Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Miramar, durerile sunt de la marirea uterului. Au am doar 9 saptamani, dar de prin saptamana a opta, au inceput si le mine niste dureri asemanatoare cu ale tale. Ca o nebuna ce sunt, la cateva zile am fugit sa fac o eco. Bebe era bine mersi si ii batea inimioara de zor. Eu as descrie durerile mele ca niste junghiulete mai mult in partea stanga. M-am gandit ca poate am uterul mai la stanga, de simt mai mult in stanga durerile.
Concluzia, se mareste uterul si e normal sa te intepe/doara un pic. Se intinde. Pentru mai multa siguranta suna-ti dr.

Pupici

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Elenic
Felicitari

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

bonjour la burtix!

miany, mersic..asa sa fie...mare si sanataosa!
si tie bafta la eco pe 1 iunie...de ziua copilului ...
sa stii ca si eu ma trezesc in fiecare dimineata cu nasul infundat....cred ca e un simptom al sarcinii, parca asa citisem mai demult...ete si acum il am la fel..

simo, mesajul era pentru lauradi, ca pe ea o botezasem ..ea imi zicea de curtea de arges..si eu am poreclit-o ionela...ca vorbisem ultiam oara cu amandoua aseara si le-am incurcat
(da' nah, ca-ti esplica lauradi )

camy, vii mah cu inghetata aia, sa vedem si noi ce e...nu vezi ca si simonu' baleste aici, alaturi de mine?
ce semnatura frumaosa ai (vineri mi-o schimb si eu, tot in 15 )

ionela, bafta la eco, tinem pumnii!

Ramo, sar'na ..si eu sper sa fiu printre cele care sa vina cu fetitze....Doamne ajuta!

Adriana,
nu te mai intrista, eu pana acum am slabit 3kg (desi, nus tiu unde, ca tot pufi sunt )..prietena mea a slabit 5kg in primele 3 luni si nu a mai bagat-o niemni in sperieti....si are 2 fetite de iti vine sa le mananci, nu alta!
linisteste-te...vorba lu' busymummy, oi fi fost balonata..si prostii aia or fi zis ca ai ditamai burta...hai, zambet larg, privirea inainte, tzitzi in fata, pas alergator

menics, si noi te pupam si, per sa revii cat de curand la odisee si sa mai treci si pe la noi

Pirelia, da' ce vorbe sunt astea??? cum sa nu-ti dea poze? pai pozele, din cate stiu eu, intra in pretul consultatiei....hm...that's a first!
(auzi, apropos de radacini, ca mimozele alea 2 au descoperit ca sutn dina celasi oras....al meu s-a nascut in Targoviste ..da' a plecat de mic, cred ca maxim 8 ani avea....da' mi-a promis ca ma duce in orasul copilariei lui ..odata...cand o fi soare afara...

magda, sa dea DD sa ai o sarcian usoara si un bebe sanatos...fara alte probleme de care ai pomenit! Si succes de pe acum la comtrol!

danangie...da mah, si eu tot la orele de varf ma refeream.....doar n-om merge la mare sa stam in camera?

Mira, uite asa e si bunica-mea..acu' glumeste si vb cu maica-mea...si peste 5 min. e uracioasa si refractara si tipa la ea s-o lase in pace...cum naiba sa reziste si mama, ca e o mana de om ....ce naiba sa facem, va trebui sa gasim o sol. ca asa nu s emai poate..poate reusim sa o ducem la tara, macar pana la toamna si de atunci, mai vedem....
tare faza cu Vasile ..
sa stii ca si eu mai patesc intepaturi asa, in aprtea de jos..si uneori, mai ales seara, imi simt burtica tare, in partea de jos...eu zic sa nu ne ingrijoram....si sa fim cumintele in asteptarea galushcutzelor noastre

madalina, pentru cumnata ta!
apropos de rinita.....m-ai facut sa zambesc fara sa vreau..mi-ama dus aminte de reclama aia de al radio..."buna, sunt rinita" ...pacat ca nu e prea placuta, insa..

monis, asa e....trebuie termiant orice ar fi....pai numai cati bani am dat... ar fi culmea sa-l abandonez

dienutze....eu sunt oarecum mai tare si nu ma strezes atat pentru bunica-mea...cat pentru maica-mea...pai, ea se consuma si nu mai stie ce sa faca..si bunica-mea o termian incet incet...pai...asta-mi trebuie mie..sa-mi clacheze maica-mea....
uf, ce ma enerveaza dr. astia...auzi, ca nu-s relevante..nu vor sa dea poze...de parca sunt copii lor...bai nene....

elenic, la mai mare!

mah, sa nu-mi sariti toate acu' in cap ca v-am cerut poze ..ca nu am facut-o din rautate....pur si simplu din curiozitate de alti bebei

nah ca se facu deja de pranz aproape....

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

felicitari elenic si camy pt schimbarea semnaturii..
fetelor vreau si eu sa ma vopsesc...nu stiu ce m-a apucat. deobicei nu fac chestia asta. cred ca o sa astept sa intru in trim 2 si apoi imi fac damblaua cu henna. pana at ma mai gandesc la culoare

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

aoooleeeuuu...catamai plaaaciiintaaa......
sa nu ma injurati..prea tare

krelia 14+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Citat:
citat din mesajul lui MADALINA_T

lauradi cumnatamea e programata la nastere naturala, dar nu stiu cum o cheama pe tipa cu care naste. am uitat. o intreb si te anunt

11+ david 16.01.2005

Merci!Astept vestile,sper sa aiba travaliu scurt, nastere usoara si bb sanatos,normal.

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

krelia cum ajung diseara acasa scanez repejor poza lu bb ca sa te poti delecta. am vrut de multe ori sa fac chestia asta, dar n-am avut timp. acum ca ai adus vb de poze o sa ma tin de treaba.

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

lauradi si eu ma rog sa nasca la fel de rpd si usor ca mine. la toate va doresc o asa nastere

11+ david 16.01.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor vin si eu cu pentru prima pagina. Ieri am avut echo. cu profu. cu care am facut FIV. Bebe este bine, patreaza avansul de o sapt. si ceva. Dr. s-a aratat incantat de cum a evoluat.
Eu pe cantar am cu +4 kg fix la 15 sapt. fata de data cand a iesit testul pozitiv, nu imi fac probleme numai bebe sa fie bine.
Si eu o sa nasc la Filantropia, am inteles ca in aripa noua, saloanele sunt de 2 paturi si exista si rezerve (contra cost, daca am inteles bine) unde poti sta cu bebelu.
Va pup si sper sa vad numai vesti bune.

15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

CRED CA NUMAI EU O SA FAC FATA
O sa aiba fii-mea la pretendenti

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput