Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)
Raspunsuri - Pagina 13
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 ma bucur pt cele care v-ati vazut "bebei"..eu ma duc abia pe 1 iun ..mi se pare ca am asa de mult de asteptat .. ![]() ![]() .mai ales ca parca nu mai am nici un simptom ..nici sani nu ma mai dor,nici burtica,nici spatele ...ma tot intreb o fi "bebe" k....sunt paranoica ,dar asta simt..sper sa mi treaca ,desi pana fac echo ..nu stiu zau..miany 14+ |
Miany, eu am mai scris, m-au lasat toate starile si semnele pe la 10-12 saptamani. Si acum ma simt ca inainte si doctorul a zis sa profit din plin. E ok, dar daca tii mortis, mai bine te duci la echo, ca din toate, stresul e cel mai pacatos pt BB

monis
15+
monis5 spune:
Pentru cele pe care le amuza astfel de chestii, gasiti www.babynamescountry.com/" target="_blank">fix aici ceva de joaca![]()
monis
15+
monis5 spune:
| citat din mesajul lui miany75 am o problema ..in fiecare dimineata ma trezesc cu nasul infundat..voi nu?! miany 15+ |
Si eu, dar doctorul mi-a spus ca asta e, e legat de sarcina.
E bine de stiut ca nasul 'infundat' este o senzatie destul de intilnita de-a lungul sarcinii - ca de altfel si hemoragia nazala. Pina si nasul trece printr-o perioada de transformari odata cu corpul dvs. Nivelul progesteronului si estrogenului se ridica simtitor si ca urmare produc umflarea mucoasei membranelor inclusiv celor nazale si a (ura!!) Cervixului. Evitati spray-urile nazale sau orice alt medicament - si retineti ca uneori un vas care sa produca abur in camera - poate ajuta in acest caz.
monis
15+
ralia spune:
Buna dimineata!
aseara am fost cu printishorul meu sa ne uitam de carucioare, patuturi, hainute..
a fost excelent, nu ma asteptam ca toate doamnele dragute de la magazinele de specialitate sa te consilieze atat de bine!
incepem sa ne calculam bugetele, perioade de carut landou, de carut sportiv.. etc..
cred ca mobila pt bebe o sa mi-o faca cumnatul meu, care are fabrica de mobila..
am fost foarte fericita.. pana m-am dus la Ikea si am mancat cartofi prajiti (cred ca mananc de 2 ori pe an asa ceva, dar aseara aveam pofta..
am stat toata nopatea pe buna, iar acum la birou cu covrigul in bot si ceaiul de menta
.. as vrea acasa, dar colegul meu de birou are picior frant, iar pana luni cand se intoarce, nu pot pleca eu..
ma apuc sa va citesc din urma..
la toate..
oli
8 saptamani+
myrella_21 spune:
| citat din mesajul lui camy_pus Bun...aveti pozele.... "A NU VA SPERIA, BALENA NU SE POATE APROPIA SI MAI TARE DE VOI" ...le-am pus repede pana nu le sterg... Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 14+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe pe care mami l-a visat ca e ![]() POZE |
Camy dupa parerea mea esti o graviduta unica, frumusica si radiezi de fericire....esti superba si nu vb din carti, pentru ca arati a graviduta si elimini si prin privire fericire si nerabdare sa iti vezi puiutul, asa ca mie nu mi se pare ca esti grasa cum zici tu...tie poate ti se pate ca te stii cum erai inainte, dar dupa parerea mea , arati super, exact ca o graviduta.

12+
MADALINA_T spune:
miany_75si eu am nasul infundat. am facut rinita...e des intalnita in sarcina. cand eram insarcinata cu david la fel am patit plus ca sangeram f tare. n-avem ce sa facem ,dupa nastere o sa treaca. eu nu imi pu nimik ca sa mi sew defunde nasul,m-am obisnuit asa. ma feresc cat pot de mult de orice fel de medicatie.
11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
myrella_21 spune:
neata...fetili, vin si eu si va spun ca azi de dimineata am avut si eu parte de o portie buna de
...ma batea la cap sotul meu de aseara dar nu pot seara...ma simt plina, greoaie de la mancare si dimineata e mai placut...
In rest ma simt bine , parca incep sa nu mai vomit asa cu spor, senzatia inca e...dar mai mult ma screm acolo mai degeaba....urrraaaa poate scap de tot...
O zi buna va doresc.
12+
myrella_21 spune:
Adriana eu cred ca ar trebui sa mergi la Dr. tau sau daca nu poti macar la un Dr. de specialitate...nu cred ca cei de familie stiu tot...
si mai vreau sa iti spun, eu nu mai stiu daca tu vomiti, dar ar trebui sa te gandesti ca vomitand in fiecare zi, cel putin odata iti dai organismul peste cap si stomacul care sesizand aceasta problema zi de zi ....nu mai asimileaza foarte bine toata mancarea de dupa ce vomoti si asta poate fi foarte bine unul din motivele pentru care tu ai slabit putin....
12+