Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutari de dupa plimbari!

Ada, sper sa fie totul bine, Teo sa-si revina si tati sa vina repede acasa!

Giuliana

Laura, multam fain de complimente!

Ramo, sanatate, sa se rezolve, tare nasol tre' sa fie...
superrr pozele, ma simt naspa ca eu nu le pot pune inca...

Preety, noi suntem predispusi la constipatie si totusi orezul nu ne-a strans la burtica, a fost ok si chiar le place.

Alina, bine ca nu e nimic cu bubitele alea...

Boo, si ei mei urla, taaaare, chiuie... cand unul cand altul.... nu se mai intelege om cu persoana...... da' nici eu nu ma pot supara, sunt tare haiosi, mai ales tati, care nu sporta si i se ridica parul... hehe...

Nici ai mei nu stau sa ii schimb, merge cu jucarii, mai multe, dupa 5 sec se plictisesc de una si tre' s-o schimb si sa fiu ultra mega rapida. Si nici la masaj seara pe masa de infasat nu stau, se intind sa ia decoratiunile de pe pereti....

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Pot sa le dau branzica fagaras, nu?? Asta calcica sau doar cu lamaie, e fada rau, nu prea le place, e infecta, stiu ei ce stiu...

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Fetelor, mi-am trimis nr.de telefon pe mailul comun, dar... nush ce-a iesit , stiti voi... cu talentul meu deosebit la computere... cert e ca e la inbox, nu la telefoane. Bine si-acolo, nu? Eventual mutati-l care va pricepeti. Si ca veni vorba de priceput, care ma ajuta sa pun filmuletul cu Dragos-catelush-in-patru-labe?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

v-am zis ca i-am dat iaurt lui oadu? i-a placut

apropos de orez, saracu Teo a mancat combinatii de orez aproape un an intreg si nu era deloc constipat.
a avut un pui de infectie la burtica, si n-am reusit cu nimic sa-l dreg...
doar cu orez (si niscai biseptol cateva zile). Dupa asta, am obs ca manca asa de bine orezul, ca am continuat sa-i dau in tot felul de combinatii.
La inceput il bagam la blender. Apoi doar il buseam nitel cu furculita.
Chiar buna idee, ia sa-i mai fac...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Alina, nu nu faci rau ca nu i-ai dat antibioticul, mai ales ca spui ca evolueaza spre bine, ca nu mai face febra si astea in lipsa tratamentului cu AB.

Mergi la inceput

Lumi, poti sa le dai branzica Fagaras, dar evental facuta cu blenderul, pt. ca are granulatia destul de mare si spuneai ca hunilor nu le place asa.

De-abia ma abtin sa nu-i dau si eu lui Dragos iaurt, branzica, unt, smantana, dar asa mi-am propus, ca avand in vedere astmul meu si antecedentele sale cu sangele in scaun de la laptele de vaca, sa nu-i dau lactate deloc pana dupa 1 an. Victor stiu ca a acceptat cu mare placere lactatele si mai ales iaurtul. Cand nu vroia sa-si manance mancarea treceam fiecare lingurita de ce era prin iaurt si asa succesul era garantat.

Mai devreme l-am tuns chilug pe Victor ca transpira tare de tot din cauza caldurii. Asa ceva n-ati mai pomenit: cu Dragos in brate, pe-o mana si cu cealalta mana miscam masina de ras pe capul lui Victor, apoi dush copilului mare tot cu o singura mana! N-as fi crezut niciodata ca am asfel de abilitati! Dar, cate nu te-nvata nevoia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Lumi, poti sa le dai branzica Fagaras, dar evental facuta cu blenderul, pt. ca are granulatia destul de mare si spuneai ca hunilor nu le place asa.

sar'na mult! Lui Robi nu-i place asa, Edi mesteca si fara dinti, n-am pomenit asa figura.. azi i-am pus o bucatica de banana in fructele de dimineata, pasata cu furculita, bucatele... si a papat.

sper ca nu mai esti supi! si o sa treaca!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Fetelor, mi-am trimis nr.de telefon pe mailul comun, dar... nush ce-a iesit , stiti voi... cu talentul meu deosebit la computere... cert e ca e la inbox, nu la telefoane. Bine si-acolo, nu? Eventual mutati-l care va pricepeti. Si ca veni vorba de priceput, care ma ajuta sa pun filmuletul cu Dragos-catelush-in-patru-labe?

incarci filmuletul pe youtube, tre' sa iti faci cont la ei mai intai. apoi, intr-un mesaj nou pe DC, pui [ tube ] link filmulet cu dragos catel in patru labe [ / tube ] (fara spatii)

pe webshots e mai greu, ca tre' sa ii micsorezi rezolutia...

sper sa mearga, sa ma corecteze fetele daca n-am zis bine...

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ramo, Ada, Lumi tare mult ma ajuta suportul vostru. Pt Babymom un maaare pt toate sfaturile, asa ma linistesc cind le citesc. Esti mai ceva ca Napoleon...sa faci atatea lucruri deodata:) E ok cu homeogenul? Sau altceva?

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

dragele mele
gand la gand cu bucurie. si eu vroiam sa va rog ca in cazul in care detineti solutia schimbarii de pampers (mai ales kk-cios) in conditiile in care cupilul se frichineste pe toae partile, ajunge pe burta sau vrea sa se ridice in fund- sa nu tineti dor pt voi. impartasiti din experienta si la altii

nu merge nici cu jucarele...

Vazut minunate poze de exceptionali bebelusi reuniti in IOR.

Ada, sper sa-i treaca mucii lui Teo ct mai repede.

Ramo sa treaca gingia. Si felicitari Andutei pt al doilea dintisor.

Babymom sa treaca supararea mai repede. ca de trecut trebuie sa treaca.

Mergi la inceput