Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Carolinah,ma gandesc ca rezultatele sunt mult mai spectaculoase,daca nu ai deloc abateri.....Doar cu atatea tentatii in jurLuisa,si eu folosesc lamaie la salate sau in apa....Cu pufuletii exact asa am patit-o saptamana trecutaIngrid,cam cate fructe mananci?Scrie si tu meniul,sunt tare curioasa cum e in faza 2....mi-e frica sa nu pun la loc ceva-cava(eu,care nici nu stiu inca daca am slabit)Bely,si eu am sfeclit-o sambata....cam urat...acum sa vedem la cantar ce va fiBaga repede meniulLaura,succes!!!!Nu ai papat cam putin?La sala nici eu nu ma duc,mai fac ceva-ceva acasa....niste abdomene,azi am sarit coarda....dar nu ma prea omorPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Meniu:*urda,2 felii sunca piept pui;*ceai negru cu lapte;*varza calita cu muschiulet de porc;*4 nuci;*ciuperci la cuptor cu cas de oaie;ceapa verde,1 rosie,1 castravete,1/2 aredi;Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

Deci asa, eu am hotarat ca de azi sa tin SB 2, nu de alta dar a mers sotul azi la fructe si a umplut cosul si nu le pot lasa sa se strice. Am sfeclit-o cu un hamburgher de pui, dar nu asta e problema pt ca facut pe gratar si mancat cu salate ar ca si o carne oarecare, problema a fost ca era in chifla alba si o felita de cascaval, 150 gr. 430 cal.
luisa pufuletii tai pe langa hamburgherul meu e floare la ureche. si tu chiar faci sport, bravoooo, cica cel mai bun sport e plimarile lungi, macar o ora pe zi.
Laura la salate sa nu te privesti, poti mancat cat sa te simti satula
ingrid spune-ne si tu meniul sa ne putem orienta
pooh maine te cantaresti? sunt sigura ca ai dat jos ceva, nu te mai necaji
meniul meu pe azi
* 1 iaurt degresat
* ceai de plante
* hamburgher + 2 guri cola zero
* inca nu stiu dar am in gand sa mananc salata de cruditati si lebenita(pepene rosu)

Mergi la inceput

Bely,sa-ti fie de bine!!!!Nu-i chiar asa de dezastruos,eu ma gandeam la un cioco uriaaaasssSi sotul meu a ajuns az acasa cu o sacosa plina de fructe,caise,piersici.......Si chiar ma gandeam ca as putea trece la faza2,dar am renuntat....inca mai rezistPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Pooh,pai eu de fel nu mananc mult ca de asta ma si oftic de faptul ca arat cat casa!

Belly,multam!Nu ma privesc la salate ca oricum imi plac.

Biscuiti din orez explodat am voie(expandat dar asa-l numesc eu) ?Pup si bafta la toate!

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

vaiiiiiiii pooh pupe mama pe tine cum te gandestu tu unde te doare, deci iti sta gandul la cioco? sincer mie mi-a trecut orice pofta de dulce, dar nu si de mancare
cina din seara asta
* tzatzichi cu 2 feliute sunca din piept de pui
* lebenita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Buna ziua

Meniu de ieri :dim 2 oua fierte cu 2 feliute de ham

amiaza Cezar salat cu sos light iar seara pui la gril cu salata de rosie cu castravete si ardei

Azi dim omleta cu mozarela ,amiaza carne de porc la gril cam grasa cu salata iar seara cred ca pui la gril

Sotii nostri cred ca s-au vb ca si al meu a venit aseara cu o sacosa de fructe si chease cake bineinteles ca am luat o gura si 2 bomboane fara zahar

Eu m-am cantarit azi dim dupa 2 zile de regim am slabit 2 kg dar eu am plecat de la 85 de kg

Fetele avem voie iaurt in prima faza ca parca citisem ca nu e voie

Spor la slabit in continuare

cezara

Mergi la inceput

theea bravoooo, asa e cine are mai mult de slabit dá mai repede jos. Din pacate iaurtul e interzis in prima faza, de aceea m-am hotarat sa trec la faza 2 de sapt. asta, mi-a fost de ajuns o sapt. mai stricta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Cina mea:tocanitza din carnita de mielutz fraged,2 cepe rosii,o jumate de ardei .

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

Poze de la nunta noastra,15 mai2010:
http://s40.photobucket.com/albums/e212/nickysweet4u/15of%20May%20our%20Wedding/

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

Mergi la inceput

Wow,Theea,ce fain ai slabitLaura,biscuiti nu,orez expandat nu...din pacateBelly,m-a lovit azi pofta de cioco.....si chiar ieri ma mandream ca nu simt nevoia de dulce.....Cica sunt doua variante de SB...adica doua carti....una reeditata....intr-una e permisa consumarea unui iaurt light/zi....Acum eu nu stiu ce sa zic......calorii are oricum mai putine decat alte branzeturi pana la 21% grasime....si sa mananci un iaurt pe zi nu mi se pare o tragediepe moment ce lactate se pot manca.....Norocul meu e ca nu-i simt lipsaPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balazs(09.07.09)

Mergi la inceput