Redoutistele fidele LR France(166)-Next generation

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

"Copiilor" mei nu le plac hainele de la next

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Pe langa Debenhamsul din Plazza, nextul pare ieftin. Am fost azi la o zi de nastere si am luat o pijama pt sarbatorita (bluza cu pantaloni- pt adult adica), 2 costumase intregi cu panta scurti pt un bb 3-6 luni si o rochita pt o fetita de 4 ani si m-a costat aproape 100 euro.

Daca le-as fi comandat pe lr le luam cu 20 euro pe toate.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Neata!!!!
Cu NEXT...astept sa vina coletul si apoi ma pronunt.Oricum si in magazinele de la noi hainutele sunt scumpe....cel putin cele care i le cumpar eu Mateei.
Dupa ce voi verifica oarecum calitatea si marimile, ma voi hatara.Imi place ideea cu Next mai ales ca hainutele par mai sport...nu prea impopotonate, elegante ...si mai rare prin parcurile nostre.
Parca nu imi place sa ies cu Mateea in parc si sa vad inca 10 copii cu hainute la fel....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu cand ma refeream la next,ma refeream la toale de dame.La raionul copii,n-am cautat.Si copilului,i-am facut ceva stoc de pe LR pentru urmatorii 2 ani,apreciez eu.Ma rog,de incaltat,ar mai incapea.Dar asta e valabil si pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu nici nu zaresc fundul cutiei imense in care e stocul cu hainele copilului pt urmatorii (cel putin) 2-3 ani.In octombrie am comandat ca disperata,inainte sa ni se taie macaroana cu LR.Chiar n-are rost sa insist,ca nu apuca nici el sa le poarte,la ritmul in care creste.Am dat cadou o gramada de haine LR nedesfacute din pungi,pt ca vara/toamna trecuta n-am apucat sa-l imbrac cu ele si anul asta clar nu-i mai vin bine.

La incaltari...da,m-as baga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Buna! Sunt noua pe aici, dar tot v-am citit mesajele( pentru ca sunt innebunita dupa NEXT si LR). As comanda si eu de la NEXT dar aici nu avem op vamal si nu cred ca ar ajunge coletul. Am avut noroc in schimb cu next-ul pt. ca la noi este un magazin care chiar primeste multe hainute pentru copii next, la preturi fff. bune, intre 30 si 60 lei. Am inteles ca patroana merge foarte des in Anglia, si le-ar aduce de acolo cand gaseste la reducere. Se vand foarte repede, dar vanzatoarea e foarte amabila( mai ales daca-i las ceva) si ma anunta din timp cand primeste marfa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_iary

Buna! Sunt noua pe aici, dar tot v-am citit mesajele( pentru ca sunt innebunita dupa NEXT si LR). As comanda si eu de la NEXT dar aici nu avem op vamal si nu cred ca ar ajunge coletul. Am avut noroc in schimb cu next-ul pt. ca la noi este un magazin care chiar primeste multe hainute pentru copii next, la preturi fff. bune, intre 30 si 60 lei. Am inteles ca patroana merge foarte des in Anglia, si le-ar aduce de acolo cand gaseste la reducere. Se vand foarte repede, dar vanzatoarea e foarte amabila( mai ales daca-i las ceva) si ma anunta din timp cand primeste marfa.
.

Coletele de la Next nu vin la oficiul postal cu vama.
De fapt, nici un colet din UE nu vine la oficiul postal cu vama, decat daca stai in zona respectiva si aparti acelui oficiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Scuze, inseamna ca am inteles eu gresit...din ce am citit pe forum. O sa fac si eu o comanda, de curiozitate sa vad daca si cand ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ca o comparatie intre Next si LR, este adevarat ca, in anumite perioade, LR are preturi mult mai bune decat Next, dar mie imi plac mai mult hainutele de la ultimul, pentru ca mi se par calitativ mai bune si au culorile mult mai dragute, mai vii. Si sunt si mai sic, multe dintre ele. Cele de pe LR mi se par mai sport.

Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna dimineata tuturor

Ma tenteaza si pe mine cateva hainute pentru copii de la Next.
Pt. hainute si incaltaminte am reusit sa identific marimea dar la palariute pt. fetite m-am impotmolit.

Fetita mea are 2 ani dar e destul de inalta (91 cm).
Am citit ca sunt fete care au primit palariutele. Cam ce diametru au si ce marime ati comandat?
Ma gandesc ca marimea 1-2 ani e mica iar 3-5 ani sa nu fie prea mare.

Multumesc tare mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katthy

Buna dimineata tuturor

Ma tenteaza si pe mine cateva hainute pentru copii de la Next.
Pt. hainute si incaltaminte am reusit sa identific marimea dar la palariute pt. fetite m-am impotmolit.

Fetita mea are 2 ani dar e destul de inalta (91 cm).
Am citit ca sunt fete care au primit palariutele. Cam ce diametru au si ce marime ati comandat?
Ma gandesc ca marimea 1-2 ani e mica iar 3-5 ani sa nu fie prea mare.

Multumesc tare mult.

katthy Bianca Elena (15.05.2007)

Buna
Eu i-am luat fetitei mele o sapcutahttp://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=2&n=Childrenswear si o palarioarahttp://www.nextdirectory.eu/shot.asp?b=X43&p=3622&s=12&n=Childrenswear pentru 1-2 ani;
(va avea un an jumate peste 3 sapt);
are circumferinta capului de 48.5cm
palarioara e putin larguta dar sapcuta e exact dupa capul ei; sper sa ii vina si la toamna

Mami de Eva Nazdravana

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput