Marsul pentru familie
Raspunsuri - Pagina 3
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Opa! Si'au anuntat participarea si malacii de la www.nouadreapta.org/actiuni_prezentare.php?idx=240" target="_blank">Noua Dreapta. Sa vedeti acum www.avarvarei.ro/img/noua_dreapta.jpg" target="_blank">valorile traditionale aparate de niste godini la 100kg cu cagule pe fata cizme de piele, pantaloni bufanti, stransi de gat cu curele de piele care vor fugari pana la epuizare un anorexic cocotat pe toace frez si drapat in vascoza lila caruia dupa ce'l vor incolti ii vor arunca cuvinte stramosesti de ocara cum ar fi: obraznicatura, impopotonatule, impertinentule. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
la acest topic este vorba despre Marsul pentru Familie , care are loc vineri la ora 17, si nu despre marsul pentru normalitate, organizat de noua dreapta, care are loc sambata, daca nu ma insel. Sunt evenimente diferite, organizate de asociatii diferite, si care au scopuri diferite. Marsul pentru familie afirma niste valori, nu e o manifestatie contra cuiva.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog
irina.c. spune:
citat din mesajul lui Rufus Apararea valorilor familiei prin cafteala si injuraturi n-are valoare. Programarea manifestatiei la concurenta cu parada mult hulita arata ca, pe langa ca Aliantei...bla, bla...i se falfaie de familie tot anul, adica nu se arata pe firmament, o intereseaza doar ceva scandal. Exact ca la fotbal: sunt suporteri care se duc la meciuri doar sa se cafteasca. Asta da traditie in familie!RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
beshter spune:
citat din mesajul lui irina.c. Marsul pentru familie afirma niste valori, nu e o manifestatie contra cuiva. |
Irina, comunicatul de presa zice asa: "Scopul acestuia este [...] de a spune NU libertinajului, incurajarii avorturilor si
propagandei homosexualitatii."
Din cate stiu eu, nu te poti folosi de NU ca sa afirmi valori (aici nefiind vorba nici macar despre o negatie dubla). Iar ca sa spui NU 'libertinajului', de pilda, inseamna sa lupti impotriva lui. Prin urmare, marsul pentru familie este o manifestatie impotriva libertinajului, homosexualitatii si avorturilor.
You cannot both dance and not pay the piper.
irina.c. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelka
propagandei homosexualitatii."Din cate stiu eu, nu te poti folosi de NU ca sa afirmi valori (aici nefiind vorba nici macar despre o negatie dubla). Iar ca sa spui NU 'libertinajului', de pilda, inseamna sa lupti impotriva lui. Prin urmare, marsul pentru familie este o manifestatie impotriva libertinajului, homosexualitatii si avorturilor. You cannot both dance and not pay the piper. |
beshter spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui irina.c.
si ce e gresit in a spune nu libertinajului, de ex.?consideri libertinajul ceva benefic pentru societate in general, si pentru individ in special? ti-ar place ca sotul tau(sau viitorul tau sot) sa fie un libertin, sa considere ca nu trebuie sa-ti fie fidel ? sau ca nu e responsabilitatea lui daca ramai gravida, du-te mai bine si fa avort? mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Acum am senzatia ca vorbim despre altceva, nu?
Eu am demonstrat ca marsul asta - in afara de afirmarea respectivelor valori - este o manifestatie contra cuiva si nu o blanda serenada cantata 'valorilor traditionale'.
Cat despre ce mi-ar placea mie pot vorbi mult si bine. Numai ca am senzatia ca nu asta e scopul discutiei de fata.
You cannot both dance and not pay the piper.
irina.c. spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Mihaelka
You cannot both dance and not pay the piper. |
ladyJ spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui irina.c.
libertinajul e o persoana? fiindca spui ca marsul e contra cuiva mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+ am blog |
Despici firun´n paispe.
Daca cineva se opune libertinajului, se opune libertinilor. Daca cineva se opune homosexualitatii, se opune homosexualilor.
Si este o porcarie sa crezi ca ´´tu´´, asociatia X poti sa IMPUI unui numar de 374874484983 persoane sa faca si sa gandeasca cum vrei tu. N-ar trebui sa-si vada fiecare de ale lui? De ce il intereseaza pe nea Paraschivescu libertinajul, abolirea lui, cand el- Paraschivescu n-are treaba cu el?
alice2004 spune:
citat din mesajul lui Rufus Apararea valorilor familiei prin cafteala si injuraturi n-are valoare. Programarea manifestatiei la concurenta cu parada mult hulita arata ca, pe langa ca Aliantei...bla, bla...i se falfaie de familie tot anul, adica nu se arata pe firmament, o intereseaza doar ceva scandal. Exact ca la fotbal: sunt suporteri care se duc la meciuri doar sa se cafteasca. Asta da traditie in familie! |
Exact ! Poate ca injuraturile si cafteala nu vor aparea, dar nu ar fi fost de o mie de ori mai bine ca alianta si federatiile amintite sa isi fi ales o alta zi pentru marsul lor, pentru a nu da nastere la nici un fel de interpretari gresite si coincidente nefericite ?? Sint 365 de zile pe an timp in care sa poti organiza un mars pentr apararea valorilor familiei ... si tu alegi exact ziua in care homosexualii defileaza in Bucuresti ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
iileana spune:
Cica sondaj pe site-ul Noii Drepte:
www.nouadreapta.org/sondaj.php?sel=e" target="_blank">Vei veni sambata 23 mai la Marsul pentru Normalitate?
Optiuni de raspuns:
- 100% DA!
- Nu, sunt gay.
Scurt si cuprinzator! Alta varianta nu exista. E ori-ori. Nu tine cu fandoseli, scuze, justificari.
Mergeti la Mars? :)
irina.c. spune:
citat din mesajul lui ladyJDespici firun´n paispe. Daca cineva se opune libertinajului, se opune libertinilor. Daca cineva se opune homosexualitatii, se opune homosexualilor.Si este o porcarie sa crezi ca ´´tu´´, asociatia X poti sa IMPUI unui numar de 374874484983 persoane sa faca si sa gandeasca cum vrei tu. N-ar trebui sa-si vada fiecare de ale lui? De ce il intereseaza pe nea Paraschivescu libertinajul, abolirea lui, cand el- Paraschivescu n-are treaba cu el? |
asta e intelegerea ta, ladyj. A te opune unui comportament nu inseamna a te opune persoanelor care il practica. Faptul ca ma opun drogurilor nu inseamna ca am ceva cu drogatii.Desigur, as vrea sa nu mai existe drogati, dar nu sa dispara ei ca persoane, ci comportamentul lor distructiv.Sesizezi diferenta? sunt sigura ca da, fiindca esti fata desteapta.Iar asociatiile nu impun nimic nimanui.IN ce mod ar putea sa impuna?IMpunerea se face prin aplicarea unor masuri coercitive, ceea ce poate face doar statul. O asociatie nu poate impune, poate doar promova anumite lucruri, si a ajuta pe cei care solicita.Iar pe nenea paraschivescu il intereseaza "abolirea" nu a libertinajului, ci a promovarii lui pe toate drumurile, inclusiv in scoli, fiindca influenteaza in mod negativ societatea, deci implicit ii afecteaza familia,fiindca acestea doua interactioneaza.cred ca stie toata lumea consecintele libertinajului- raspandirea rapida a BTS, sarcini "nedorite", avorturi pe banda rulanta, divorturi, abandonul copiilor, etc..Si da,pe mine nea ionescu, geoorgescu s.a. ma intereseaza toate astea fiindca aceste consecinte sunt suportate de catre societate si pe banii mei, ca eu platesc asigurari medicale, taxe pentru asistenta sociala si celelalte.LIbertinajul costa- psihic, fizic, moral si financiar.mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) , 19+am blog