Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

krelia, ma scuzi ... nu mai caut in urma.... bunica ta avea Alzheimer? pai ... spui sa e uracioasa .... ia tratament? ce ia? si tata era chiar agresiv pana sa ia tratamentul.... si uneori trebuie schimbat.... ca nu mai face fata...

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, nu avea si nici nu are...ia insa tratament pentru epilepsie ..de asta zic ca ne e frica sa o lasam singura....
uracioasa a devenit in ultimii ani, de cand s-a "transformat" intr-o comoda, si asta din cauza ca i se aduceau toate la nas, bunica-miu facea piata..ea nici pana la paine nu mergea....statea toata ziua in casa si vegeta....cu okii pe realitatea...si pitrocea politichia....
uneori ma gandesc ca ar primi niste ingrijiri mai bune intr-un centru dina sta de batrani...dar cand ne spune "sa nu ma lasati"..cum sa faci lucrul asta..plus ca ea..totusi, nu e inca un caz atat de grav ca cei din centrele alea....adica e constienta de ce se intampla in jurul ei, de faptul ca uneori sare calul...dar, uite ca nu poate trece peste....

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

krelia, ma scuzi ... nu mai caut in urma.... bunica ta avea Alzheimer? pai ... spui sa e uracioasa .... ia tratament? ce ia? si tata era chiar agresiv pana sa ia tratamentul.... si uneori trebuie schimbat.... ca nu mai face fata...

11+
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

a devenit o mica santajista. sa dea Domnul sa aveti rabdare, si sa se rezolva in avantajul ambelor parti.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ioneloooo...apai ce e soacra-mea...dar nici cu a ta nu mi-e rusine

legat de poze...nu stiu.... cred ca voi vreti sa ma menajati...sunteti niste dragalase toate...dar eu tot balena raman...pt ca a venit sotul acasa...cu ce??????????????????????
..cu ditamai caserola de inghetata
..pai cum sa mai tin eu cura de slabire???

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

cam asa ceva, sa stii....si asta numai cand e cu sfertu' ala de om..adica cu mama....e constienta ca ii face rau..ca uneori chiar spune "uite, o kinui si pe fata asta"..dar pe de alta parte, nu face nimic sa iasa din starea asta vegetativa in care ii place ei sa stea....si sa nu o mai kinuie pe mama, sa o ajute, ca sa poate si ea la randul ei sa o ajute pe bunica-mea....iar cand e de fata a 3a persoana.....zici ca n-are nimic....

probabil dupa ce va termina cu niscaiva investigatii medicale.....o s-o pasam la tara, ca tot vin caldurile acum si acolo emult mai bine....om gasi noi vreo femeie care sa aiba acolo grija de ea..

krelia 14+

Mergi la inceput

Krelia ...eu nu am putut sa-ti vad pozele ...de ce????

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

camy...e cu caramel?...daca da.....imparte-o cu fata, ca te ajuta ea cu placere

krelia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna, fetele!
Am lipsit 2 zile si ati scris de citesc de o ora :))
Am vesti buune! Vin de la morfo de 12 sapt.
Am vazut puiutul si e sanatos! Se sprijinea in cap si facea tumbe! Apoi boxa cu pumnisorii inchisi, dadea din picioruse :) Se odihnea putin si o lua de la capat! A fost de nedescris! Sotul era pe scaun si se uita la monitor...topit asa!
Mi-a luat si sange pt dublutest, la masuratori e perfect! Are fruntea lata :)) Desteptul mamii!
Nu se vede sexul inca, a zis ca data viitoare se va vedea sigur.
Gata, am vb daor despre mine.
Ma doare capul rau de tot de dimineata, am spus drlui si a zis ca pot lua paracetamo simplu, dar doar daca arde rau, de fapt nu cred ca e f indicat.
Mi-a dat fier si acid folic doar, e bine asa sa nu ma fac totusi cat malul!
Hai ca m-am intins rau!
Va pupa o mamica fericita!

12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Ce frumos povestesti tu de puiul tauFelicitari pt vestile bune!

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

pe bune...chiar e cu caramel...

ingerasul Darius-Andrei

POZE

Mergi la inceput

camy dovada ca nu esti grasa...... sotul vine cu inghetata. al meu cand iau 1-2 kg ..... ma cearta si daca ma uit la paine... dulciuri.... etc..... ce sa mai si aduca.... deci clar.... arati bine.... nu suntem noi amabile

11+

Mergi la inceput