Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 4
madau spune:
Whaaattttt? Comenzi din 13 si 17, venite azi?????????? Si a meaaaaa?

Ma duc sa-mi aprind o tigara de suparare...la noi s-a si schimbat oficiul postal, s-au mutat in alta parte, cred ca maine fac un drum sa intreb
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
margele si alte zorzonele
kikineata spune:
Madau du-te la posta. Se pare ca trimit cand se aduna mai multe. Prea e coincidenta mare ca au venit azi la cateva fete.
numeioana spune:
Nu stiu ce sa zic...avem interfon la usa blocului, nu are cine sa-mi ia avizul... In plus mi-au virat banii inapoi pe card, ceea ce inseamna ca stiu si ei ca nu au trimis/nu a venit comanda... Poate e greseala lor de au virat banii imediat ce le-am zis ca n-am primit comanda... in loc sa faca o investigatie sa vada ce s-a intamplat cu ea...
Oricum am facut acum o comanda cu 2 perechi de pantaloni scurti pentru mine, o pereche de sandalute tot pentru mine si 4 tricouri pentru David. Sunt curioasa daca vin![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Fetele, cred ca ar fi de mare ajutor sa postati ca inainte linkurile produselor pe care le-ati comandat si au venit si o mica descriere a marimii, calitatii, problemelor (desi sper sa nu existe
).
De exemplu, eu am comandat niste pantaloni scurti de blug nr 12 si unii din in nr 14. Nu stiu daca sunt masurile corecte, nu prea ma incadrez in standardele lor din tabel. Adica la burtica ar fi mers un 14 si la solduri un 12... Dar mai sper sa slabesc intre timp![]()
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
aissa spune:
Hmm, Claujro esti super tare. Daca ma resemnez cu LR din 16.04 pe care o trec la pierderi clar, cu Nextul din 16.05 sper sa nu patesc la fel. Azi si-au tras si banii din cont, insa spre deosebire de tine, eu nu am primit nimic.
Bine, nici nu m-as fi asteptat asa repede daca nu vedeam mesajul tau.....
claujro spune:
Ma simt si prost ca am primit comanda asa repede...
Si eu ma asteptam sa mai tarziu.
Sandalutele sunt unele inchise, din plastic cu o maimutica pe ele, pt Matei, altele cu chestia aia intre degete si cu barteta elastica la spate, "tongs" cum era pe Lr. Si Marei i-am luat 2 cu deget cu buline si alta pereche colorata.
Oricum ma induce rau in eroare sistemul ala de pus in cos ca si dovada ca am comandat dubluri. Data viitoare tb sa casc bine ochii.
Eu oricum, repet, am vrut sa verific numai masurile si de aceea m-am "aruncat" la produse de 5 euro.
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=2486&s=2&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=G34&p=3532&s=1&n=Childrenswear
http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=728&s=2&n=Childrenswear
Thank you for shopping with Next Directory.
Your order details are as follows:
Item : 450-695-G34
Description : Flip Flops (Pink Spot)
Size : 9
Quantity Ordered : 1
Price : EUR5.50
Stock Status : In Stock.
Item : 460-096-G34
Description : Flip Flops (Blue Character)
Size : 9
Item : 440-670-G34
Description : Seaside Flip Flops
Size : 11
Item : 432-296-X43
Description : Blue Monkey Jelly Shoes
Item : 440-670-X43
Description : Seaside Flip Flops
Mara si Matei
aissa spune:
Si eu am tot sandale in comanda asta, insa nu stiu de ce nu le mai pot vedea pe toate. In primele zile vedeam cu zoom toate incaltarile, fiecare in parte. Acum, la majoritatea produselor, vad balarii, o poza deformata cu doar unul dintre pantofi repetat la descrierea tuturor celor din pagina respectiva (nu stiu daca am scris ceva inteligibil) asa ca sincer nu prea stiu sigur cum arata ceea ce am comandat. Macar ma linistesc ca 11 ii va fi ok acum, dupa cele scrise de Clau.
Edit: astea sunt cele comandate de mine: http://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=626&s=14&n=Childrenswear
Nu stiu cum se deschide linkul la voi dar la mien apare doar partial poza celor cu floricele, mare in stanga, iar in dreapta, desi in descriere sunt si alte sandale - cele roz de ex - poza e aceeasi. Nu stiu de ce nu (mai) apar pozele fiecarui produs.
claujro spune:
Da, ar tb sa le scriem sa-si imbunatateasca situl. Eu una o sa le scriu.
Mara si Matei
numeioana spune:
Eu una am aflat in urma cu o luna de noul site next care livreaza in Romania si atunci se vedeau toate pozele la copii. la femei erau unele probleme. Acum vad ca s-au remediat la femei si sunt probleme la copii. Singurul lucru care imi vine in minte acum este ca lucreaza la site, la poze... Dar daca vrei sa vezi pozele f bine poti sa cauti pe www.next.co.uk . Acolo ai si review-uri la unele produse. Eu am vrut sa comand sandalutele aurii pe care le-a mai comandat o fata de aici, dar, din pacate, nu mai sunt. Asa ca am luat roz. Acum ma rog sa ajunga.
numeioana spune:
Claujro, cred ca stiu si ei ca sunt probleme si din cate vad eu sunt modificari, deci lucreaza la asta.