Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(24)
Raspunsuri - Pagina 12
magdaz_ina spune:
eu nu reusesc sa va citesc decat in w-end - uneori; am incercat sa citesc toata odiseea dar clar nu am nici o sansa... imi place f.mult ca acum suntem mamici de FULGUSORI ... super idee, potrivita pt. ambele luni.
Parca de 2 zile nu mai imi e chiar asa de rau dar o fi si pt. ca sunt in c.o., sa vedem saptamana viitoare cand merg iar la sv...of...
De cand cu burtica pur si simplu uit diverse lucruri, parca data trecuta nu faceam asa gafe...
La 11 sapt. merg la control + dublu test si astept sa vad ce se va intampla la 12 sapt. ... nu mai vreau cerclaj, vreau o sarcina normala... dar, oricum ar fi, cel mai mult vreau un bb sanatos.
si sa auzim numai vesti bune!
9+
Pirelia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui menics camy_pus, laurairina, va sarut, eu va urmaresc din umbra, din pacate nu ma pot baga in seama, pt ca pot spune prea multe, sunt inapoi la "aspirante" si sper din tot sufletul sa ajung iar la odisee. Sunt sub tratament, moralul mi l-am ridicat ca altfel nu fac nimic, iar dr. mi-a dat liber la bb, deci am motive sa fiu optimista... Va doresc numai bine, BB-i sanatosi si frumosi... camy, las-o naibii de cura, dupa ce vine bebe sa vezi ce slabesti... laurairina, spor la pregatirile pentru nunta... toate -le de aici pe burtici... poate ma molipsesc cat mai repede, va doresc multa multa sanatate.http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png Manu |
Menics ma bucur ca te simti mai bine si pregatita sa incerci din nou. Sa dea Dumnezeu sa ne anunti cat mai repede ca un mic samburel creste in burtica ta.
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)
danangie spune:
KRELIA pai da citind atata nu imi mai aduceam aminte cine spusese acest lucru.Si la soare...d ce nu am avea nevoie? Important e sa nu stam in orele de varf.Si apai eu cu Ale....fortat tre' sa stau numai pana la 10,30 si de la 16,00....abia asteptttt!!
IONELA tin pumnii si te asteptam cu vesti bune!La ce doctor mergi la Iasi?
CAMY felicitari si cat mai multe sapt inainteee!!
Gata ma duc afara.
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
Miramar spune:
Camy
ce baloane. as vrea si eu (si eu care eram mandra de ale mele c-au crescut). Esti foarte sexi + fata aia calda, ochii aia iubitori te cred si eu ca te pupa Pustache cu orele.
Krelia - imi pare rau de bunica ta. L-am avut si eu pe bunu bolnav ai de zile, a culminat cu ultimii ani cand era la pat - a nenorocit-o pe bunica-mea - asa uracios si egoist a devenit. N-a lasat-o nici la nunta mea sa vina (auzi tu ca de ce vrea sa mearga sa se duca sa danseze cu Vasile, asta e celalalat bunic din partea tatalui pe care bunu asta de cand s-a imbolnavit era tot mai gelos ca e asa sanatos si-n putere). Saraca bunica-mea n-a venit si a plans 3 zile in perioada nuntii. O sa incerc sa pun si eu niste poze cu bebe RObert un pic mai tarziu.
Monis5 - vopaseaua fara amoniac prinde pe firele albe - parol, eu numai din aia am folosit de cand am inceput sa ma vopsesc, inclusiv acum 3 saptamani - doar ca asa cum spunea Ramonika e doar saten sau brunet, culori inchise, pentru blond nu exista fara amoniac.
Betty felicitari pentru baietel.
13+
MADALINA_T spune:
neata fetele! n-am mai avut timp aseara sa intru
. am ajuns acasa de la munk la 21.00
. apoi au venit finii pe la noi, iar dupa ce au plecat eram franta, nici nu stiu cand am adormit. n-am apukat sa citesc tot ce ati scris...pe sarite asa.
monis si eu sunt la master , dar mai am un pic pana la ex, dar n-am invatat nimik. parca nici nu mai am chef de el.
betty

pt bb
. si io cred ca tot baiat am.o sa am 3 barbati in casa.mama zice in gluma ca poate 3 mi-or inchide gura![]()
A_driana si eu am aritmii, i-am spus ieri medicului si a zis sa-mi fac un control la cardio ca sa fiu linistita...dar sigur nu e nimik care sa ne sperie.cat despre ce ti-a spus medikul de fam., eu zic sa nu te ingrijorezi fara sa asculti si parerea ginecologului. tin pumnii
camyn-ai ideea cat de curioasa sunt in privinta sexului bb-ului tau...pe bune, mai curioasa decat in privinta bb-ului meu. de abia astept sa ne dai vestea. cand te duci la eco? cat despre poze...nu cred ca e cazul sa mai spun si eu cv...au zis fetele destul. si inca o chestie...vreau si eu burtik mare
busymummysi eu merg tot pe 26 la eco
floricik poti sa ma stresezi cat vrei...de abia astept.
daca pot sa te ajut cu vreun sfat cu cea mai mare placere. io acum sunt in faza de a compara sarcina cu david cu cea de acum si intr-adevar nu seamana nici una cu alta.si mie au cam inceput sa-mi treaca starile de rau cam de vreo 2 zile, nu de tot, dar e mai bine si ma cam speriasem. sti cum e...rau cu rau ,dar mai rau fara rau.
ionelamariate asteptam cu vesti bune de la eco.
dienutzefelicitari pe bb
ufffffff...cred ca am terminat. sper sa am timp azi sa va urmaresc mai des

11+ david 16.01.2005
http://www.flickr.com/search/?w=38427435@N02&q=ingerasul+lu%27+mami
MADALINA_T spune:
cumnata mea tre sa nasca din clipa in clipa la filantropia. o sa vin cu vesti de ultima ora din maternitate pt cele care vor naste acolo.
11+ david 16.01.2005
MADALINA_T spune:
apropos...naste cineva la cantacuzino?
11+ david 16.01.2005
miany75 spune:
buna dimineata ,burtici!
Dienutze felicitari pt bebe ,sa creasca mare si sanatos!
Adriana ,nu cred ca e cazul sa te stresezi prea mult..vb cu ginecologul ..el nu ti-a zis nimic? ..banuiesc ca i-ai spus ce simptome ai..daca n-a zis nimic nu e cazul sa te ingrijorezi..
Ionela succes la echografie ! sa vii cu vesti bune!!
miany
14+
miany75 spune:
ma bucur pt cele care v-ati vazut "bebei"..eu ma duc abia pe 1 iun ..mi se pare ca am asa de mult de asteptat ..
..si ma apuca pandaliile...

.mai ales ca parca nu mai am nici un simptom ..nici sani nu ma mai dor,nici burtica,nici spatele ...ma tot intreb o fi "bebe" k....sunt paranoica ,dar asta simt..sper sa mi treaca ,desi pana fac echo ..nu stiu zau..
miany
14+