Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)
Raspunsuri - Pagina 15
dienutze spune:
:)) am vazut ca nu a aparut bebe unde trebuia, nu e nicio reclama!!
Betty, felicitari inca o data pt micut!
12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie
sa fim sanatosi!
VEDETUTA
miany75 spune:
Ramonika ..ai dreptate ..dar ,no uneori ai momente mai proaste si te gandesti...ms 
miany
15+
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADALINA_T monis stiu ca trebuie terminat. licenta am dat-o cand cand avea david 6 luni. mi-a fost super greu, dar tot m-am descurcat. sincer nu mai am chef deloc de invatat 11+ david 16.01.2005http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami |
aaa, nici nu am zis ca ar avea cineva chef de invatat

. Asta e beside the point. 
monis
15+
mami_papatot spune:
Pupici dulci simonette!
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM
!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA[/purple][/b]
Miramar spune:
Monis vezi ca nu stiu cum prinde vopseaua peste henna - eu n-am folosit niciodata hena, dar parca tot Ramo spunea ca nu prinde ca hena iese doar cu foarfeca.
Fetelor eu sunt ingrijorata - ieri seara de pe la 9 pm pana noaptea tarziu - am avut o durere surda si continua in partea stg a uterului. Dimineata m-am trezit fara ea - insa imediat cum a sunat ceasul am avut cateva intepaturi dar de data asta pe partea drepta. Si m-am dat jos din pat stresata si speriata, si ma simt umflata si cu presiune in toata burta si tot am senzatia ca parca acum acum vine si durerea si mi-e frica. Voi ati patit asa? (maine fac 14 saptm.). Va rog spuneti-mi ca sunt taaaare ingrijorata.
Krelia - am scanat pozele dar se vad ataaat de prost si nici n-am timp sa vad cum pot pune link.
13+
MADALINA_T spune:
lauradi cumnatamea e programata la nastere naturala, dar nu stiu cum o cheama pe tipa cu care naste. am uitat. o intreb si te anunt
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Monis vezi ca nu stiu cum prinde vopseaua peste henna - eu n-am folosit niciodata hena, dar parca tot Ramo spunea ca nu prinde ca hena iese doar cu foarfeca. |
asa e. dar oricum nu am de gand sa mai bag vopsea chimica prea curand in parul meu. as vrea sa-l las pe cel natural sa creasca.
mai ales ca in curand voi dori si bebe 2
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
elenic spune:
Buna fetelor! Azi am implinit 9 sapt!

As pune poze, krelia, daca as stii cum... am si eu vrei 4 pana acum.
miany75 eu ma trezesc cu gatul uscat. Si nasul imi e cumva infundat si uscat.
A_driana, cel mai bine e sa vb cu ginecologul.
Voi mergeti si la med generalist? Eu aici merg doar la ginecolog pt sarcina.
Si eu am slabit putin intre ultimele 2 controale (vreo 1/2 kg). Dar eu nu ma omor cu mancarea de felul meu, acum ca mi-e si putin greata, nici atat. Si nici pofte nu am.
camy_pus esti ok, nu te mai innebuni!
Am citit multe pagini din urma si nu mai tin minte exact cine ce a zis...sa-mi fie cu iertare ca nu pomenesc pe toata lumea!
Aaa...a propos baieti, si eu imi doresc fetita si toata lumea (mama, prieteni, colega) spune ca e baiat! Habar nu am de unde pana unde!
Va pup pe toate si tot inainte! 
9+
MADALINA_T spune:
miramar nu cred ca e cv care sa te ingrijoreze. si eu am mai avut cateodata mici intepaturi si doctorul mi-a spus ca e ok...uterul creste. cred ca esti balonata...si eu ma simt cateodata umflata si am stare naspa. vb si cu medikul tau, sigur el e cel mai in masura sa te linisteasca
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
monis5 spune:
Miramar
Sfatul etern: intreaba ginecologul. Macar un telefon daca nu sa te duci pana la el.
Bafta
monis
15+