Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 8
techila spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
http://www.vardguiden.se/Tema/Gravid/Livsstilsfragor/Motion-under-graviditeten/ Da am uitat si asta ai nevoie... Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas |
ce bine ca e cu poze
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralu0308 Mercic Iulika Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 |
Eu fac cateva usurel nu ma strofoc dar ajuta..nu ma mai doare asa tare osul ala de jos...Si parca sunt mai usurica dupå cateva exercitii scurte..
Poate mai gasesc vreo 2 poze..
Iulika, cea mai fericitå 25+cu Bruce Nicholas
claucia spune:
Cristina, si nu te-ai gandi tot timpul ce s-ar distra si Andrei, aici, acolo etc? Eu nu prea as pleca fara Alessia, la mare anul trecut (avea un an si o luna) am avut un program super, ne sculam pe la 8-9, micul dejun, pe plaja pana la pranz (ea si dormea atunci pe la 11 ziua si o parcam sub o umbrela si eu tusti in apa pana se trezea, adica si o ora jumate ), mancam de pranz, nani toata lumea de dupa amiaza (si noi si ea) si seara afara in statiune dupa cina. Foarte bine am dus-o saptamana aceea...
Eu ma distrez cu ea, cand se distreaza ea, ce-i drept nu fuge (decat daca e cu 2 dintre prietenii ei de aceeasi varsta) sta de manuta, se plimba si in general asculta. Si daca nu, fac si eu conditie fizica. Dar tare ma bucur cand o distrez si ma joc cu ea in apa, etc.
PLus ca de data asta am spus ca eu stau sub umbrela (voi fi in 25-26 saptamani) cu un frappe in mana si sotul o sa o plimbe, o sa o duca in apa - eu lucrez la castelele de nisip daca trebuie.
Stiti mai fetelor in 2007 vara cand nu am avut vacanta si am nascut, cat imi doream sa vina vara urmatoare ca sa merg la mare cu un copil de un an? Si am mers in vara lui 2008 si a fost foarte frumos. Oricum dupa un an, e mult mai usor cu copilul, e din ce in ce mai frumos si devine si mai frumos, sky is the limit v-am spus
Hai, nu te incanta vacanta cu picii? Hai cu noi pe 8 iunie, ce pereche frumoase am fi, 2 cu burta, 2 tati si 2 copii de aceeasi varsta
Blocuri noi...scumpe rau, macar sa stim ca sunt facute ca la carte. In principiu cele 12 etaje nu ar avea de ce sa pice cu tehnologie ca lumea dar mai stii?
Monica ce bine ca nu va mai scade salariul...o sa faca reducere prin taierea unui salariu complet, naspa si asa...dar macar esti ferita. Si inca un pic si stai 2 ani daca ai chef si nu-i mai vezi, eu asa le spun (in mintea mea inca) las ca plec in august si nu va mai vad 2 ani de dragi ce imi sunt.
Va pup si plec acasa unde nu am net pt ca nu s-a deranjat sotul sa il reclame...mai astept.
Clau 22+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
selen80 spune:
Monica, desi nu e bine sa te bucuri de raul altuia, totusi ma bucur pt tine ca esti cumva asigurata la munca....macar ai scapat de un stres...
Crissbebe, nici eu nu am repetat analizele, eu am itnrebat-o pe dr gineco cam la fiecare consult dc e nevoie sa repet ceva, si in afara de urocultura (pt ca am avut depistat Ecoli pe la inceputul trim II), mi-a zis ca restul le repet dupa sapt 28....si nici med de fam n-a zis nimic de alte analize, si in ea chiar am incredere ca este f implicata si grijulie cu mine (suntem aceeasi "natie" si are o simpatie pt noi )
Claucia, eu sincer ma gandeam ca de-abia peste 2 ani mai ajungem undeva in concediu....nu-mi inchipuiam cum e sa mergi cu copil asa mic, dar mi-ai dat sperante ca se poate ...desi noi oricum avem marea aici si putem face si un concediu "local" daca n-am curaj sa plec cu ea "afara"....
24+ cu ursulica noastra PRIMA POZA!
nunta
9 luni
cristina_ana spune:
Claucia, mi-ar place foarte mult sa plecam impreuna in concediu, dar din pacate sotul nu poate decat in primele zile din iunie. Daca am mai merge cu inca o familie cu copii, nici nu as mai sta pe ganduri si l-as lua si pe Andrei. Tu cred ca ai noroc de un copil mai linistit, al meu crede-ma ca nu sta locului nici o secunda, exclus sa se plimbe frumos cu noi de mana!
Noi si anul trecut am mers jumatate din concediu singuri si jumatate cu Andrei. A fost foarte frumos si cu el, l-am dus la mare, ne-am bucurat de bucuria lui la primul contact cu apa, am fost cu el prin Germania cu masina si ne-am descurcat f.f.f bine. Dar eu una chiar simt nevoia din cand in cand de cateva zile de relaxare totala. Mai ales acum ca am si burtica, si e mai greu cu alergatul dupa pitic.
In Halkidiki m-ar tenta si pe mine sa merg. Dar acum e exclus cu masina, nu vreau sa risc sa ma apuce contractiile. La sarcina cu Andrei dupa un drum mai lung cu masina au inceput problemele.
Oricum, sa trec eu cu bine de ecografia de maine si mai vad ce fac si cu concediul.
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
techila spune:
fetelor, va doresc o seara placuta. ma duc acasa sa fac nani, abia astept. na vedem maine dimineata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (23+) de 2 oameni cu putze baietzesti
alex25 spune:
Santorini, multumesc mult!
Ps: oooof, daca ar fi si in Bucuresti nasterea la particulara 2000-3000 ce bine ar fi!
20+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
monikus spune:
Buna fetele din nou pe ziua de azi. De-abia abia am ajuns si eu acasa.
Nu stiu daca vi s-a intamplat si voua dar eu eram cat pe ce sa ajung la spital in loc sa ajung acasa. Cand am iesit de la munca m-am urcat in autobuz si m-a apucat raul. Nu am mai auzit nimic, mi s-a pus ceata in fata ochilor, m-a luat durerea de maine si de cocoasa si mi-au cedat picioarele. Din fericire eram cu mama si m-a sprijinit ea. Apoi, din fericire a coboritg cineva si am putut sa ma asez. Am zis ca mor. M-a luat o panica sora cu moartea. Nici acum nu mi-am revenit in totalitate dar m-am decis sa va scriu sa aveti grija mare de voi sa nu ajungeti ca mine.
Cristina ana o sa iti tin pumnii pt ecografia de maine. Sa dea Dzeu sa fie totul bine ca sa puteti pleca linistiti in concediu. Mie mi-a placut de Andrei. E adevarat ca e agitat dar mai bine asa decat moale si timid. Eu zic ca ati putea totusi sa plecati si fara el in concediu mai ales daca vrea sa stea la bunici. Recuperati alta data cu el. Acum te poti relaxa si tu putin pt ca mai tarziu va fi mai dificil sa mai pleci undeva.
Sanatate multa fetele. Va .
Daca imi permite organismul mai stau cu voi daca nu.... ne auzim cu siguranta maine.
Monica 17+ cu
monikus spune:
Monica ma bucur ca ai scapat de concediere. Poate ca e momentul sa se opreasca si la tine surprizele astea neplacute. Gandeste pozitiv, cum fac si eu de altfel: mai am putin si scap de serviciu pt doi ani.
Monica 17+ cu