Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Boo

hello si de la noi !

Am cateva probleme:
1. nici eu nu mai pot sa il schimb pe Alex, se intoarce instant pe burta cand il pun pe spate .. nici o jucarie nu il satisface. e un maaare chin de fiecare data. si cum el face kk de multe ori pe zi, va imaginati ce ne mai distram

2. nu il mai pot culca ziua in patul lui. de abia se obisnuise sa adoarma singur si acum s-a stricat tot pentru ca a invatat sa se ridice singur in picioare. asa ca e un fel de Hopa Mitica. eu il culc el se ridica .. cat o sa o mai tinem asa ??

3. avem niste bubite pe fata. am incercat sa fac o poza, nu se vede cine stie ce dar cam asa arata http://family.webshots.com/photo/2032022570103110697XkjXiA. am dat pana acum cu Mustela Stelaker, Avene Cicalfate, Bioderma - Atoderm PO Zinc.. si nimic. Cu se sa mai incerc ?

In alta ordine de idei, am vazut si eu pozele din IOR, foarte simpatice. Imi pare rau ca n-am stiu ca veneam si eu. Si asa n-am fost niciodata in parcul ala asa ca luam si eu o piatra in gura cu fi-miu odata

Mami de Alexandru

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

1. si eu am aceeasi problema l acare nu am gasit inca solutie....

2. eu il adorm in brate asa ca...ajunge in patut abia cand e adormit...si nu se mai ridica

3. eu folosesc Sudocrem pt iritatii de scutec si de transpiratie...i-am dat si sotului la o ciupitura de cocomarla si a trecut...incearca poate merge...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

am uitat de nr 4 .. tipa cat il tin plamanii. urla frate de zici ca il pici cu ceara. asa de amuzament, nu ca ar avea ceva. si cred ca ii place cum se aude. si nu trage un racnet si gata, nuuu, are reprize de urlat.
asta cu ce trece ?? ca eu una o sa ajung sa imi pun doape din alea de dormit in urechi. sau bag ipod-ul, vorba lui ta-su, macar ascult muzica si vad o gura care se misca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai vin si eu cu ale mele abia ne initiasem si noi in ale diversificarii, ca ne-a luat febra...boala asta ce e si fii'miu nu mai deschide gurita la nik... lingurita, seringa, haleala. nici cu forta nu mai poti baga ceva la el in gura am trecut iar pe exclusiv. solutii???

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

boo....ambele mesj le-ai scris si in numele meu, dea? copilu meu...e identic cu al tau...in istericale...urlete....doar asa...de amuzament....
ca nu mai inteleg...urla si apoi rade....de cum se aude probabil...si cand e suparat....tot urla...
iar cu schimbatu'...am dezbatut mai devreme...
aoleoooo....sw din grilll...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

mami de cipri, sa nu cumva sa aiba rosu in gat si de aceea sa nu pape...
si atunci sfatul meu e sa-l lasi pe san exclusiv, bine ca ai!
plus, poti sa ii dai homeogene strivit cu lingurita (poate reusesti sa te uiti in gatul lui, si e rosu... daca e, da-i homeogene)...

si radu tipa, si blablaie pe limba lui, vine teo si il imita, el tipa de fericire, teo rade, radu blablaie si mai tare, teo il imita si sare, radu rade, deci rade si teo si tot asa o putem tine doo ore la culcare...
da-s mortali, cum pot io sa ma supar...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

n-am mai ajuns in parc ...

Boo, ai incercat cu f. putin nidoflor?

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Va salut si eu de la o portie de mere cu afine si iaurt in fatacarora Anda nu s-a extazia ci a marait ca un catel. Acum face a doua tura de somnic, oare cand si cum mi-a trecut ziua??

Ne-au venit si banii de dus la banca.

Asistenta a trimis mesaj ca a juns cu mami a ei la spital si nu ne poate face vaccin azi, o astept cu vesti, sper ca sunt bine.

Si... de ce m-am bagat in seama? Pai ca sa varat pozele din parc... my share. Mamici, daca vrei sa downloadati pozele cu puii vostri sa o faceti cand va uitati la poza marita, nu cand se vede slide show-ul cu toate. Sau urlati dupa mine pe messenger si vi le trimit!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Ada, asa zice dr la care am fost ieri ca are rosu'n gat. da' io nu vreau sa-i dau antibiotic. un homeogene intreg?
Babymom gresesc ca refuz antibioticul? acum e doar pe nurofen la 8 ore.
Ramo, cum am mai spus, super intilneala de ieri

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

mami de cipri la homeopate nu ma pricep, dar nu-i bai ca nu mananca diversificat cand e racit...recupereaza dupa. Multa sanatate!

Anda sta la schimbat. Adevarul e ca la cat o pup pe unde-apuc cum sa nu stea? Hm, poate-mi face vreo surpriza, acum, ca am laudat-o...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

homeogene scrie pe el o pastiluta pe ora pana dispar simptomele.
acu la bebei e mai greu sa stii daca au disparut sau nu...
eu lui teo cand era mic-pitic ii dadeam si la o ora, alteori numai la culcare, depinde cat de grav ziceam eu ca e si daca mai lua si alte medicamente, daca manca sau refuza...

acu sa zica si babymom daca are experienta cu ele...

Gaia, muma pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput