Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu n-am primit-o pe cea din 10....le-am scris mail si mi-au raspuns ca au trimis-o din 12, am fost azi la posta si cica nu era

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Nu esti singura! Eu am facut comanda pe 25 aprilie si n-am primit-o pana in ziua de azi. Mi-au virat banii in cont si au zis sa camand din nou. Asa ca pe 20 am facut o comanda si sper de data asta sa vina.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Graviduta
ai PM si mail!!!!!!
astept raspuns URGENT!!!!!!!!!!!

Mami de Eva Nazdravana

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Astazi am vazut catalogul 3suisses intr-un stand cu reviste . Si erau niste preturi . Deci isi incearca si astia norocul in Romania cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui unique

Astazi am vazut catalogul 3suisses intr-un stand cu reviste . Si erau niste preturi . Deci isi incearca si astia norocul in Romania cat de curand.

http://3suisses.com.ro/

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Dap, site-ul e in aceeasi stare in care era si in urma cu cateva luni. Oricum, observ ca domeniul 3suisses.ro este rezervat, deci acolo se vor desfasura. Si era de asteptat sa aiba preturi mari ca, asa-i romanul, nu? Dar macar de la astia nu am putut cumpara niciodata, asa ca poate ne vom lasa tentate uneori

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Anne, de unde stii ca la retur trebuie si ambalajul? Nici io nu-l mai am dar am citit ca doar produsele trebuie sa fie intacte, cu eticheta presupun. Tocmai ma gandeam ca fac retur la vreo 4 -5 piese.
Pungile alea de ambalaj le-am rupt ca altfel nu putem sa le scot

Cu masurile la incaltaminte copii. Cand am cumparat, am luat 6=23 si 7=24. Au fost f bune. Dar de exemplu dc are Geox 23, atunci la Next tb 24. Dupa asta ma ghidez. E drept nu prea am cumparat incatlari in timp decat vreo 3 de la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Scrie chiar pe punga next: to repack for return- si mai scrie si pe factura despre retur.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

buna dimineata

gabitaco comanda de pe Next a fost cu data de 16.05.

kikineata pungile se desfac usor si se pot lipi la loc

Daca prima data nu am fost atenta, acum m-am uitat atenta la adresa de pe punga numele a fost:MS A IONESCU si dupa aceea adresa. Exact asa am si contul la Next.
Deci cei de la Next nu scriu numele si prenumele intreg asa ca cei de la posta pot sa spuna ca nu exista persoanele

Edit: Am schimbat culoarea, a se retine pt persoanele interesate de cumparaturi de pe Next.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am fost la Baby Expo si am primit de la 2 doamne un catalog La redoute romanesc, gros, ca cel din frata. Mi-a stat mintea in loc cand am vazut preturile. O bluzita de copii 150 lei? Tulai ... la ritumu de murdarire si de crestere Asa ca acum catalogul e la pitici, se joaca cu el

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput