Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?
Raspunsuri - Pagina 19
elenada spune:
hello gagici
ce gasca faina sunteti aici si ce mancaruri misto papati. vreau si eu
daca peste o luna va mai gasesc aici ma alatur si eu voua
momentan raman la dieta Rina
spor la slabit fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ingridnen spune:
trebuie sa ma apuc si eu, nu m-am abtinut de la nimic (si nu numai de Sarbatori ), drept care am luat vreo 3 kg...
Ingrid si Cristi 7 ani
bely spune:
giova, merg ciupercile la dieta si asa cum spui tu, dar scoatem smantana, in reteta normala fac si eu cu smantana si 2 lg de vin alb dar le-am scos astea ca sa fie de dieta.
Da 20 de kile a slabit tipa, acuma deja are 56 dar ea vrea 52.. dar mi-a zis ca ea nu a tinut faza a 2 a, a tinut faza 1 + 1-2 fructe pe zi,+ lapte + cereale si seminte, in rest tot alimente permise de faza 1. , adica a tinut sb1 strict 2 sapt., dupa a introdus fructe si ce v-am mai scris si a tinut-o asa pana a slabit cat a vrut, acuma tine faza a 2 a dar mai are de slabit doar 4 kile... si asa mie mi se pare prea putin 52 ca e de inaltimea mea 1.65 dar ma rog fiecare stie ce vrea.
pooh dau putin de lucru pana toci totul dar sunt asa de bune ciupercutele umplute
bely spune:
elenada ingrid va asteptam sa va alaturati cand doriti voi
pana atunci ne straduim sa mai postam retete faine si ne fie mai usor
pooh spune:
Ingrid,parca si tu ai slabit frumos cu SB....sau ma insel?Elenada,tie cum iti merge dieta?Mai ai mult de slabit?Te asteptam cu drag!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
pooh spune:
Bely,ce fain a slabit tipa...asta in cat timp?Eu nici nu stiu in faza 2. ce alimente sunt permisa fata de faza1(in afara de fructe)Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">VOTATI po.jpg
Dienuta79 spune:
Buna fetele,acum am reusit si eu sa adorm copilu,sa mai scriu si eu cate ceva aici :))
Pooh eu data trecuta am slabit vreo 10 kg cu ea,am slabit cam 6 kg in primele 2 saptamani si dupa aia am tinut cam inca o luna faza a 2 ,la care mai slabeam cate 1 kg pe saptamana.
Acum as avea nevoie de vreo 20 de kg sa slabesc ,sa fiu si eu manechin.
Am fasolea la foc,ieri am mancat fasole verde,azi imi fac uscata ca sa o mananc cu niste salata de rosii si castraveti.
Varza calita imi place si mie,dar nu am varza murata
Cu ciupercile nu prea ma omor,iar vinetele fara paine nu pot sa le mananc.
Ma duc sa vad fasolea,ca vorbesc de mancare si mio s-a facut o foame
Dienuta79 spune:
Stiti ce rau imi pare ca aici nu se gaseste branza de vaci,urda si mai multe,mai stiam o reteta buna cu brocoli si mozzarela la cuptor,numai ca ii tb un sos si acolo se puneau vreo 2 linguri de margarina,nu stiu daca iese sosul cu ulei de masline,ca era super buna
Giova spune:
am pus la cuptor buseurile alea de dolvecei cu branza. sa vedem ce-o iesi.
Pooh mersi de pont. poate o bag si eu la oala cu presiune, sau la cuptor. cred ca numai poimaine fac varza calita.
Elena mersi. eu inca plang dupa Rina, mai precis dupa ziua de carbohidrati....praji/pizza/cioco...astea imi lipsesc de mor.
Bely eu de abia astept sa scap de astea 2 sapt. care sunt un chin pt. mine.
Dienutza nu fi zgarcita, baga aici reteta, macar sa facem noi, daca tu nu ai branza de vaci acolo. Nici ricotta nu este?
Ingrid bine ai revenit in club.
Carmen aici sunt fete care au mai tinut dieta asta si chiar functioneaza. asa ca te asteptam si pe tine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Pai la reteta asta cu brocoli nu tb branza de vaci,ziceam asa in general ca nu este aici,ptr ca vazusem in reteta ta cu dovleceii.
Acum mi-am dat seama ca la brocoli se face un sos unde se pune faina,asa ca o sa facem daca e in faza a 2