Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

ati auzit ce a declarat min.sanatatii?apropos de plata-unde nastem.Din cite am inteles eu,e stire noua,din 1 sept la stat,se vor plati o parte din servicii de catre pacient,oficial.Asa ca la particular,macar platesc si sunt doamna,la stat tot o sa-l fac rege pe doctor si echipa,mai platesc si ce se va plati oficial si pot sa o si patesc,sa fie obraznici.Sunt convinsa ca la partciular ramin la fel tarifele,ca sunt mari.

Pai, eu stiu ca si inainte iti cam plateai si branulele si medicamentele si toate alea dupa nastere. Cel putin anul trecut asa era si la stat. Din cate stiu eu.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

[quote]citat din mesajul lui Emy10

Atata timp cat medicul nu interzice si sarcina decurge bine, nu are niciun sens sa va faceti probleme in legatura cu sexul!!! Nu dauneaza bebelusului
22+ cu

vrei sa-ti dau nr de telefon al sotului meu? poate reusesti sa-l convingi!

Ioana 22+ cu

Eu zic ca mai bine ii spui ca ti-a recomandat ginecologul!
22+ cu

Asta daca nu vine cu tine de fiecare data cum vine al meu. Nu vrea sa rateze nici o intalnire cu medicul. Merge de fiecare data cu mine.

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele va pup... fetele am vaz k aveti un site unde sunt poze cu voi , imi permiteti sa va vad si eu si mai exact sa mi explicati si mie cum sa intru ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Feteleror venind vorba de sotiori, la noi din pacate este interzis orice fel de activitate datorita eminentei de avort. Mi sa spus ca sar putea sa nu putem face nimic pana toata sarcina. Noi am vrea dar daca nu-i voie , atunci nu avem ce face decat sa ne conformam.

18+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

buna fetele va pup... fetele am vaz k aveti un site unde sunt poze cu voi , imi permiteti sa va vad si eu si mai exact sa mi explicati si mie cum sa intru ?

activeaza PM-ul sa-ti dau id si parola.

pozele le avem pe webshots.com

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Ioana toata distractia costa in jur de 6000 ron nastere naturala si 9000 ron cezariana...Si ca veni vb de soti... bucurati-va ca macar sunt langa voi...al meu e plecat de vreo 2 sapt in delegatie si mai are de stat...asa ca Norocul meu a fost ca a venit week-end-ul asta acasa ptr o zi

21 + cu"probabil masculin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

elenuta razi cat poti de mine dar nu stiu sa il activez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RAMSAN as sta la taclale cu voi si-nca cum!!! Dar efectiv imi lipseste timpul.Dimineata cu Ale ies afara pe la 9,00....ne intoarcem pe la 11,20...11,45.....ii dau sa manance......il culc, mananc si eu....fac lectia de engleza....ca fac un curs de engleza on-line.....se trezeste Alessio...ne mai jucam prin casa cats e duce soarele asta arzator....pe la 15,30 iesim in parc si ne intoarcem in casa pe la 18,30......facem baita....mancam.....ne mai jucam si la 20,30 nani.....eu spal biberoanele...pregatesc laptele ptr seara....si nani si eu....ca sa pot recupera ptr noaptea ce ma asteapta....deoarece Ale se trezeste de zeci de ori pe noapte.....a doua zi o iau de la capat....cam asa sunt zilele mele....de asta ca sunt asa mereu pe fug....eu oricum va .

Eu nu am avut dunga neagra...in schimb o are Alessio...pe bune...nu stiu daca mai sunt copii asa dar al meu are dunga neagra...

Celule stem...ah..nici eu nu stiu ce sa fac...as vrea si eu dar nu stiu ce sa fac...cum sa procedez.....

Alessio cat era in burta a fost un uragan......de asta practic eu sufar de oboseala cronica....am peste 20 luni ca nu ma odihnesc cum trebuie.....copiii nascuti in zodia gemeni sunt asa cica...apropo...cine mai are copii in zodia gemeni? Chiar as vrea sa mai stiu alte pareri...adica sa aflu cum sunt copiii altor mame....

IULIAPAPUSA Ale al meu si cand eram aproape de termen ma gadila acolo in zona pubiana.Pe bune...cateodata aveam impresia ca zgarie cu degetele.....de parca, cauta iesirea...

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, multumesc de raspunsurile cu sexul . Recunosc ca la noi eu sunt panicata .

Monica, ai fost foarte simpatica si tu, Bia, ai fost dulce si prompta ca de obicei

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

elenuta razi cat poti de mine dar nu stiu sa il activez

contul meu/profil personal/mesaje private/options/click la activeaza mesaje private

Activeaza/Dezactiveaza mesaje private
Forumul desprecopii.com mesajele private sunt in acest moment ACTIVATE.
Le puteti DEZACTIVA aici. In acest mod nu veti mai primi mesaje private
Activeaza mesajele private.
Dezactiveaza mesajele private.
Puteti activa mesajele private oricand revenind in aceasta pagina de configurare

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput