Burtici fericite de septembrie-octombrie (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

eu nu stiu cum sa fac cu sotul... e speriat tare ca sa nu ranim bebele, sa fie el bine...etc.

Dar hormoniiiiiiiii...

O sa-l iau pe sus la un moment dat

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Atata timp cat medicul nu interzice si sarcina decurge bine, nu are niciun sens sa va faceti probleme in legatura cu sexul!!! Nu dauneaza bebelusului

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miha eu simt ca totul e in regula cu ea .. dar, just to make sure.

multumesc de sfaturi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 20+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Atata timp cat medicul nu interzice si sarcina decurge bine, nu are niciun sens sa va faceti probleme in legatura cu sexul!!! Nu dauneaza bebelusului

22+ cu

Iepurica

vrei sa-ti dau nr de telefon al sotului meu? poate reusesti sa-l convingi!

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miha74

elle- nici nu stiu daca sa te sfatuiesc sa mergi la neurolog...mai stai, poate a avut o crampa musculara, sau un carcel si ea mititca nu a stiut cum sa reactioneze, si a strans manuta.

eu am fost cu matei la doi: Dr. Iliescu la medlife (de la Bagdasar) foarte pozitiva, optimista, mi-a placut de ea, si a avut dreptate sa nu imi fac probleme cu Matei si cu multa dragoste va recupera, ceea ce s-a intamplat. Si am mai fost la Dr. Elena Selea (de la Budimex) are cabinet undeva in spatele spitalului, mai pesimista, m-a chemat vreo 6 luni de zile in fiecare luna, si de fiecare data avea ceva de comentat la evolutia lui...pana la urma m-am oprit intrucat aveam impresia ca devenisem un CLIENT si nu mai eram PACIENT

sunt intr-o discutie pe mail cu un medic de la Coord Blood Center, o sa va postez si aici raspunsurile la intrebari, intrucat se mai face un pic de lumina...cel putin pentru mine.

Miha, mami fericita de Matei (16.01.2008) , Laura (30.09.1997) si 23+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Miha asteptam cu nerabdare sa ne spui ce-ai mai discutat cu respectivul doctor de la Cord Blood Center. Poate poti intreba si despre donarea sangelui placentar. Te pupam si-ti multumim

Doamne ajuta!
16+
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu0308 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

22+ cu

Iepurica

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Subscriu si eu

Raluca 24+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ramsan, multumesc mult pentru sfaturi. Eu in general am tensiunea buna. Cat despre glicemie, ultima data era la limita de jos. Maine intentionez sa ma duc la analize pt ca nu le-am facut dinainte de sarcina.

Ioana, eu zic sa te bucuri ca bebe e activ. Eu de-abia astept sa miste si la mine.

Referitor la "chestii trestii" sotul meu ar vrea non-stop. Mai mult, a citit el nu stiu unde ca dupa nu stiu cate saptamani de sarcina ne vine cheful noua gravidelor si ma intreaba mereu daca asa e si la mine. Eu ma amuz si nu zic nik si il las sa fiarba. Oricum, la noi e cam cum zicea si Selen "ne racorim din cand in cand"

Monica, a fost foarte amuzanta povestioara ta. Adevarul e ca fuga e sanatoasa. Si mai e si palpitant.

Emy, multumesc frumos pt grija. Sper ca o sa imi fie mai bine de acum incolo mai ales ca incep sa iau elevit si tardiferon. Asa mi-a zis dr.

tuturor

Monica 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

ati auzit ce a declarat min.sanatatii?apropos de plata-unde nastem.Din cite am inteles eu,e stire noua,din 1 sept la stat,se vor plati o parte din servicii de catre pacient,oficial.Asa ca la particular,macar platesc si sunt doamna,la stat tot o sa-l fac rege pe doctor si echipa,mai platesc si ce se va plati oficial si pot sa o si patesc,sa fie obraznici.Sunt convinsa ca la partciular ramin la fel tarifele,ca sunt mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanna81

Citat:

22+ cu

Iepurica

Ioana 22+ cu

bebe Carol Ioan

Eu zic ca mai bine ii spui ca ti-a recomandat ginecologul!

22+ cu

Iepurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele! buna monica-dicut t pup... fetele am vaz k aveti un site unde sunt poze cu voi , imi permiteti sa va vad si eu si mai exact sa mi explicati si mie cum sa intru ?

Mergi la inceput