Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Neata,fetelor!...mai la pranz,asa,ca desi sunt treaza de dimi,n-am apucat sa va salut.
Ramonika,pai daca ai chiulit Doar baietei?Nu,nu,ca io vreau fata
Ionela, bafta la eco!
Miramar, ce frumos suna bb Robert?Deci,gata,ati hotarat numele?
Adriana, nu te mai stresa si mai bine vb cu gineco;nici eu nu am incredere in medicii de fam,mai ales in al meu.O sa fie bine
Madalina, cum naste cumnata ta si cu ce dr?
Miany, nu cred ca e cazul sa fii stresata,sigur ca e bb ok;ai deja 15 sapt ,e normal sa mai dispara din simptome;stiu ca asa am patit si eu la prima sarcina.
Si eu la fel cu nasulAm facut si rinita alergica mai acu ceva saptamani,care am inteles ca e favorizata de sarcina.Sper sa treaca pana la urma.

Laura, (10+) a lui Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

A_driana - lasa plansu si du-te la ginecolog. Bai, ce urasc doctorii astia care au lipsit si de la cel mai elementar curs de etica si vorbesc asa fara sa judece nici macar un moment.
Miramar, merci de pontul cu vopseaua, eu ma fac de vreun an cu Henna si aacuma sunt in dubii daca sa incerc sau nu, parca as mai lasa...
Krelia si Madalina - masterul trebuie terminat orice-ar fi. Ganditi-va ca dupa aia vine bebe, alte griji, alte treburi si toate vor fi mai importante decat scoala.
Pupici

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

pai vineri cand am fost la gine i-am spus ca ultimile 3 sapt au fost crunte, greturi si varsaturi non stop....dar chiar de la sfarsitul sapt trecute ma simteam mai ok....si a zis ca ii in regula, ca daca am slabit 1 kg nu-i pb, dar daca continui sa slabesc, atunci e pb si sa-l sun....
acuma vad ca iar m-au napadit varsaturile.......acuma baga sotu in mine ca-n spital, mami la fel...am venit azi la servici cu o plasa de mancare dupa mine...ii drept, cam prostioare, salatini, corn, pufuleti....
dar m-am speriat f tare la gandul ca l-as putea pierde, mai ales cand am vazut ce frumos ii.....

va multumesc pt incurajari, sfaturi, sper sa fie bine

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

11+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - de ce ai dubii cu henna?e naturala 100%. eu asa m-am facut, insa mi-a iesit prea roscat si am de gand sa mai trag un strat...

buey, sunteti culmea cu simptomele voastre... cand le aveti, de ce le aveti, cand nu le mai aveti, de ce nu le mai aveti pai e normal ca dupa primul trimestru sa dispara. voi v-ati obisnut cu ele si incepeau sa va placa
eu n-am avut nici un simptom nik si m-am bucurat.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am venit si eu de la masa....e asa bine cu burtica plina...

...eu azi nu m-am mai simtit atat de rau...sper sa ma lase greturile...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

15+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Ramo, bine zis cu simptomele
Mai ca m-ai convins cu henna... cred ca o sa bag inainte de tunsoare o tura de rosu de ala aprins (eu am parul negru si rezultatul e destul de discret, de aia imi si place, mai ales ca ramane f lucios) - zici ca la tine a prins fara probleme?

monis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ramonika stiu ca e k sa nu ai simptome..dar gandurile iti zboara aiurea ,mai ales cand ai o experienta neplacuta in spate( am avut o sarcina in 2001 pe care am pierdut-o ,nu am avut nici un fel de simptom,inclusiv ciclu peste ...si de atunci pana acu nu am mai ramas insarcinata..am ramas spontan ,pana la urma ...desi de atunci am facut tratamente ,IUI si urma sa trec la FIV)...cred ca de asta sunt asa paranoica...ms de incurajari

miany
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADALINA_T spune:

monis stiu ca trebuie terminat. licenta am dat-o cand cand avea david 6 luni. mi-a fost super greu, dar tot m-am descurcat. sincer nu mai am chef deloc de invatat

11+ david 16.01.2005

http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis - mi-a prins bine (henna Sonia) insa problema era la mine ca eram blonda (vopsita) si la radacini imi crescuse parul meu natural (saten deschis) si bineinteles ca nu mi-a iesit uniform la radacini tot e mai inchis, iar unde era blond mi-a iesit roscatel
asa ca mai incerc o data, poate chiar w-e asta.
daca ai par alb, stiu ca prinde mai greu si e posibil ca firele albe sa iasa blondutze...

miany - daca e sa se intample ceva, se intampla, asa ca de ce sa mai adaug si eu stresul "vai... n-am simptome" dar imi dau seama ca e greu sa te abtii, depinde si ce fire esti. eu nu-s chiar asa disperata, oricum daca te stresezi ce realizezi? nimic.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata draguteleee!

Multumesc pt felicitari, de ieri de cand l-am vazut pe bebe cel jucaus parca sunt intr-al noualea cer!

Miany, te inteleg cu ingrijorarea, eu am avut distanta de 5 saptamani intre eco, iar de vreo saptamana si ceva nu mai aveam niciun simptom. Nici tzitzi nu mai dor! Dar cica e normal, deci fii linistita si bucura-te de asta, siguuur bebe e bine si la fel de jucaus ca al meu :)

Krelia, nu te mai stresa cu bunica, ia situatia ca atare, destul se consuma mama ta, o sa ne vina si noua randul. Stiu ca suna egoist, dar gandeste-te la bebe al tau acum!
Fierul pe care mi l-a dat este Tardyferon fol, contine fier si acid folic de doar 0,35 mg!!!! Eu luam de 5 mg!
Voi ce cantitate de folic luati, ca m-a innebunit ca e prea putin zic eu!
Ziceai mai devreme de ce nu aratam si noi poze cu bebe...pt ca nu avem!! Am facut 2 eco si nu a vrut sa imi dea poze, ca mai tarziu, ca nu s relevante :((

Betty, felicitari pt RECLAMA ILEGALA!

Camy, o sa pun si eu cand vin din concediu poze cu mine ca sa iti imbunatatesti parerea despre tine prin...comparatie :)) Arati de nota 20! Eu nu pricep de ce nu vrei fetita!!! Sunt atat de dulci, de afectuoase, gandeste-te ca la batranete o fata suna mai des parintii :))

Ionela te asteptam cu vesti bune de la eco!!! Iti tin pumnii!

Adriana, vezi ca ti-ai facut degeaba pb, nu te mai stresa, bebe simte tot!!

Va pupa fata, poate reusesc sa mai intru de la munca sa mai aud ceva vesti bune de la voi!

12+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput