Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ia vezi acum
http://s406.photobucket.com/albums/pp145/kreliaDC/?action=view¤t=19052009001.jpg&newest=1

da' ti-am zis..nu sunt foarte calitative....

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Krelia ...eu nu am putut sa-ti vad pozele ...de ce????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

daca o mai cheama si Nirvana-pralines&cream....e clar, ma fac sora ta de inghetata!

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

pe bune...chiar e cu caramel...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

krelia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

lauradi, si mie mi-ar placea...ia spune-mi, tu esti din Bucuresti au ba? (ca nu scrie nimic in dreptul tau, decat Romania)

of mai fetelor.....am vb cu mama, care e tare debusolata cu bunica-mea..care refuza si refuza...si nu vrea decat sa zaca in pat...si maica-mea tot incearca, hai sa iesim in curte, sa facem miscare...ce te doare, ce mai vrei..si bunica-mea "lasa-ma domle in pace ca nu trebuie sa le stii tu pe toate....du-ma la tara si lasa-ma acolo, ce stii tu"....si nici mama saraca nu e cu nervii tari sa faca fata unei asemenea situatii....pai eu am nevoie de ea intreaga, nu sa-mi clacheze inainte de vreme...doamne fereste .....of....ce greu e...

krelia 14+

Nu scrie,adevaratCred ca am setat pe undeva pe la profil sa nu apara.Sunt din Curtea de Arges(de fapt,stau mai pe langa oras asa),dar la dr merg la Buc,deci se poate aranja
Ce situatie dificila cu bunica ta;imi pare rau!Poate reusiti sa gasiti o solutie sa fie bine pt toata lumea.Mama soacrei mele are semipareza si are o femeie non-stop;soacra-mea inca e la serviciu,in primul rand si ca sa-i asigure ei absolut tot ce are nevoie(numai medicamentele sunt ff scumpe),dar nici n-ar fi avut nervi sa stea cu ea.E greu de suportat!Eu nu stiu cum rezista femeia aia...e eroina!(sper sa mai fie mult timp,ca am schimbat vreo 15-20 de femei pana la ea,ca toate au fugit)E greu cu batranii...

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

lauradi, deci esti undercover
frumos orasul tau....de cand tot zic sa ajungem si noi la cetate..cred ca ramanem cu zisu'...cel putin pana ne-om linisti...
sper si eu sa gasim o solutie...de fapt, sa gasim o femeie care sa aiba grija d eea..si care sa ramana...ca vorba ta..cine aude de batrani, fuge ca de alte alea.....si nici cu bonele zau daca nu mi-e rusine...alte povesti...iti lasi copii pe mana lor si ii gasesti plini de vanatai..
dar, hai ca am devagat....

sper sa ne ajute Dzeu si sa ne indrume pe drumul cel bun

krelia 14+

Mergi la inceput

Te-astept cu mielu!
Spre rusinea noastra nici noi n-am urcat la cetate niciodata.Poate cd mai cresc copiii

Mergi la inceput

Ah,uitai sa-ti zic a ti-am admirat si eu bebelul...incepe sa prinda contur
Abia astept si eu eco,o sa am aproape 12 sapt...

Mergi la inceput

aoleeeuuuu...ce tuta sunt!!!!
scuza-ma....

krelia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

si eu citeam.,.... citeam.... si ma miram ce sunt de nu inteleg ce spui

11+
http://bd.lilypie.com/XrZ1p3.png
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Adriana am vazut bb superb

Krelia astept poza de la 12 sapt

Romanitza si Bussymummy felicitari ptr sarcina si bine ati venit in odiseea fulgisorilor

Eu azi am prima data de cand sunt insarcinata......iach, ce nasol!!!
Nu stiu cum sunteti voi, dar mie de vreo 2-3 sapt nu-mi mai sta parul de nici un fel, a crescut si parul si la radacina se vede nashpa ca am mult par alb si m-am cam uratzit! Nu-mi mai place deloc de mine....ma fardez ca si inainte, discret dar parca degeaba! Am ochii dusi in fundul capului si arata ca n...a

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 9+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Simo, si parul meu e alb la radacina si f f aspru si mai nou arat asa... f hippy... poate o tunsoare sa-i ajute. Cica e si vopsea fara amoniac pt sem II de sarcina , dar eu cred ca aia nu prinde pe cel alb... Nu te mai necaji, trece tu stii mai bine ca noi

monis 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

aoleeeuuuu...ce tuta sunt!!!!
scuza-ma....

krelia 14+

nicio problema...i se poate intampla oricui

Mergi la inceput