Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutaree, revin in forta
Mi-am facut iar analizele la sange si urocultura. Se pare ca streptococul care a iesit data trecuta acum nu mai e (este posibil sa dispara asa...in neant??Nu am luat antibiotic.)
Alte rezultate cu steluta: TGP peste limita (f,f putin) si sideremia aproape de limita maxima. Ce stiti despre astea?

Gianina 21+ cu Loris Stefan

bebe

Eu cred ca cineva se joaca cu magnetii prin forumul nostru. Esti a treia sau a patra mamica careia i-a iesit sideremia crescuta. (eu fiind una dintre ele).
Am intrebat o verisoara care lucreaza la un laborator de hematologie si ea a intrebat-o pe sefa ei care i-a zis ca asa ceva nu exista in sarcina. Si bebelusul consuma mult, si mama are consum ridicat de fier, deci analiza ar trebui repetata. Teoretic, daca e intr-adevar prea mare, se depune in diferite organe si poate deveni toxic. Acum astept si eu cu infrigurare sa repet analiza sa vad cum mai e.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Merci mult Cristina. Si noi vrem sa ne schimbam apartamentul, sa luam unul cu trei, dar nu prea am strans cine stie ce economii. Suntem, inca in faza de informare!

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Sar'na de info, o sa iau hartie de la medicul de familie, poate imi dati si mie draftul ala de hartie pe mail....sar'na!

zaza652003@yahoo.com

20+ se pare ca fluturasul va fi Alessia
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Alex uite adresa pe care am facut-o eu:

Instiintare

In atentia Conducerii APDRP

Cerere nr. ......../19.02.2009

Subsemnata ..........., angajata in cadrul ............, in functia de ..................., posesoare a ...... seria .... nr. ........, ..............., conform OUG nr. 96/2003 Art. 2 lit. c), va aduc la cunostinta starea mea fiziologica de graviditate.

Prin prezenta cerere va rog sa luati în evidenta situatia mea, respectand normele metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca, si toate normele legislative in vigoare.

Totodata, conform OUG 96/2003, Art. 7, alin. (1), va rog sa transmiteti copii ale documentelor anexate care atesta starea mea fiziologica de graviditate catre medicul de medicina muncii si inspectoratul teritorial de munca.

In acest sens, anexez prezentei cereri scrisoarea medicala eliberata de medicul ginecolog ..........in data de .............

Va multumesc.

Cu respect,

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Fetelor, voi ati merge cu avionul in timpul sarcinii? Eu innebunesc de frica, am fost o singura data acum muuulti ani si efectiv ma apuca panica cand ma gandesc sa ma urc in avion! Cu masina nu pot pleca in concediu, ca ma apuca contractiile la drum lung, asa ca avionul ramane ultima solutie! Sau sa nu plec deloc! Offf, daca ar fi dupa mine, as merge la mare in Romania, dar sotul vrea musai in tari straine! Si mie mi-e asa de frica!!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

Salutaree, revin in forta
Mi-am facut iar analizele la sange si urocultura. Se pare ca streptococul care a iesit data trecuta acum nu mai e (este posibil sa dispara asa...in neant??Nu am luat antibiotic.)
Alte rezultate cu steluta: TGP peste limita (f,f putin) si sideremia aproape de limita maxima. Ce stiti despre astea?

Gianina 21+ cu Loris Stefan

bebe

Eu cred ca cineva se joaca cu magnetii prin forumul nostru. Esti a treia sau a patra mamica careia i-a iesit sideremia crescuta. (eu fiind una dintre ele).
Am intrebat o verisoara care lucreaza la un laborator de hematologie si ea a intrebat-o pe sefa ei care i-a zis ca asa ceva nu exista in sarcina. Si bebelusul consuma mult, si mama are consum ridicat de fier, deci analiza ar trebui repetata. Teoretic, daca e intr-adevar prea mare, se depune in diferite organe si poate deveni toxic. Acum astept si eu cu infrigurare sa repet analiza sa vad cum mai e.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si22+

Si eu am patit-o acum o sapt. si ceva cu sideremia. Mi-am facut analizele semestriale la Medicover si surpriza...depaseam cu mult limita admisa la femei (aveam 167 !). M-am speria, mi-am sunat dr. ginecolog ...stres...chestii. Mi-am repetat repede analiza si mi-a iesit sideremie 80...ceea ce e f f bine. Deci fusese o greseala de laborator.
Oricum, am cam ramas cu stresul si intentionez sa o repet peste o sapt. - doua sapt. iarasi. Cred ca nici nu-mi mai iau trimitere, merg si o platesc si gata...nu ma mai complic. Am intrebat si cel putin la Medicover costa 20 lei.

va sfatuiesc si pe voi sa repetati analiza daca va iese nasol. Cateodata laboratoarele chiar gresesc. in cazul meu analizele Medicoverului le face Synevo despre care stiam ca e ok ca laborator...dar iata ca se mai intampla.

Dana 22+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Cristina eu am mers cu avionul cand eram in 13 saptamani si a fost super OK. Nu ai de ce sa iti fie frica! Eu oricum am citit inainte cam tot ce se poate pe tema asta si nu am gasit nici o contraindicatie. Distractie placuta

23+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Fetelor voua v-au dat deja de repetat analizele? Mie mi-a zis ca le voi repeta in ultimul trimestru oare de ce?

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Buna fetelor,

Dupa o lunga deplasare pe meleaguri clujene, ne-am intors si noi din delegatie.

Vad ca ati ajuns la dezbateri din ce in ce mai aprinse.

In ceea ce priveste spital privat vs spital de stat, eu optez pt spital privat. In Suceava exista un spital privat Bethesda care nu e ff scump 2000-3000 lei o nastere in functie de normala sau cezariana. La spitalul de stat dai in stanga si in dreapta de nu mai poti, ajungi cam la aceiasi bani si tot conditii naspa au. Daca ar fi dupa mine, as opta pt nastere in apa. Am auzit multe lucruri bune despre aceasta metoda....dar cum nu am prin zona....

In ceea ce priveste recoltarea de celule stem. Eu nu recoltez. Lista mica de boli...ca sa fiu sincera nu sunt foarte citita in domeniu, am sa mai citesc...dar pana acum optez pt NU.

O amiaza usoara!

Raluca 23+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Merci, Santorini, de incurajari! De fapt mie mi-e frica de avion oricum, nu pentru ca sunt insarcinata! SIngura data cand am "zburat" a fost acum muuuulti ani, cand sotul (prieten pe atunci) a zis ca are o surpriza pentru mine, m-a urcat in masina fara sa-mi zica unde mergem si m-a dus la aeroport. Pusa in fata faptului implinit,a trebuit sa ma urc in avion, ce sa fac! AM fost doar pana la Timisoara si inapoi si a fost super frumos, dar daca aveam timp sa ma gandesc, nu m-as fi urcat in veci in avion!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 23+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput