Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Revin cu precizari marimea 11=30 pt baieti...desi la proba pareau ok, azi nu a vrut sa incalte nici sandalele jelly nici pe cele tong. Cica il rod, il strang...ma rog, stiam ca e pretentios la incaltaminte. Le-am luat deci, degeaba. trebuie sa iau un nr mai mare...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Am ridicat astazi comanda de la Next.
Am avut:
acesti www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=450&s=8&n=Menswear" target="_blank">pantaloni pentru sot si pentru mine www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=136&s=1&n=Womenswear" target="_blank">acestia pe maron.
Am fost cu capul in nori si i-am luat mici marimea 10 =38 europa.
In fotografie nu se vede, dar au fir auriu la buzunare, la cusaturile laterale exterioare si la snur.
Acum trebuie sa comand altii, retur nu am cum sa-i dau pt ca am aruncat ambalajul, deci ramane sa ii dau cadou.

kikineata, frumoase hainute ai luat gargaritei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Anne, dar nu ai consultat tabelul de masuri? Mie mi-e teama sa risc, avand in vedere ca masurile nu sunt stas, ci variaza in functie de firma/tipar. Daca ai sti ca porti fix 38 ar fi misto, dar eu am haine si 38 si 40, pana si 42. Si chiar consultand tabelul am niste retineri... Sunt cam intre masuri.... nu ma incadrez clar nici in 12 nici in 14... Am camandat 2 perechi de pantaloni scurti, unii din jeans, nr 12 si unii din in nr 14. M-am gandit ca si daca sunt putin largi la in merge oricum... Sunt tare curioasa in primul rand daca imi vine comanda...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Eu am gresit, m-am luat dupa marimile de SUA am uitat ca marimile de UK sunt mai mici cu un nr.
M-am uitat si la tabelul de marimi dar in momentul cand am comandat am fost distrata si nu am verificat.

As vrea eu sa fiu asa de slaba, dar port 42-44 la pantaloni, deci imi trebuiau 14. M-am ingrasat in iarna asta(de cand mi-am luat haine de pe LR nu am mai fost stresata ca nu gasesc haine).

Ioana ai dat alta comanda?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

anne16 ...imi plac mult pantalonii tai.... Eu port 38, imi plac pantalonii tare mult ...da nu-s din capitala .. ca poate ne intalneam sa ii probez. .
Din ce data ai avut comanda?
Astept si eu una din 18....prima...de proba.
Astept sa vad live produsele...si apoi mai vad daca mai comand.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

acu vazui ca nici tu nu esti "capitalista"

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu am gresit, masura 11 e prea mare, insa nu stiu, sincer, ce sa comand. Aici am luat pantofi 28 de la crido kids, care ii vin acum f ok. Asa ca estimam ca 11 vor fi putin mari insa mi se par imense, mai ales largi. Nu stiu ce sa comand data viitoare, sa ma risc la un 10 sau la 9 (masurat pe hartia imprimata parea a fi ok 11 asa ca sunt putin derutata).
Ce sa zic de sandale (http://www.nextdirectory.eu/WinIV.asp?b=X43&p=626&s=14) - la prima vedere am avut dubii mari ca-s de piele, atat eu cat si sor-mea. Poate din cauza ca-s f inflorate am zis ca-s de musama. Talpa, partea pe care calca e piele. Interiorul e textil - cred ca se va rupe repede, e fix materialul de la tricouri, iar ce e deasupra, e....o piele cam plasticoasa. Am dubii... sper ca data viitoare sa aleg mai inspirat.
Palariuta cu fluturi e mortala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Salut fetele.
Am si eu o intrebare. Aveti idee cum e cu masurile la la redoute..fr?
As vrea sa iau un costum de baie...si nu ma pricep deloc la marimi. Ma puteti ajuta?
Multu anticipat

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Palariuta cu fluturi ne-am comandat si noi...
Abia astept sa soseasca si coletul meu...

Gabriela si Mateea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa2m spune:

sunt singura care nu a primit comanda facuta in 13,
pe next? chiar asa de ghinionista sunt?

Mergi la inceput