Dieta south beach. A tinut cineva sau tine?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Buna, fetelor!

Eu am mai tinut intre timp inca o data faza I de SB, dar nu mai mult de o saptamana si aia cu multe abateri. In total am dat jos 4 kile jumate, acum am 57 kg. Eu as vrea s-ajung la 55 kg...dar nu mai pot, sincer, acum nu mananc decat fructe nonstop, deci n-as mai putea fara... Sper sa le dau totusi lejer, daca am grija ce mananc, evit cat pot dulciurile, fainoasele si painea...Deocamdata vad ca ma mentin....greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bely spune:

pooh tot asa si eu ca tine, seara calc pe bec, chiar daca mentin 1200-1300 cal. peste zi parca bat pasul pe loc, cel mai bine ar fi sa mancam de 1000-1100 cal.pana la ora 16-17, iar seara pe la ora 19 sa fie ceva foarte usor de 200 cal. Eu din pacate mananc doar de 700-800 cal. pana la ora 16 si apoi seara bag de 500 cal. si uite asa ma mentin in loc sa slabesc... peste zi nu mi-e foame iar seara as rupe frigiderul
luisa felicitari pt kilogramele pierdute, off eu nu stiu cand ajung la 58-59, dar cum a spus si pooh, astept o minune sa ajung la kilele dorite
restul fetelor cum mai stati cu dieta?
Aaa pooh, eu de 2 zile incerc sa numai mananc dupa ora 18, poate doar o piersica sau o feliuta de pepene in caz ca ma roade stomacul, dar sa vad cat ma tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Belly,cum rezisti sa nu manunaci seara?Eu de 2 seri mananc doar pepene,insa nici nu vreau sa ma gandesc cate calorii bag in mine(nu ma satur doar cu 1 felie).Numeri caloriile constiincioasa?Cred ca suntem off-topic la subiectul SB,sper sa nu se supere nimeniPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

pooh aseara n-am mai rezistat si am mancat shu shi
sa vad azi cum va fi, desi mi-am pregatit legume la cuptor fara ulei doar cu niste telemea rasa
pepene poti manca cat vrei, are doar 30 cal per 100gr, asa ca poti manca si 1 kil ca sunt doar 300 cal. si le elimini si repede. Mai nasol e cand mancam mancare consistenta sau calorica
Da, sper si eu sa nu se supere fetele care tin SB, desi tot de dieta vorbim poate prinde bine si altor fete

Mergi la inceput

Eu am dat-o in bara rau de tot azi....calorii-fara numar,fara numarStiu ca lebenita nu are multa calorii....dar cand o mananc cu lingura,fara s-o tai feliiPooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Salut dragelor

si eu am renuntat la SB de multa vreme si am inceput alta Sliming Warld si imi e mai bine .Am reusit performanta de a scapa de 10 kg ,numai ca ieri si azi am comis-o rau de tot cu o multime de prajituri si azi la fel ca doar nu era sa le arunc .De maine revin la dieta sper sa reusesc sa o tin.

Pupici si spor la scapat de kg

cezara

Mergi la inceput

Theea,felicitari!!!!!Cum e dieta pe care o tii?Succes in continuare!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Vin si eu cu 5 kg in plus fata de normal si sper sa reusesc!!!!!!!!
Am citit .am vazut despre ce este vorba.O singura intrebare:rosii,castraveti,ardei avem voie in prima faza?
Am vazut parca linte,naut ,fasole etc....doar acestea ar fi permise.

eu pot maca salata cu rosii ,ardei,castraveti si ceapa cat cuprinde......
Va rog indrumati-ma sipe mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

As vrea si eu cartea in format pdf.O are cineva?

adresa mea;monikka36@yahoo.com

Multumesc!

Mergi la inceput

theea vreau sa si eu mai multe detalii despre dieta ta minine
poate e mai usor de tinut de cat SB
FELICITARI PT KILELE PIERDUTE
monica ai voie o rosie pe zi, ardei si castraveti ai voie
iti trimit eu cartea cu dieta
spor la dieta

Mergi la inceput