Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alunele/nucile ma gandesc ca sunt permise/recomandate doar in stare naturala...eu am papat un pumn de alune caju sarate.Iar la cina o conserva de ton (in suc de rosii,insa fara zahar)cu muuuulta ceapaGiova,cum au iesit buseurile?Ce meniu ati avut,fetelor?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pooh eu am slabit cu Rina in prima saptamana 2 kg. Dar in prima saptamana dai mai mult apoi nu mai slabesti atat. eu as mai da vreo 5 kg jos. acum sa vedem ce rezultate obtin cu rina. azi am avut ziua de fructe si sunt lesinata de foame. mie iarna nu imi vine sa mananc fructe mai ales ca gasesc iarna ce fructe imi plac mie. vara luam un pepene si rezolvam usor problema. Acum sunt curioasa cat o slabesc saptamana in curs. eu lunea ma cantaresc.

Giova eu nu ma omor ata dupa dulciuri asa ca nu am pofta. poti sa iei linistita ziua mea de carbohidrati. cand am tinut prima data dieta rina asta vara de multe ori am inlocuiti carbohidratii cu proteinele.

Fetelor voi aveti o carte ceva cu dieta asta. dupa ce va ghidati
vreau si eu cartea daca o aveti

va pup si sa se topeasca repede kilogramele

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Asaaa, m-am cantarit .....am mai luat 5 kg deci am de dat jos 25 Bine ca am rezistat primele 2 zile ca astea mi se par cele mai grele la orice regim. SI bine ca va am aici ...candma apuca foamea...mai intru sa vad ce ati mai scris si imi dati un impuls ....

Mergi la inceput

helooo!!!!Elenada,am trimis materialeleAm tinut o perioada scurta si eu rina,si pe mine ma terminau zilele de fructe.Si acum ce as manca un fruct......Meleea,hai ca slabesti,pana la vara o sa scapi de muuulte kg.....Numai sa te tii de dieta......Si eu am de dat jos o gramada de kg,sper sa nu ma las pagubasa.Pe mine seara ma apuca nebuniile,ieri nu mai stiam unde sa ma ascund de frigiderPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Eu ieri am cam trisat...3 salatini, 2 biscuiti si se vede si la cantar...100gr in minus.
Sper sa rezist mai bine azi, ca tare greu este...mi-e gandul tot la fructe...eu sunt moarta fara ele.
Pooh ziua de fructe era criminala la Rina, dar eu tot am slabit si am cam trisat in ziua aia...mancam pufuleti.
Buseurile sunt naspa rau....am mancat putin de tot, sotului nu-i plac, copiilor nici atat. am stricat bunatate de dovlecei si branza pe tampenii. mai bine faceam niste chiftelute de dovlecei.
Elena si eu vara ma indopam de pepene rosu si nici ca-mi mai trebuia ceva.

Meniul pe azi:
MD: ardei cu branza cottage.
P: cremvusti cu ceva legume
C: o salata ceva...vad eu.

Intrebare supele? ciorbele din legume sunt permisse?
Seminte prajite am mai mancat si eu. oare sunt permise?

o zi usoara sa avem fetelor...ca mie mi-e tot mai greu.

ps: Pooh deschid eu capitol nou? sau o faci tu? te pricepi?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Giova,daca ti-e atat de greu fara fructe,de ce nu mananci?Asa,cu moderatie,1 mandarina,1 kiwi nu cred ca ti-ar afecta fff. tare dieta....Au mai fost fete care au tinut direct faza 2,si au slabit....Decat sa te gandesti toata ziua la ele si sa te simti ca naiba,mai bine mananci unul si gataDeschide tu capitol nou,eu nu ma pricepEu nu stiu ce o sa mananc azi.....probabil niste broccoli,ca-i fac la junior....in rest....astept ideiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

Morcovul e interzis in faza !. Insa daca faci supe/ciorbe din legumele permise,e fff. okPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg

Mergi la inceput

ha-ha-ha...si eu tocmai luasem 2 guri de morcov, ca am pus la foc ciorba pt. restul familiei.
E clar ca nu mananc ciorbe...mai bine ma abtin.
Incerc sa o tin asa sa vad cat rezist. macra po sapt. si pe urma vad eu, daca nu m-am obisnuit, clar trec la faza 2.

ar trebui sa punem pe prima pagina cate ceva despre SB.
sa vad ce ai trimis in contul comun si ce am mai gasit eu pe net.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

capitol nou

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput