Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 18
pooh spune:
Bely,sigur vom fi serioase.....si manechine.....Dienutza,hai cu mai multe detalii....cat ai slabit acum 2 ani?Primele 2 saptamani intr-adevar s-au dus mai multe kg?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
meleea spune:
pai , hop ,si eu in prima zi. am mancat 2 oo cu 2 crenwrusti, pe la5 un piept de pui cu salata de varza rosie, 15 migdale, si pe la 9-10 legume la gratar, ciumpercute ,vinete dovlecel si ceva ardei ,o fasie, ca eram la restaurant si atat prevedea portia .
prima zi incheiata cu succes... maine mai vedem.... (aolica ....nu m-am cantarit )
Giova spune:
manechinelor!
Am inceput dieta SB ieri, si am plecat de la 68 kg.
Am papat asa:
MD: omleta dintr-un ou cu branzica
P: 3 mititei cu mustar
C: 2 feli de ceafa afumata cu branzica si rosii
asa...azi e a 2-a zi de SB.
MD: omleta dintr-un ou cu branzica, sunca si castravete murat.
P: cotlet de porc la gratar cu brocolli la abur.
C: buseuri din dovlecei.
am gasit reteta pe net si o pun aici, poate va inspirati si voi. Sper sa-mi placa, sa nu-mi complic existenta degeaba.
Buseuri din dovlecei
1 pachet branza de vaci Milli 1%
3 dovlecei (rasi si storsi de apa pe care o lasa)
3 oua (albusurile se bat separat)
1/2 ceapa tocata marunt
aproape 1/2 ardei gras rosu, taiat cubulete mici
Se amesteca toate ingredientele si se pune compozitia in tava unsa cu putin ulei sau tapetata cu hartie de copt.
Meleea, Bely bine ati venit in club.
Intrebare: zacusca, varza calita se poate manca
merg sa-mi savurez cafelutza, caci am topit o cana de ceai de 320ml.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
giova bine te-am gasit
zacusca cred ca nu, are mult prea mult ulei.. varza calita cred ca da, dar pui si tu doar o lg de ulei si eventual fara carne grasa, iti faci tu o bucata de carne grill langa varza calita.. asa cat mai dietetic
Giova spune:
deci zic pas zacustii. Varza calita ma gandeam sa fac ca si garnitura langa un gratar.
Mi-am cumparat azi o groaza de amestecuri de legume congelate...eu nu le prea mananc pe astea...dar cred ca as inebuni sa mananc doar dovlecei si brocolli la steamer.
Si fasole pastai vreau sa-mi fac, asa cu usturoi...tot zicea ieri cineva ca a facut...Pooh sau Diana, nu mai stiu.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
bely spune:
Tocmai eu am fost ce-a care a facut fasole verde cu usturoi buna rau de tot!
Deci da, asa ca si garnitura merge bine varza calita!
Eu mai urmaresc un site cu diete si cunosc o tipa care a slabit 20kile cu SB, mi-a zis ca facea varza calita dar simpla si o manca ca si garnitura langa gratar, fasole boabe scazuta tot asa fara carne, fasole batuta dar toata amancarea o gateste simplu ca sa fie servita ca si garnitura lnga carne facuta pe gratar sau tigaie dar fara grasimi.. salate multe, tzatziki..
pooh spune:
Salut,fetili!!Astept sa-mi adoarma juniorul ca mor de foameeeeeee.....o sa mananc muschiulet de porc la cuptor cu niste amestec de legume,in care am pus putin usturoi si pasta de aredi iuteDimineata am papat telemea cu 1/2 ardei.....Giova,super reteta,chiar am 2 dovlecei si nu stiam ce sa fac din ele....Si eu zic no la zacusca,varza calita merge.....cu un pic de iaurt(in loc de smantana) e delicioasa....Bely,20 de kg zici?Yupiiii,deci chiar se poate....Am niste ciuperci proaspete,oare cum sa le prepar(pt. cina sau maine la pranz)?Ceva idei?Nu le vreau la gratar.......Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
bely spune:
pooh ciuperci umplute? simplu dar sunt bune, adica tai marunt o ceapa,piciorusele ciupercilor,ardei gras,2 catei usturoi si niste bacon slab sau sunca,le calesti intr-o molecula de ulei, umplii ciupercile pui cate o feliuta de rosii(daca vrei) si la cuptor pt 20min la 200ş apoi pui niste cascaval si lasi pana se topeste si incepe sa faca crusta, pofta buna. Eu ador ciupercile umplute... sau sote de ciuperci.
Giova spune:
Deci am nimerit mai mult de-o gramada Bely.
20 kg? eu daca as da jos 10 as fi manechin. dar nu slabesc never cat vreau.
In vara am dat jos vreo 8 kg si mi-a placut cum am arata la 63kg. sa ajung la 60 e un vis, mai greu sa ma mentin...caci uite din aug. pana acum am pus 5 kg. 2 numai de sarbatori.
Pooh eu varza calita nu o mananc cu smantana, imi place goala, dar trebuie sa fiu atenta cu uleiul.
Ciuperci umplute la cuptor. eu taiam coditele si le caleam cu putin usturoi, si sunca. Puneam o linguritza smantana peste ele si umpleam ciupercile cu compozitia asta. deasupra cascaval si le bagam la cuptor. Un deliciu...nu stiu daca merge reteta pt. dieta.
Mor de foame. am luat 3 salatini...astept sa se termine legumele la abur si sa pun carnea la gratar.
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Bine,mai fetelor,dar la ciupercile umplute e mult de lucruInsa mi-ati facut pofta de eleGiova,eu varza calita o fac in oala sub presiune,fara ulei,sau max. 1 lingurita,daeh,dieta....iese tare buna,nu prea se simte ca e mai de regimPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg