Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 11
gabitaco spune:
Dupa cum vad eu, comenzile din 16 mai au cam ajuns.
Luni verific si eu la OP daca a aparut si comanda mea din 18.
Vin ca scrisori externe simple, nu?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
claujro spune:
Stiam ca lr.ro vine la baby expo, am primit mail de instiintare.
gabita, vine ca scrisoare simpla, la oficiul cu vama.
eu cred ca ma retrag din "afacerea" cu next, preturile sunt mari, ma enerveaza ca nici nu am nimerit masurile...mai bine e la LR unde stiu masurile si preturile sunt mai mult decat bune. sunt un pic dezamagita de next.
Mara si Matei
madau spune:
Stati asa ca ma bagarati in ceata...asadar nu vine ca si colet, vine ca scrisoare? Ca sa stiu unde sa intreb. Si inca ceva, vine la OP de care apartii, nu? Sau de la ala cu vama?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
claujro spune:
Vine in punga de plastic, in cazul meu punga a fost supradimensionata fata de continut, se lafaiau sandalutele intr-o ditamai punga. Vine la OP-ul (de care apartii) cu vama...asa e la mine, nu cunosc in alte parti.
Mara si Matei
anne16 spune:
Vine la oficiul de care apartii, in punga.
In catunul meu este mai simplu, noi avem un singur oficiu cu vama![]()
Jasmine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro eu cred ca ma retrag din "afacerea" cu next, preturile sunt mari, ma enerveaza ca nici nu am nimerit masurile...mai bine e la LR unde stiu masurile si preturile sunt mai mult decat bune. sunt un pic dezamagita de next. |
eu m-am tot invartit in jurul cozii si pana la urma n-am comandat nimic de la Next.
preturile mi se par mari,produse sunt foarte putine si masurile astea englezesti pe mine ma baga in ceata rau de tot.
Asa ca am zis PAS.
Lorenza spune:
Si eu,obisnuita cu preturi a la LR,nu-mi vine sa dau vreo comanda,mai ales ca garderoba mea e destul de bogata,aproape ca port doar o data cate o tinuta/sezon,chiar nici n-apuc sa le port pe toate,asa ca daca nu vin si ei cu solduri sau reduceri,no chance!![]()
miki68 spune:
Subscriu si eu precedentelor mesaje. Mi-am facut inventarul la tinute de vara si concluzia e ca doar daca ma mut intr-o tara exotica reusesc sa le port pe toate. Altfel, intr-o vara, n-am nici o sansa
Bineinteles, nici pentru mine preturile de pe next nu-s deloc tentante
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
beiii ce-aveti cu nextu??
eu chiar zic ca-s preturi bune pt bebei si m-am convins si azi cand am umblat chiauna dupa o pereche de sandalute pt david si numa'la 140-160lei am gasit!ah,da,erau la zara cu 109 din musama
asa ca eu ii iau copilului de la next sper numai sa gasesc marimea lui
18-19![]()
si la hainutele de bb iar au preturi bune ca sa nu mai zic de calitate,modele...la noi nu gasesti asa ceva sau gasesti la preturi exorbitante!
e adevarat ca daca ar baga ceva reduceri tare mi-ar mai rade mustata
dar inghit si asa...
la haine pt adulti au preturi marisoare ce-i drept,dar,si eu ca si voi am dulapurile full si nu ma intereseaza nicio carpa!
de
DavidPoveste
miki68 spune:
"Copiilor" mei nu le plac hainele de la next ![]()
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei