, mai usor. Ramane de vazut cum cobor cu doi huni in brate, merg pe marsupii, sa speram ca va tine.

O sa fiu singura pana dupa miezul noptii azi, si hunii sunt maraiti rau de 2 zile. O sa fie fun. Nici in we n-o sa am parte de tati, merge sambata toata ziua si noapte la o nunta la care trebuie sa mearga. O sa fie si mai fun. Si toata saptamana viitoare o sa ajunga acasa tarziu, dupa miezul noptii. Oare cate kg o sa dua jos pana la finalul saptamanii viitoare??

Si totusi, viata e frumoasa, nu???

Revin, acum citesc din urma.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput