Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)
Raspunsuri - Pagina 6
iuliapapusa spune:
Eu sunt paralela la subiectul analize.Am facut la inceput de sarcina analizele pentru carnetul de gravida si atat.In resc consult lunar si eco cand mi se cere.Nimic mai mult.Sa ma ingrijorez?Poate nu-si da interesul doctorul?
+22 cu Stefania Gabriela
Iulika29 spune:
Buna ziua fetelor!
Am citit si eu ce ati mai discutat si vreau så zic ca am vrut si noi sa recoltam celule stem si am intrebat aici si mi-au zis ca nu ne sfatuieste ca cica e un business curat (oricum ei nu fac asta)..Am ramas masca..Da si mi-a mai zis ca numai cei din Europa de est au intrebat de asa ceva..A zis ca prima data cand a intrebat-o cineva ea nici nu stia despre ce e vb..Asta e cu celulele stem in Suedia..
Despre centura nu as putea merge fara ea oricum dar nici nu as face-o.Si cu scaunelul pt bebe e obligatoriu aici si apoi cand creste mai mare cu scaun inaltator pana se face destul de inalt sa stea fara..
Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas
Ioanna81 spune:
maine merg sa iau rezultatele la analizele de semestrul 2. va zic maine seara ce si cum. sper sa iasa bine ca sa nu ma puna sa iau vitamine sau ceva
analizele mi le-a dat sa le repet medicul de familie si nu ginecologul.
Ioana 22+ cu
bebe Carol Ioan
anamaria1979 spune:
Claucia, Cristina Ana multumim de sfaturi.
Cristina Anaeu stau in zona Titan (fff multa verdeata). Am vazut ca scriai ca esti in cautari de casuta noua. S-a contruit un bloc nou super chiar in buza parcului IOR. Adica traversezi strada si intri in parc. In fine eu dc as avea cu ce m-as baga acolo mai ales cred ca ai o panorama super. Sincer nu stiu scoruri dar cred ca sunt maricele (complex belvedere titan sau ceva de genul asta e denumirea). Succes!
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iuliapapusa Eu sunt paralela la subiectul analize.Am facut la inceput de sarcina analizele pentru carnetul de gravida si atat.In resc consult lunar si eco cand mi se cere.Nimic mai mult.Sa ma ingrijorez?Poate nu-si da interesul doctorul? +22 cu Stefania Gabriela |
Si eu am cam patit la fel cu medicul meu. Acum cand am mers la spitalul privat ca sa ma ia in evidenta, mi-a spus ca am facut prea putine analize...ca se fac mai multe...acuma ...asta e...
Voi fi mai atenta sa le fac pe cele necesare de acum incolo...
Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
Iulika29 spune:
Eu am avut un mini concediu de 8 zile si mai toate zilele au fost cu 10-12 grade.. Putin soare si restul vant ploaie nori...Dar vin ele zile frumoase eu mai am de lucrat pana pe 4 iunie calculat asa decat 8 zile lucratoare scurte..Si apoi sper sa vina caldura si la noi.
Iulika, cea mai fericitå 24+cu Bruce Nicholas
cristina_ana spune:
Anamaria, merci de informatia cu blocurile. Ma "duc pe net" sa caut complexul de care zici tu!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE
cristina_ana spune:
Anamaria, am gasit din prima cautare complexul de care zici tu, dar costa 1880 EUR+TVA/mp!!!! E mai mult decat enorm pentru mine!
POZE
anamaria1979 spune:
Cristina Anavoila si site-ul respectivului bloc.
http://www.belvedere-parc.ro/?gclid=CIPPgZK8yJoCFRUFZgod23Vi2Q
cristina_ana spune:
Offf, Anamaria, 171.000 EUR un apartament cu 3 camere! De unde, mama, atatia bani!
Merci mult, oricum!
POZE