Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 4
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alice2004
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete |
alice2004 spune:
Mea culpa atunci .. am inteles eu gresit !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui irina.c.
asta e intelegerea ta, ladyj. A te opune unui comportament nu inseamna a te opune persoanelor care il practica. Faptul ca ma opun drogurilor nu inseamna ca am ceva cu drogatii.Desigur, as vrea sa nu mai existe drogati, dar nu sa dispara ei ca persoane, ci comportamentul lor distructiv.Sesizezi diferenta? sunt sigura ca da, fiindca esti fata desteapta. |
asta este ceva de genul ´´ma imbat cu apa rece´´.
Irina, pls, pls, lasa-ma, cu aceste explicatii. Stii la fel de bine ca si mine ca idealul expus de tine mai sus da bine pe hartie si in teorie. Practica in schimb, ne omoara.
As putea sa discut pe tema asta pana maine si pot sa-ti demonstrez ca vorbesti..pur teoretic, asa de suprafata. Insa n-am timp pentru asta.
irina.c. spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
asta este ceva de genul ´´ma imbat cu apa rece´´. Irina, pls, pls, lasa-ma, cu aceste explicatii. Stii la fel de bine ca si mine ca idealul expus de tine mai sus da bine pe hartie si in teorie. Practica in schimb, ne omoara. As putea sa discut pe tema asta pana maine si pot sa-ti demonstrez ca vorbesti..pur teoretic, asa de suprafata. Insa n-am timp pentru asta. |
denizel spune:
Parerea mea e ca mai bine ar fi organizat Marsul impotriva extremismului.
Pentru ca, fiului meu (si copiilor vostri), traitori in Romania, mai tare le dauneaza faptul ca defileaza pe strazi aia de la Noua Dreapta, decat ca defileaza homosexualii.
Si are consecinte mult mai grave ceea ce propaga Noua Dreapta decat "libertinajul" in urma caruia te poti alege cu bts .
Iar sarcinile nedorite, divorturile, avorturile, sa fim seriosi, nu sunt consecintele "libertinajului" si nimeni nu propaga pe toate drumurile abandonul copiilor, avorturile si acumularea a cat mai multe bts cu putinta .
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Parerea mea e ca mai bine ar fi organizat Marsul impotriva extremismului. Pentru ca, fiului meu (si copiilor vostri), traitori in Romania, mai tare le dauneaza faptul ca defileaza pe strazi aia de la Noua Dreapta, decat ca defileaza homosexualii. Si are consecinte mult mai grave ceea ce propaga Noua Dreapta decat "libertinajul" in urma caruia te poti alege cu bts .Iar sarcinile nedorite, divorturile, avorturile, sa fim seriosi, nu sunt consecintele "libertinajului" si nimeni nu propaga pe toate drumurile abandonul copiilor, avorturile si acumularea a cat mai multe bts cu putinta . Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietel. |
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Dar ce sa insemne in conceptia asociatiilor respective "libertinajul"? |
loryi1974 spune:
Pai nu eu trebuie sa explic asta.In mod normal,libertinajul inseamna desfranare,dezmat,sfidarea regulilor decentei si ale moralei.
Tanti Floarea din mahala,si nu numai, ti-ar spune ca un "rocar d-ala maica"este un atentat la decenta.
Asa ca nu stiu care sunt "adevaratele" reguli ale decentei si moralei si cine le incalca.
ladyJ spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui irina.c.
EU nu cred in renuntarea la ideal doar fiindca uneori practica il contrazice. mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Cu alte cuvinte, daca teoria nu functioneaza pusa in practica, tot tii cu dintii de ea ca suna bine?
No doamne iarta-ma! Sa-ti zic cum se numeste asta sau nu?Ok, iti zic asa...scurt si simplu: se numeste BLA BLA BLA, foarte BLAND spus!!!Vezi exemplul comunismului.Nu ma pune sa dezvolt ca suntem off topic