Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

:)) am vazut ca nu a aparut bebe unde trebuia, nu e nicio reclama!!
Betty, felicitari inca o data pt micut!

12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramonika ..ai dreptate ..dar ,no uneori ai momente mai proaste si te gandesti...ms

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

monis stiu ca trebuie terminat. licenta am dat-o cand cand avea david 6 luni. mi-a fost super greu, dar tot m-am descurcat. sincer nu mai am chef deloc de invatat

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

aaa, nici nu am zis ca ar avea cineva chef de invatat . Asta e beside the point.

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

Pupici dulci simonette!

Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT

POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Monis vezi ca nu stiu cum prinde vopseaua peste henna - eu n-am folosit niciodata hena, dar parca tot Ramo spunea ca nu prinde ca hena iese doar cu foarfeca.

Fetelor eu sunt ingrijorata - ieri seara de pe la 9 pm pana noaptea tarziu - am avut o durere surda si continua in partea stg a uterului. Dimineata m-am trezit fara ea - insa imediat cum a sunat ceasul am avut cateva intepaturi dar de data asta pe partea drepta. Si m-am dat jos din pat stresata si speriata, si ma simt umflata si cu presiune in toata burta si tot am senzatia ca parca acum acum vine si durerea si mi-e frica. Voi ati patit asa? (maine fac 14 saptm.). Va rog spuneti-mi ca sunt taaaare ingrijorata.

Krelia - am scanat pozele dar se vad ataaat de prost si nici n-am timp sa vad cum pot pune link.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

lauradi cumnatamea e programata la nastere naturala, dar nu stiu cum o cheama pe tipa cu care naste. am uitat. o intreb si te anunt

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miramar
Monis vezi ca nu stiu cum prinde vopseaua peste henna - eu n-am folosit niciodata hena, dar parca tot Ramo spunea ca nu prinde ca hena iese doar cu foarfeca.

asa e. dar oricum nu am de gand sa mai bag vopsea chimica prea curand in parul meu. as vrea sa-l las pe cel natural sa creasca.
mai ales ca in curand voi dori si bebe 2 si se repeta istoria cu interzisul vopsitului etc.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

Buna fetelor! Azi am implinit 9 sapt!

As pune poze, krelia, daca as stii cum... am si eu vrei 4 pana acum.

miany75 eu ma trezesc cu gatul uscat. Si nasul imi e cumva infundat si uscat.

A_driana, cel mai bine e sa vb cu ginecologul.
Voi mergeti si la med generalist? Eu aici merg doar la ginecolog pt sarcina.

Si eu am slabit putin intre ultimele 2 controale (vreo 1/2 kg). Dar eu nu ma omor cu mancarea de felul meu, acum ca mi-e si putin greata, nici atat. Si nici pofte nu am.

camy_pus esti ok, nu te mai innebuni!

Am citit multe pagini din urma si nu mai tin minte exact cine ce a zis...sa-mi fie cu iertare ca nu pomenesc pe toata lumea!
Aaa...a propos baieti, si eu imi doresc fetita si toata lumea (mama, prieteni, colega) spune ca e baiat! Habar nu am de unde pana unde!

Va pup pe toate si tot inainte!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

miramar nu cred ca e cv care sa te ingrijoreze. si eu am mai avut cateodata mici intepaturi si doctorul mi-a spus ca e ok...uterul creste. cred ca esti balonata...si eu ma simt cateodata umflata si am stare naspa. vb si cu medikul tau, sigur el e cel mai in masura sa te linisteasca

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miramar
Sfatul etern: intreaba ginecologul. Macar un telefon daca nu sa te duci pana la el.
Bafta

monis 15+

Mergi la inceput