Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 8
bely spune:
Pun niste link-ri despre www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/19029/Dieta-South-Beach-Principii-si-lista-Alimentelor-permise-interzise/" target="_blank">SB eu ma mai inspir si de aici. Si aici www.culinar.ro/forum/continut/Cura-de-slabire/18966/Dieta-South-Beach-Faza-1/" target="_blank">retete poate va este de ajutor
pooh spune:
Noah,m-am cantarit...s-au dus 1.7 kgparca in adancul inimii speram la mai mult,dar oricum ma bucur enormBelly,multumim, de linkuri,eu chiar citeam pe culinar topicul SB,la retete inca nu m-am uitatAzi nu stiu ce sa pap la pranz si cina,am niste vinete dar nu stiu cum sa le pregatescCaut ceva si poate le las pe maine.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
bely spune:
pooh felicitariiii, eu zic ca ai slabit super mai ales ca ai facut si mici abateri
Nici eu nu stiu ce sa mananc azi, mai ales ca e asa de cald sunt 37ş, cred ca bag 2 fructe si apoi cand ajung acasa la ora 3 vad eu ce mai completez.
fa-ti legume la cuptor gratinate cu cascaval sau branza
LuisaTL spune:
Buna, fete!
POOH,felicitari, chiar ce bine-ai slabit!. Imi dai sperante! Mai ai un pic, saptamana asta sigur dai mai mult. Mult spor in continuare!
Astazi mi-a fost cam greu cu regimul, m-am simtit tare obosita pe motiv de copii bolnavi, dar... trebuie sa rezist!
Azi am mancat o rosie cu branza dietetica, fasole verde inabusita si gratar din piept de pui. Seara o sa-mi fac o salata de varza proaspata (pe mine ma umfla si e f. sanatoasa) si eventual un iaurt cu 0 % grasimi. Stiu ca nu e voie, dar poftesc la el.
BELY, ce cald e la voi! Eu de obicei cand e f. cald nu prea am pofta de mancare, culmea nu si cand sunt la regim.
Multumim pt linkul cu retete! Chiar mi-ai dai idei!!
O zi buna sa aveti!!
carolinah spune:
LauraNicole, am citit pe forumul pe care l-am indicat de multe persoane care au inceput sa slabeasca mancand mai mult ca inainte. Citeste pe acolo ca iti va ajuta.
Eu cred ca tu mananci muuult prea putin si corpul tau s-a invatat sa foloseasca fiecare picatura pe care i-o dai. Gandeste-te ca la 105 Kg tu ai nevoie cam de 30*105=3150 calorii ca sa te mentii! Iti dai seama cat te-ai subnutrit de fapt?
Daca reincepi sa mananci suficient cantitativ si suficient de des, vei vedea ca incep sa se duca si Kg la vale.
LauraNicole spune:
Salut ,fetelor!
Pooh , ai slabit foarte bine!Nu e bine sa slabesti prea multe kg brusc asa ca eu zic ca e foarte bine !Felicitari!
Succes in continuare tuturor!Eu acum imi mananc salata cu pui ca m-am trezit la 11 si-am mai lenevit o ora in pat cu fie-mea!
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
ingridnen spune:
pooh, nu mananc decat un fruct pe zi
Atentie si la rosii, e voie doar una pe zi
Uite meniul de azi
O feliuta telemea, o rosie, un castravete, ceai cu lamaie si miere
O cafea la servici, cu putin zahar
Iaurt degresat cu müsli (cam 2-3 linguri)
Mazare cu un ou fiert
un mar
Fasole verde (mancarica) cu carne pui
Este adevarat, mananc mai mult ca inainte... si totusi slabesc
Ingrid si Cristi 7 ani
pooh spune:
Multumesc,fetelor!Chiar sunt fericita!Luisa,sanatate fetelor!Carolinah,sunt cu totul de acord cu tine in tot ce ai scris!!!!Ingrid,ce bine mananci.....si totusi slabesti.....Dulciuri mai papi din cand-in cand?Sunt inainte de ciclu,asa ca se explica pofta de ciocoPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ingridnen spune:
dulciurile sant tabu :)) bine, am mai pacatuit cu cate o lingura de inghetata, sau cu cateva stafide dupa masa de pranz
Ingrid si Cristi 7 ani
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carolinah LauraNicole, am citit pe forumul pe care l-am indicat de multe persoane care au inceput sa slabeasca mancand mai mult ca inainte. Citeste pe acolo ca iti va ajuta. Eu cred ca tu mananci muuult prea putin si corpul tau s-a invatat sa foloseasca fiecare picatura pe care i-o dai. Gandeste-te ca la 105 Kg tu ai nevoie cam de 30*105=3150 calorii ca sa te mentii! Iti dai seama cat te-ai subnutrit de fapt? Daca reincepi sa mananci suficient cantitativ si suficient de des, vei vedea ca incep sa se duca si Kg la vale. Caro |
Caro , eu asa mananc de cand ma stiu!Pana acum 4 ani jumate am avut maxim 55 de kilograme dar a fost o perioada mai stresanta in viata mea si si-a pus amprenta .La mine ingrasarea a fost pe sistem nervos ,nu din cauza mancarii.De asta nici nu am tinut diete disociate .Am ceva probleme cu glanda tiroida .Paine eu nu mananc de ani de zile ,cred ca de mai mult de 10 ani si nici cu pastele sau orezariile nu ma omor .
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !