Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation
Raspunsuri - Pagina 5
nushulica spune:
fetelor va rog mult sa ma ajutati ,vreau sa le comand nepootelelor sandalute marimea 25 si 26 si sa-mi ziceti voi pls care e echivalentul in masurile lor(nu ma trimiteti la tabel ca nu ma duce capu si nu as vrea sa gresesc)![]()
multumesc anticipat celor care imi vor raspunde
de
DavidPoveste
anne16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aissa Hmm, Claujro esti super tare. Daca ma resemnez cu LR din 16.04 pe care o trec la pierderi clar, cu Nextul din 16.05 sper sa nu patesc la fel. Azi si-au tras si banii din cont, insa spre deosebire de tine, eu nu am primit nimic. Bine, nici nu m-as fi asteptat asa repede daca nu vedeam mesajul tau.....Cris |
Comanda de pe LR trebuie sa apara zilele acestea (a mea a facut 5 saptamani)
Pe Next am comandat pe 16.05 si tot astazi mi-au retras banii din cont
Oricum primul colet mi-a sosit in 12 zile, asa ca nu-mi fac sperante ca acesta sa apara mai devreme
ella_74 spune:
Nushu,
eu am luat de la next 7 care corespunde cu 24.
Deci tie iti trebuie 8 care corespunde cu 25 si 9 care corespunde cu 26.
Clau,
si eu am luat sandalutele de plaja albastre pentru pe care le-ai luat si tu pentru Matei; si inca unele din piele pe kaki.
numeioana spune:
Voi cum vedeti daca au retras banii din cont? Va duceti la banca sa luati extras?
Nushu, 25=8, 26=8,5, dar nu au, deci 9
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Dar oare daca 26 este 8,5 de ce nu au si jumatati? Eu lui david ar trebui sa-i iau 21, deci 4,5 si nu au... 5 cu siguranta ii sunt mari. Mi-e teama sa ma bag la sandale, ca nu vreau sa para motanul incaltat. La adidasi e altceva, ca oricum sunt ei mai pufosi inauntru.
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
anne16 spune:
| citat din mesajul lui claujro 9 pt Mara corespunde cu 27 romanesc. 11 pt Matei corespunde cu un 29/30 romanesc. Nici ca se putea sa aleg mai bine, mai putin ar fi fost prea mici, mai mari de nepurtat acum. Altceva nu am luat, am vrut doar sa verific masurile pt copii, au incaltaminte f interesanta |
Clau a scris ca a luat aceste marimi, poate v-a ajuta
anne16 spune:
| citat din mesajul lui numeioana Voi cum vedeti daca au retras banii din cont? Va duceti la banca sa luati extras? Ioana si David, cel mai scump martisor Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
Eu am internet banking.
Cand nu functioneaza, merg la banca si cer extras.
numeioana spune:
hai ca am aflat acum ca am si eu internet banking. Problema e ca nu imi amintesc PIN-ul de la Token si deja am 2 greseli. Mi-e frica sa mai incerc sa nu se blocheze
claujro spune:
Eu una nu verific niciodata cand si daca si-au luat banii.
Dau comanda, vine..bine. Nu vine, fac chargeback (ca tot m-am specializat
) si ...gata.
Mara si Matei

Bine, nici nu m-as fi asteptat asa repede daca nu vedeam mesajul tau.....