Marsul pentru familie

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.

daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie.

Deci, divortul (ca si pe asta l-ai mentionat) este consecinta non-abstinentei inainte si dupa casatorie, adica a libertinajului. N-am mai auzit asa ceva pana acum.

Iar chestia cu "oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina", iar n-am mai auzit-o.
Probabil ca tu, irina, nu stii mare lucru despre contraceptie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui irina.c.daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie.

Deci, divortul (ca si pe asta l-ai mentionat) este consecinta non-abstinentei inainte si dupa casatorie, adica a libertinajului. N-am mai auzit asa ceva pana acum.Iar chestia cu "oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina", iar n-am mai auzit-o.
Probabil ca tu, irina, nu stii mare lucru despre contraceptie.
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

numeste-mi un mijloc contraceptiv sigur 100%mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJDespici firun´n paispe.
Daca cineva se opune libertinajului, se opune libertinilor. Daca cineva se opune homosexualitatii, se opune homosexualilor.Si este o porcarie sa crezi ca ´´tu´´, asociatia X poti sa IMPUI unui numar de 374874484983 persoane sa faca si sa gandeasca cum vrei tu. N-ar trebui sa-si vada fiecare de ale lui? De ce il intereseaza pe nea Paraschivescu libertinajul, abolirea lui, cand el- Paraschivescu n-are treaba cu el?

asta e intelegerea ta, ladyj. A te opune unui comportament nu inseamna a te opune persoanelor care il practica. Faptul ca ma opun drogurilor nu inseamna ca am ceva cu drogatii.Desigur, as vrea sa nu mai existe drogati, dar nu sa dispara ei ca persoane, ci comportamentul lor distructiv.Sesizezi diferenta? sunt sigura ca da, fiindca esti fata desteapta.

asta este ceva de genul ´´ma imbat cu apa rece´´.
Irina, pls, pls, lasa-ma, cu aceste explicatii. Stii la fel de bine ca si mine ca idealul expus de tine mai sus da bine pe hartie si in teorie. Practica in schimb, ne omoara.
As putea sa discut pe tema asta pana maine si pot sa-ti demonstrez ca vorbesti..pur teoretic, asa de suprafata. Insa n-am timp pentru asta.
EU nu cred in renuntarea la ideal doar fiindca uneori practica il contrazice.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
Cu alte cuvinte, daca teoria nu functioneaza pusa in practica, tot tii cu dintii de ea ca suna bine?
No doamne iarta-ma! Sa-ti zic cum se numeste asta sau nu?Ok, iti zic asa...scurt si simplu: se numeste BLA BLA BLA, foarte BLAND spus!!!Vezi exemplul comunismului.Nu ma pune sa dezvolt ca suntem off topic
intelegi ce doresti, eu m-am exprimat destul de clarmami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:
numeste-mi un mijloc contraceptiv sigur 100%

E un ordin?

Pilula contraceptiva de ex, daca este luata corect, are o siguranta de peste 99 la suta.

Iar cazurile de abandon al copiilor despre care vorbesti, nu apar in situatia in care o tipa a uitat sa-si ia pilula si s-a trezit insarcinata.
Ele apar in lipsa contraceptiei, in lipsa unei planificari a sarcinii, in lipsa educatiei, datorita saraciei etc.

Mi se pare complet nerealist ca, in loc de educatie contraceptiva si educatie in general, sa recomanzi abstinenta.

Plus ca, nu inteleg ce treaba are Pro-Vita cu homosexualii.
Isi abandoneaza homosexualii copiii nascuti din ineficienta pilulelor sau cum? Fac avorturi homosexualii?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
numeste-mi un mijloc contraceptiv sigur 100%

E un ordin?
Pilula contraceptiva de ex, daca este luata corect, are o siguranta de peste 99 la suta.
Iar cazurile de abandon al copiilor despre care vorbesti, nu apar in situatia in care o tipa a uitat sa-si ia pilula si s-a trezit insarcinata.
Ele apar in lipsa contraceptiei, in lipsa unei planificari a sarcinii, in lipsa educatiei, datorita saraciei etc.Mi se pare complet nerealist ca, in loc de educatie contraceptiva si educatie in general, sa recomanzi abstinenta.Plus ca, nu inteleg ce treaba are Pro-Vita cu homosexualii.
Isi abandoneaza homosexualii copiii nascuti din ineficienta pilulelor sau cum? Fac avorturi homosexualii?

ok, Denizel, tu sustine contraceptia, libertinajul si ce mai doresti tu, eu te las, ca plec la marsul pentru familiesa aveti o discutie faina si constructiva in continuaremami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog

Mergi la inceput

Citat:

ok, Denizel, tu sustine contraceptia, libertinajul si ce mai doresti tu, eu te las, ca plec la marsul pentru familie

sa aveti o discutie faina si constructiva in continuare

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Ok, iar tu si pro-vita sustineti in continuare ca homosexualii isi abandoneza nou nascutii, in cazul fericit in care nu fac avort .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Citat:
..daca nu sunt consecintele libertinajului, atunci ale cui consecinte sunt?ca eu ma gandesc asa- daca toti oamenii din societate ar duce o viata de abstinenta inainte de casatorie, si de fidelitate dupa, si si-ar asuma consecintele comportamentului lor(adica faptul ca, oricat te-ai "proteja" dintr-o relatie intima poate rezulta o sarcina, un copil, fata de care esti responsabil) cele mai sus mentionate ar fi pe cale de disparitie.

Oau ! Ce pacat ca am ajuns tirziu ... tu chiar vorbesti serios aici ?? Acesta este un mod de protejare a familiei ?? Este varianta pe care o ofera asociatiile respective spunind NU libertinajului ??

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

Citat:
Marsul pentru familie afirma niste valori, nu e o manifestatie contra cuiva.

Irina, comunicatul de presa zice asa: "Scopul acestuia este [...] de a spune NU libertinajului, incurajarii avorturilor si
propagandei homosexualitatii."

Din cate stiu eu, nu te poti folosi de NU ca sa afirmi valori (aici nefiind vorba nici macar despre o negatie dubla). Iar ca sa spui NU 'libertinajului', de pilda, inseamna sa lupti impotriva lui. Prin urmare, marsul pentru familie este o manifestatie impotriva libertinajului, homosexualitatii si avorturilor.

You cannot both dance and not pay the piper.

si ce e gresit in a spune nu libertinajului, de ex.?consideri libertinajul ceva benefic pentru societate in general, si pentru individ in special? ti-ar place ca sotul tau(sau viitorul tau sot) sa fie un libertin, sa considere ca nu trebuie sa-ti fie fidel ? sau ca nu e responsabilitatea lui daca ramai gravida, du-te mai bine si fa avort?

mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+

am blog

Acum am senzatia ca vorbim despre altceva, nu?

Eu am demonstrat ca marsul asta - in afara de afirmarea respectivelor valori - este o manifestatie contra cuiva si nu o blanda serenada cantata 'valorilor traditionale'.

Cat despre ce mi-ar placea mie pot vorbi mult si bine. Numai ca am senzatia ca nu asta e scopul discutiei de fata.

libertinajul e o persoana? fiindca spui ca marsul e contra cuiva

Esti sigura ca eu spun asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Mie imi place forumul nostru. Dupa ani continua sa ma uimeasca. Asa cum fac multe persoane, am citit pe forum cu mult inainte de a ma inscrie. Si, zau, credeam ca le-am citit pe toate.

Ma astept ca maine-poimaine sa citesc ca pamantul este plat. Dar degeaba ma astept, va fi probabil ceva cu mult mai uluitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Ma astept ca maine-poimaine sa citesc ca pamantul este plat.

Daca te intereseaza problema, uite aici: www.alaska.net/~clund/e_djublonskopf/Flatearthsociety.htm" target="_blank">The Flat Earth Society

Mergi la inceput