Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Cristina, mergi si cu Andrei in vacanta? Pentru ca daca da, atunci sa stii ca asta e andidotul pentru frica de avion Eu am mai mers si nu mi-e confortabil deloc, mi-era destul de frica, de ceea ce nu pot controla, si cum nu ma pot da jos din avion cand mi se face prea frica...
Insa am mers in iarna cu Alessia. Vreau sa spun ca nu mai aveam nici un stres, am tinut-o intre noi (am avut liber intre noi un scaun chiar daca nu am platit pt ea), si am avut treaba sa ne jucam, sa facem "bau" domnului din fata sa bem apa, sandwichuri etc. Nu a avut nici un fel de reactie nici la decolare nici la aterizare, zici ca nici nu se misca avionul.

Ma intrebai unde mergem, noi mergem in Halkidiki/Hanioti cu masina. Noi vrem cu masina, e ok, sper sa nu fie prea stresant, oricum nu ne grabeste nimic si ne vom opri cand vrem, plus ca am mai facut drumul asta de vreo 4 ori si odata cu Alessia.
Mergem la Hanioti Palace, 4*, cu facilitati pentru copii, cu piscina mare, chiar in statiune, etc. Si la un pret fff bun, am avut si o reducere de 10%, eu sunt incantata, sper sa fie si dr de acord ca daca nu...nu e rambursabil.

Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Offf, Anamaria, 171.000 EUR un apartament cu 3 camere!

....asta la oferta speciala......

Cea mai fericita 23 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Pt burticile care vor nastere naturala...

Aveti cumva CD-uri cu gimnastica pentru gravide si pregatire pentru nastere?
Exista undeva de cumparat pe net?

Tare as vrea sa cumpar...ajuta la nastere, scurteaza travaliul si poate mai opreste din cresterea in greutate pe care o iar cu spor si simt de raspundere!!!

Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissbebe

Fetelor voua v-au dat deja de repetat analizele? Mie mi-a zis ca le voi repeta in ultimul trimestru oare de ce?

21 + cu"probabil masculin "

Probabil fiindca erau toate in ordine.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lutoniana, asta vroiam sa completez si eu, cica e oferta speciala! Ca sa nu mai zic ca blocul e cu 12 etaje, deci la cutremurul ala mare care sta sa vina, m-as indoi ca o trestie in bataia vantului! Facem si noi haz de necaz, ce sa facem!
Claucia, pana acum cateva zile vroiam sa mergem cu copilul. Dar acum mi-a venit mie ideea sa-l lasam la mama, ca sa-mi priasca si mie concediul, si sa mergem cu Andrei la noi la mare alta data. Dar sotul cica vrea musai cu copilul, sa-l vada el cum se bucura pe acolo! Asa ca inca suntem in negocieri pe tema asta. Pai ce-i pasa lui, ca el doarme dimineata pana la 10-11 si dupa-amiaza vreo 3 ore, timp in care eu ar trebui sa stau singura cu Andrei si sa alerg dupa el extenuata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

La noi tocmai a sosit hartie "de sus" ca pan la urma sa dea un om afara si sa pice treaba cu micsorarea salariului la 70%... asa ca no comment.

Mie mi s-a zis clar ca nu sunt vizata pentru ca ma poate da afara doar daca se desfiinteaza toate posturile in vanzari...

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 22+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Monica, bine ca nu te pot da afara! Offf, tare rau cu concedierile astea, nu as vrea sa trec prin asa ceva niciodata!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

Tare as vrea sa cumpar...ajuta la nastere, scurteaza travaliul si poate mai opreste din cresterea in greutate pe care o iar cu spor si simt de raspundere!!!

Uite eu aici am gasit, am niste imagini si eu din astea fac...poate te ajuta pozele ca de inteles sunt sigura ca nu intelegi

Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu0308

http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Livsstilsfragor/Motion-under-graviditeten/

Da am uitat si asta ai nevoie...

Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor..am intrat sa va salut ca azi am zi de 9 ore..pina la ora 20...sper sa mai reziste picioarele mele.

V-am citit din urma si va spun si eu parerea mea:
- privat vs stat...eu am ales stat chiar daca ma batea gandul sa ma duc la privat. In acest moment la cj avem doar doua clinci private, una unde daca sunt probleme te trimit tot la stat si alta cu niste preturi "enorme" din pct meu de vedere de bugetar. Oricum la stat mizez pe faptul ca fac parte din sistem si nu se vor purta cu mine aiurea...am multe foste studente ( de la Colegiu) asistente si moase prin clinica...sper sa nimeresc citeva cit voi sta acolo. plus ca asa cum au zis alte fete...pentru 2-3 zile sper sa rezist si la stat ...
- recoltare celule stem...din pacate la noi chiar este o afacere. pe plan international exista multe controverse legate de celulele stem..ultima aparuta acum vreo 2-3 luni (daca gasesc link-ul am sa il postez) despre un bolnav de cancer tratat cu celule stem care i-au exacerbat starea, ptr ca celulele stem au devenit celule canceroase. Stiu ca exista siguranta in bolile hematologice in acest moment, restul e inca incert. Eu in acest moment spun NU recoltarii...dupa multe multe si indelungate discutii cu sotul meu (medic) si amicii nostri (medici si ei).

Cristina -ana....succes la cautari apartament..eu nu vreau sa ma mai gandesc la asta...ca ne-am mancat 2 ani din viata cu cautarea si apoi amenajarea apartamentului..

19+

Mergi la inceput